必修一
Ⅰ. 单词拼写
1.He's not interested in ________(质量). All he cares about is making money.
答案:quality
2.The ________(主人公)of the novel is a tenyearold boy.
答案:hero
3.It's so ________(宁静) here in the country.
答案:peaceful
4.Lucy is always playing an________(活跃的) role in her team.
答案:active
5.I'm not ________(愿意)to take any risks.
答案:willing
6.She seldom does shopping for others. She's always been m________ with money.
答案:mean
7.It was g________ of him to offer to pay for us both.
答案:generous
8.S________ people would care only about themselves and not about other people.
答案:Selfish
9.She is d________ to the job, leaving herself
with very little free time.
答案:devoted
10.In the 1920s, he was taken to p________ for some political reason.
答案:prison
.用所给词或短语的适当形式填空
accept,period,lose heart,set up, be active in,position,be out of work,be sentenced to,worry about,as a matter of fact1.John________three years in prison for his part in the crime.
答案:was sentenced to
2.Someone suggested that a special committee________to study the problem.
答案:be set up
3.What pleased me most was that they never________in face of difficulty.
答案:lost heart
4.She told me she had been offered a very wellpaid________.
答案:position
5.________,I don't know the truth.
答案:As a matter of fact
6.I received her invitation but didn't ________it.
答案:accept
7.She________far too much________her health.
答案:worried;about
8.We are facing a new________of socialist modernization.
答案:period
9.You should________class.Only listening without speaking is not good for you.
答案:be active in
10.No goods are produced in the factory.Now the workers________.
答案:are out of work
巴西总统:“世界杯中的世界杯”
2017年世界杯:七大最“危险”球星
马有失蹄,章鱼怎么就不会缠住自己?
山寨小罗翻墙进入训练场 梅西信以为真
文化和传承:十大著名商标背后的故事
研究:看色情片致脑残
儿子兑现8岁承诺 送生日礼物惹老爸泪奔
英国趣闻:狐狸排队取钱照片网络疯传
让你更有效率:每天要做的10件事
英国庆祝女王88岁生日
对工作挑剔的“90后”
亿万富翁洛克菲勒之子驾机坠亡
贾斯汀比伯为歧视黑人视频道歉
日本“玩偶旅行团”送玩偶游山玩水
世界首个懂人类情感机器人问世
美国女大学生毕业典礼当众哺乳引争议
再不辞职就晚了:必须离职的两大前兆
聪明人离职后必做的5件事
美科学家谈人类进化:人脸是被“打”出来的
不堪同心锁重负 巴黎著名“爱情桥”垮塌
看球需谨慎:男友们警惕妹子们的9句话!
伪球迷必看!英格兰队世界杯装腔指南
巴西设“世界杯假日” 国民不用请假看球
希拉里被曝曾臭骂特工:你给我滚远点
1600只纸熊猫空降香港 卖萌呼吁环保
外媒关注中国球迷:买假病假条看世界杯
游遍世界:你从未听说的7个美国国家公园
海豚学说话“爱上”女老师 被分开后自杀
女孩运动只为增强信心
世界杯十大富豪排行榜:C罗力压梅西
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |