选修八
Ⅰ.单词拼写
1.The tone of his letters has________(尖锐)recently.
答案:sharpened
2.Traffic was________(中断)by a dense fog.
答案:interrupted
3.Of these________(选择),I prefer the former.
答案:alternatives
4.________(不知怎么地),I don't feel I can trust him.
答案:Somehow
5.The kitchen's always so________(乱)after we've had guests.
答案:messy
6.This leaves her________(充裕的)time to prepare three meals a day.
答案:ample
7.She is determined to go________(不管)of all consequences.
答案:regardless
8.His name was________(删除)from the list of candidates.
答案:deleted
9.He________(假定)that we agree with him.
答案:assumes
10.The________(植物)garden in our city is beautiful with plants from all over the world.
答案:botanical
Ⅱ.短语填空
forbid sb.to do sth.;now and then;if only;due to;feed up with;look ahead;date back;on behalf of
1.I'm________your carelessness.
答案:fed up with
2.She could see them moving about________upon the upper floors.
答案:now and then
3.My remark is________the workers.
答案:on behalf of
4.________,that is where your future lies.
答案:Look ahead
5.________I had known earlier,I'd have sent you a telegram.
答案:If only
6.She________her daughter________eat too much meat.
答案:forbids;to
7.My interest in stamp collecting________my school days.
答案:dates back to
8.The mistake was________ignorance.
答案:due to
人教新起点六年级上册单元试题-Unit5-6
小学六年级英语试卷Unit 2 Lesson One
小学六年级英语试卷 Unit 1 Lesson One
冀教版英语第三册1、2单元复习
牛津小学英语3A第十一单元测试题
冀教版六年级英语第八册1-4课测试卷
北师大版六年级上册英语单元试题-Unit 1 meeting the BINGO Kids
小学六年级英语试卷 Unit 1 Lesson Two
人教新起点六年级下册单元试题-Unit 12
小学生英语能力竞赛试卷
小学六年级英语试题(二)
六年级期中英语测试卷
人教(新版)六年级下册单元试题-3-4单元测试
冀教版英语第三册3、4单元复习
北师大版六年级下册英语单元试题-Unit2
小学六年级第二学期英语期中测试
小升初衔接班培训测试
冀教版英语第三册L20-22
小学英语六年级试卷(2)
小学六年级英语试卷Unit 3 Lesson One
人教新起点六年级下册单元试题-Unit 13
六年级第一学期英语期中测试卷
六年级英语测试卷
小学六年级英语试卷Unit 3 Lesson Two
牛津小学英语3A第一单元测试题
牛津小学英语3A第二单元测试题
六年级英语过关测试
六年级英语阅读理解练习
六年级英语总复习练习
人教(新版)六年级下册单元试题-5-6单元测试
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |