必修二
Ⅰ.单词拼写
1.Bright colours are________(有吸引力的)to children.
答案:attractive
2.I thought of the________(熟悉的)scenes of my childhood.
答案:familiar
3.Some people beg from________(过路人) in the streets.This is their way of making a living.
答案:passersby
4.The idea________(形成)in her mind.
答案:formed
5.When you play a musical________(器械),you had better know the rules.
答案:instrument
6.Even great________(音乐家)require constant practice.
答案:musicians
7.He________(假装) to be sleeping when his father came in.
答案:pretended
8.In the evening he does an________(额外的)job in a restaurant to earn more money.
答案:extra
9.The school is________(附属于) to Beijing Normal University.
答案:attached
10.The BBC________(广播)to all the parts of the world.
答案:broadcasts
Ⅱ.用适当介词或副词填空
1.He dreams ________ becoming a sailor.
答案:of/about
2.If we are honest ________ ourselves,most of us want to earn as much as possible.
答案:with
3.Theories should be based ________ practice.
答案:on
4.Sometimes we put advertisements ________ newspapers looking ________ things we have lost.
答案:in;for
5.The band began ________ a TV show and the musicians were famous ________ playing jokes ________ each other as well ________ playing music.
答案:as;for;on;as
6.________ time going on,her hair is becoming grayer and grayer.
答案:With
十一黄金周:北京“四合院”向游客免费开放
英语听力视频:希拉里为大使遇害担责
英语听力:为伦敦拿下首个欧冠 德罗巴变身奥运火炬手
新东方的旋风吹遍整个广东高校:广外,中大……
英语听力视频:欧洲发现疑似"上帝粒子"
VOA听力:美国奥运女篮在伦敦所向披靡
英语听力视频:那些年,我们一起追忆的辩论
英语听力:英国查尔斯王子“客串”天气预报员(视频)
英语视频听力:英国女王伦敦奥运会开幕前讲话
英语听力:China e-commerce makes great leap
NASA官网短片辟谣:12月21日并非世界末日(双语)
TED演讲社会类:学校扼杀了我们的创造力
英语视频听力:病毒袭来,上万电脑上网难
英语听力视频:上海合作组织峰会北京开幕
英语听力:儿童节晚会《幸福像花儿一样》在京举行
英语哥新作 伦敦奥运会各国总结(视频)
英语视频听力:加利福尼亚海滩惊现“冲浪羊”
2012年美国大选:奥巴马罗姆尼第二场辩论下(视频)
英语视频听力:钓鱼岛的前生今世
英语视频听力:谷歌Chromebook新电脑官方展示片
英语听力:Obama: Vietnam War a "painful chapter"
英语听力:谢丽尔·桑德伯格巴纳德女子学院演讲(视频)
英语视频听力:实况转播非洲角马壮观大迁徙
TED演讲:19世纪伟大发明失败的故事
英语听力视频:传媒大鳄维亚康姆全球战略
英语听力:刘翔!我们心中永远的冠军!
英语听力:欧洲最具价值地标榜 埃菲尔铁塔居首
英语听力视频:博尔特为Puma香水拍摄广告花絮
世界传统婚礼文化巡礼—波兰(视频)
英语视频听力:奥运项目跨栏(双语)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |