选修七
Ⅰ.单词拼写
1.Mr. Wang is my________(导师)at college.
答案:tutor
2.China is an a______country.
答案:autonomous
3.The policemen are on the________(例行的)patrol.
答案:routine
4.He________(适应)very quickly to the heat of the country.
答案:adjusted
5.Can we find a c______ at a hotel for tonight?
答案:cafeteria
6.Mr. Li will give a________(演讲)on the history of the party.
答案:lecture
7.I can't meet your________(需求).
答案:requirement
8.Do you have________(资格) to teach English?
答案:qualifications
9.The dog ________(吠叫)wildly at him yesterday.
答案:barked
10. We s______ red balls for blue,to see if the baby would notice.
答案:substituted
.用下列词组或单词的正确形式完成句子
offer comfort to;get lost;acknowledge;fit in with;adjust oneself to;succeed in;a spirit of enterprise;get used to;as far as I am concerned;keep it up
1.The driver________in the rainy night,without navigation system.
答案:got lost
2.Only in this way can you______your classmates.
答案:fit in with
3.Although you have got the first position,you should ________and do better.
答案:keep it up
4.Only after you________the new conditions can you begin to increase your level in research.
答案:adjust yourself to
5.If you are encouraged,you will ________reading in a noisy condition.
答案:get used to
6.On the New Year Eve,the secretarygeneral Hu Jintao,as well as other high officials,went to________the people.
答案:offer comfort to
7.________,I like to study in America because I enjoy the west sight of it.
答案:As far as I am concerned
8.You have ________ the experiment and we congratulate you on it.
答案:succeeded in
9.Having ________is the first step to study English.
答案:a spirit of enterprise
10.Before you answer the question,you must
________what you are asked to do.
答案:acknowledge
2014中考英语语法天天练试题+答案(19)
中考英语语法:数词语法讲解
2014中考英语语法天天练试题+答案(25)
2014中考英语语法天天练试题+答案(21)
中考英语语法:名词(同步练习)
中考英语语法:形容词和副词语法讲解(一)
2014中考英语语法天天练试题+答案(28)
中考英语语法:名词语法讲解
2014中考英语语法天天练试题+答案(5)
中考英语语法串串烧十大状语从句
2014中考英语语法天天练试题+答案(3)
2014中考英语语法天天练试题+答案(29)
2014中考英语语法天天练试题+答案(23)
2014中考英语语法天天练试题+答案(4)
2014中考英语语法天天练试题+答案(1)
中考必背重点句型归纳:常用动名词
2014中考英语语法天天练试题+答案汇总
2014中考英语语法天天练试题+答案(14)
中考英语语法:冠词语法讲解
2014中考英语语法天天练试题+答案(27)
2014中考英语语法天天练试题+答案(24)
2014中考英语语法天天练试题+答案(30)
中考英语语:代词语法讲解
2014中考英语语法天天练试题+答案(26)
中考英语语法:形容词和副词(同步练习)
中考英语语法:介词语法讲解
2014中考英语语法天天练试题+答案(22)
2014中考英语语法天天练试题+答案(12)
中考英语语法:名词(同步练习2)
2014中考英语语法天天练试题+答案(7)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |