选修八
Ⅰ.单词拼写
1.I saw the vase in the window of an________(古玩)shop.
答案:antique
2.He has got________(卓越的)achievements in the field of physics.
答案:brilliant
3.His frequent________(犹豫)annoyed the audience.
答案:hesitations
4.The article________(谴责)modern teenagers.
答案:condemns
5.His accent________(显露出)the fact that he was foreign.
答案:betrayed
6.The enemy forces were________(占优势)in numbers.
答案:superior
7.The books in the library are________(分类)by subject.
答案:classified
8.The editor________(评论)that article was well written.
答案:remarked
9.The thieves________(抢劫)the passengers of all their money and jewels.
答案:robbed
10.The mother found that her son had a________(音乐的)talent.
答案:musical
Ⅱ.短语填空
have the face to;fade away;generally speaking;make one's acquaintance;what if;rob...of...;deep in;once more;take away; deal with
1.________ ________,patients who took this medicine suffered no ill results.
答案:Generally speaking
2.They________the bank________millions of dollars.
答案:robbed;of
3.________ ________we won the lottery?
答案:What if
4.The sound of the motorbike________ ________in the distance.
答案:faded away
5.How can you________ ________ ________ ________come home?Go away!
答案:have the face to
6.She lay in bed,awake,________ ________thought last night.
答案:deep in
7.If anybody comes,ask him to________ ________his book.
答案:take away
8.It is a real wonder to________ ________ ________.
答案:make your acquaintance
9.That is the spirit we are called to show________ ________.
答案:once more
10.He always tries to________ ________problems in the abstract and never thinks of the practical details.
答案:deal with
搞笑的动物摄影
Death camp exhibit opens in Shanghai
年收入12万以上为高收入人群?
看灰姑娘,学英语
小学英语作文之我的妈妈
英语“请假”怎么说
学“习”时间:2013-2016习近平G20演讲“话创新”
中央文献术语:国民经济篇
迎中秋 赏名诗英译
Progress的用法
Time's 100 most influential list includes Chinese
Attack against Chinese students on Australia train prompts fury online
各种不同假期的英语表达
少儿英语阅读之逛超市
Book deal opens new chapter in nation's cultural exchange
UN approves Syria monitors
如何翻译“红军不怕远征难”?
奥斯卡提名演员将加入《纸牌屋》第五季
One too many? Try Hangover Heaven in Vegas
英语小故事之鸡蛋在哪里?
Germany 'an appealing site' for expansion
Workers bring back malaria from other countries
看《生活大爆炸》学英语(1)
Turning old before their time
'Seven of spades' turns himself in
Free testing for PM2.5 in Shanghai
Illegal immigrants return to Mexico
小学英语作文之儿童节礼物
Ads to appear on book covers
戴望舒《雨巷》英译赏析
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |