建议用时:15分钟
A
[2015·江西九江一模]Founded in 1764 by French traders, St.
Louis today is
the fifteenth largest urban area in the USA. There are many
attractive destinations for tourists.
American Kennel Club Museum of the Dog
Dog lovers who visit St.
Louis won't want to miss this
14,000squarefoot museum. Inside are over 500 paintings,
watercolors,
and a variety of other dog art objects.
The museum is open all the year round,Tuesday through
Saturday 10 a.m. to 4 p.m., and Sunday 1 p.m. to 4 p.m..
Admission is $5 for adults,
$2.50 for students, and
$1 for children up
to 10.
AnheuserBusch Brewery
The AnheuserBusch Brewery tour is not just for beer
lovers. The tour includes the historic Brew House, where
visitors can enjoy how beer is made. Then the tour continues
to the modern Bevo Packaging Plant. The best will be the
Budweiser Clydesdale Stables.
The tours are always free.
Gateway Arch
Designed by Eero Saarinen and Hannskarl Bandel, it took over two years and 900 tons of stainless steel to build. It is the tallest of the country's national monuments. The arch is part of the Jefferson National Expansion Memorial. About one million people per year come to the top of the arch, where there is an observation platform providing a great view of the city.
St. Louis Zoo
First version of the St. Louis Zoo opened in 1904 at the St. Louis World's Fair, but in the century it has grown into one of the foremost zoos in the world. The Zooline Railroad, a passenger train takes visitors around the zoo, which contains over 9,000 animals of over 800 species.
The zoo is open every day but Christmas and New Year's Day, with summer hours of 8 a.m. to 7 p.m., and the rest of the year of 9 a.m. to 5 p.m.. Admission to the zoo is free.
本文是一篇应用文。文章介绍了美国名城圣路易斯的四处供游客参观的地方。
1.If you (a student) plan to visit the American Kennel Club Museum of the Dog with your parents and your fiveyearold brother, how much will you pay?
A.$8.5.B.$12.
C.$13.5.
D.$16.
答案:C 考查数字计算。根据第三段中的“Admission is $5 for
adults, $2.50 for students, and $1 for children up to 10”可知,$2.50+$5×2+$1=$13.5,故选C项。
2.Which of the following can you visit if you are interested in how to make beer?
A.American Kennel Club Museum of the Dog.
B.AnheuserBusch Brewery.
C.St.Louis Zoo.
D.Gateway Arch.
答案:B考查细节理解。根据AnheuserBusch Brewery中的“The tour includes...how beer is made”可知,选B项。
3.What can we know about the Gateway Arch from the passage?
A.It was made of stones.
B.President Jefferson was buried there.
C.You can see the city clearly on the top of the arch.
D.It was built in two years.
答案:C考查细节理解。根据Gateway Arch中的“it took over two years and 900 tons of stainless steel to build”可知A项和D项错误;根据Gateway Arch中的“The arch is part of the Jefferson National Expansion Memorial”可知,此处不表示Jefferson葬在那儿,B项错误;根据此段最后一句话可知C项正确。
4.At the St. Louis Zoo, you can visit all animals there________.
A.by train
B.by bicycle
C.by bus
D.on foot
答案:A考查细节理解。根据St. Louis Zoo中的“The Zooline
Railroad, a passenger train takes visitors around the zoo, which
contains over 9,000
animals
of over 800
species”可知,选A项。
温馨提示:阅读理解中标注的W部分为重点词汇,标注的P部分为重点短语,标注的S部分为句式仿写。旨在通过此栏目的练习,帮助学生夯实基础,做到厚积薄发。
1.found vt. 成立,建立
2.urban adj. 城市的;都市的
3.stainless adj. 不锈的,无瑕疵的
4.observation n. 观察,监视
5.contain vt. 包含;容纳
1.a variety of 各种各样的
2.all the year round 一年到头;全年
3.up to 达到;正在做,从事
原文:Designed by Eero Saarinen and Hannskarl Bandel, it took over two years and 900 tons of stainless steel to build.(分词作状语)
译文:Gateway Arch是由Eero Saarinen和Hannskarl Bandel设计,花费了两年多,900吨不锈钢材建成。
仿写:Attracted_by_the_beauty_of_Nature_in_the_city. My parents make up their minds to visit the city next year.
父母被这个城市大自然的美景所吸引,决定明年再来这个城市。
B
[2015·河北省名校联盟质检二]Many thousands of Chinese are studying at schools in the United States. And writer Liel Leibovitz says the students are
following an example that began in the eighteen seventies.
Mr.
Leibovitz and writer Matthew Miller joined forces to tell the story of the students in their book, “Fortunate Sons”.
The book says China sent one hundred and twenty boys from 1872 to 1875 to America to learn about developments that could
help modernize their country.
Mr. Leibovitz got the idea for the book about the boys a few years ago when he was traveling with his wife in China.
Mr.
Leibovitz learned that Qing government sent a whole delegation (代表团)
of boys to learn the ways of the West.
The
goal was for them to return to China and help their country.
The book says the boys received their American training in Massachusetts, New York, New Jersey and Connecticut. It
must have been a very good education. Mr. Leibovitz said the first prime minister of the Chinese Republic completed this
program. And so did the first engineer to build a largescale railroad without foreign help. The same was true of the fathers of
Chinese education, diplomacy and the Navy.
The bookwriters had only to open some boxes containing the writings of these men to learn about them. Their notebooks,
journals, letters and postcards were in English. Mr. Leibovitz said he was lucky to have so much information from events that
took place long ago.
The students returned to China after about nine years.
They no longer spoke
Mandarin (普通话)
well
enough to answer
questions.
Police welcomed them home by putting them in jail. The young men were released after about a week. But they were
given lowlevel jobs.
Mr.
Leibovitz said it took about ten years for them to rise to higher positions.
He said their story continues today with large
numbers of Chinese studying in the United States.
成千上万的中国人在美国学校读书,美国作家Liel Leibovitz和Matthew Miller在他们的书中讲述了中国早期留学生的故事。
5.How many exchange children did Qing government send to America mentioned in the book?
A.1872.
B.1875.
C.120.
D.210.
答案:C'考查细节理解。根据第二段中的“The book says China sent
one hundred and twenty boys from 1872 to 1875 to America to
learn about developments”可知,书中说,中国派出120名男孩到美国学习。
6.The Qing government sent the boys to America because it ________.
A.wanted them to help their country
B.lost the war
C.expected them to affect the culture of the West
D.wanted the western countries to help the boys
答案:A'考查细节理解。根据第四段的最后一句“The goal was for
them to return to China and help their country”可知,清政府派了一批男孩儿去西方学习,目的是让他们学成归国后帮助建设国家。
7.Which of the following is not true according to the passage?
A.Many thousands of Chinese are studying at schools in America now.
B.Some of the boys received their American training in California.
C.Police welcomed the boys home by putting them in jail.
D.One of the boys became the father of Chinese education.
答案:B'考查细节理解。根据第五段的第一句“The book says the boys received their American training in Massachusetts, New York, New Jersey and Connecticut”可知,这些男孩儿并没有在加利福尼亚州接受美国教育,因此B项的说法是错误的。
1.modernize vt. 使现代化
2.training n.训练
3.complete adj./vt. 完成;完全的;全部的
4.event n. 重大活动;事件
5.release vt. 释放;发行
1.in the eighteen seventies 在19世纪70年代
2.return to 回到;归还
原文:And so did the first engineer to build a largescale railroad without foreign help.(不定式作定语修饰序数词)
译文:第一位在没有外国人帮助的情况下修建一条大型铁路的工程师亦是如此。
仿写:He was the first person in the world to_receive_ two_Nobel_Prizes.
他是世上第一位获得两次诺贝尔奖的人。
Angelababy做“面部鉴定”回应整容传闻
优步如何为自己提供政治导航
银杏果臭味扰民 首尔拟移走结果的雌银杏树
太完美也是一种病:安妮·海瑟薇综合症
“巷屋”是什么屋?
王毅外长:中方愿向叙利亚提供帮助
未来,家具会飞
门头沟长城风貌遭电影剧组破坏
科学家12年不洗澡,靠微生物喷雾清洁
那些英国人被机场安检没收的奇葩物品
“十二五”开创“三农”发展新格局
帕蒂史密斯新作 后视镜中回望人生
可不要当传播八卦的“谣言工厂”哦
上海迪士尼乐园开办招聘会,为开园做好准备
百事公司:我们卖可乐,也卖手机
《坏蛋必须死》入围第20届釜山国际电影节
阿里巴巴拟成立欧洲办事处吸引当地商家
英国前首相布莱尔:英国力争成为中国在西方最好的伙伴
Facebook新表情让你表达负面情绪
日本兴起“沉默咖啡馆”
推动“全球治理体制”改革是大势所趋
新科诺贝尔文学奖得主对其政治影响力不乐观
上合组织举办首次“网络反恐演习”
人为实现冬暖夏凉易引发疾病
澳大利亚大规模捕杀野猫引发争议
中国互联网企业激战个人信用评分业务
英国禁止代步神器悬浮滑板上路
特斯拉CEO马斯克发推否认自己讨厌苹果
北京故宫博物院考虑用线上购票代替传统购票
胡歌古装大戏《琅琊榜》是如何成功的?
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |