选修八
Ⅰ.单词拼写
1.The tone of his letters has________(尖锐)recently.
答案:sharpened
2.Traffic was________(中断)by a dense fog.
答案:interrupted
3.Of these________(选择),I prefer the former.
答案:alternatives
4.________(不知怎么地),I don't feel I can trust him.
答案:Somehow
5.The kitchen's always so________(乱)after we've had guests.
答案:messy
6.This leaves her________(充裕的)time to prepare three meals a day.
答案:ample
7.She is determined to go________(不管)of all consequences.
答案:regardless
8.His name was________(删除)from the list of candidates.
答案:deleted
9.He________(假定)that we agree with him.
答案:assumes
10.The________(植物)garden in our city is beautiful with plants from all over the world.
答案:botanical
Ⅱ.短语填空
forbid sb.to do sth.;now and then;if only;due to;feed up with;look ahead;date back;on behalf of
1.I'm________your carelessness.
答案:fed up with
2.She could see them moving about________upon the upper floors.
答案:now and then
3.My remark is________the workers.
答案:on behalf of
4.________,that is where your future lies.
答案:Look ahead
5.________I had known earlier,I'd have sent you a telegram.
答案:If only
6.She________her daughter________eat too much meat.
答案:forbids;to
7.My interest in stamp collecting________my school days.
答案:dates back to
8.The mistake was________ignorance.
答案:due to
2019-2020河北曲阳县七年级上期末英语试题答案
2019-2020江西上饶市玉山县七年级上期末英语试题
2019-2020重庆南岸区七年级上英语期末试题答案
2019-2020湖北咸宁赤壁市中学七年级上期末英语试题
2019-2020广西河池环江七年级上英语期末试题
2019-2020重庆綦江区七年级上英语期末试题
2019-2020广西崇左市七年级上期末英语试题
2019-2020安徽铜陵市七年级上期末考试英语试题答案
2019-2020河南淮阳第一高级中学七年级上期末英语试题答案
2019-2020山西运城市盐湖区七年级上期末英语试题
2019-2020山西太原五中初一下英语期末模拟测试卷
2019-2020河南淮阳第一高级中学七年级上期末英语试题
2019-2020山西朔州市朔城区七年级上期末英语试题
2019-2020云南昆明盘龙区七年级上英语期末试题答案
2019-2020宁夏石嘴山平罗县七年级上期末英语试题答案
2019-2020山东潍坊市昌乐县七年级上期末英语试题答案
2019-2020山东菏泽鄄城七年级上英语期末试题答案
2019-2020山东东营市东营区史口镇中学七年级上期末英语试题答案
2019-2020云南昆明盘龙区七年级上英语期末试题
2019-2020湖北咸宁赤壁市中学七年级上期末英语试题答案
2019-2020安徽马鞍山七年级上英语期末试题
2019-2020山西运城市盐湖区七年级上期末英语试题答案
2019-2020山东诸城市七年级上英语期末试题
2019-2020山东德州临邑县七年级上期末英语试题答案
2019-2020福建宁德市七年级上期末英语试题
2019-2020山西朔州市朔城区七年级上期末英语试题答案
2019-2020山西太原五中初一下英语期末模拟测试卷答案
2019-2020陕西咸阳市泾阳县七年级上期末英语试题
2019-2020宁夏石嘴山平罗县七年级上期末英语试题
2019-2020广西崇左市七年级上期末英语试题答案
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |