必修一
Ⅰ.单词拼写
1.Wish you a pleasant j________!
答案:journey
2.Now she is planning our s________for the trip.
答案:schedule
3.He d________to catch up with others in studies.
答案:determined
4.F________,I'd like to thank you for your coming.
答案:Finally
5.There are many g________after they graduated from college.
答案:graduates
6.We________(说服)him out of the plan.
答案:persuaded
7.I can't________(想象) him living alone on the island.
答案:imagine
8.When you are in England,it is a________(劣势) if you can't speak English.
答案:disadvantage
9.The plane is flying at an________(海拔) of 25,000 feet.
答案:altitude
10.That old bike is his only________(交通工具).
答案:transport
Ⅱ. 用所给动词的正确形式填空
1.We get ready at all time for________ (leave).
答案:leaving
2.We all agree to________(hold)our meeting at once.
答案:hold
3.Try________(knock)at the back door if nobody hears you at the front door.
答案:knocking
4.I don't know whether________(answer)it.
答案:to answer
5.It is________( determine )that has made Peter what he is today.
答案:determination
6.He is hard________(work) with.
答案:to work
7.I return you 100 dollars now, the rest________(follow) in half a year.
答案:to follow
8.They were afraid to be seen________(speak)to me.
答案:speaking
9.________(compare) with our parents, we are very lucky indeed.
答案:Compared
10.Please don't be angry. I just did it for________(funny).
答案:fun
相似词语辨析【53】disarmed和unarmed
相似词语辨析【28】borrow和lend
相似词语辨析【12】another和the other
相似词语辨析【25】be going to和will
相似词语辨析【63】empty,vacant,hollow
相似词语辨析【11】amount和number
相似词语辨析【7】after和behind
相似词语辨析【72】fifty dollars in notes
相似词语辨析【27】believe和believe in
相似词语辨析【13】ante-和anti-
相似词语辨析【1】able和capable
相似词语辨析【40】clothes和clothing
相似词语辨析【10】also和too
基础英语轻松学【109】作弊的下场
相似词语辨析【30】bring,take,carry,fetch
相似词语辨析【51】diary,dairy和daily
相似词语辨析【44】credible和creditable
相似词语辨析【55】discreet和discrete
相似词语辨析【68】exhausting,exhaustive
相似词语辨析【37】clean和cleanse
相似词语辨析【19】at last和at length
相似词语辨析【50】despite和in spite of
相似词语辨析【39】close和near
相似词语辨析【14】anyway和any way
基础英语轻松学【96】英国的酒吧文化
相似词语辨析【8】alive和living
相似词语辨析【32】by name和in name
基础英语轻松学【99】网络交友是与非
相似词语辨析【42】concerned和concerning
相似词语辨析【26】Be off和to be off
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |