课时作业(三)
(时间:45分钟 满分:100分)
Ⅰ.单句语法填空
1.I’m quite satisfied, and I prefer to_rent (rent) such an apartment rather than buy (buy) one.
2.I’m afraid we’ll have to work extra hours, for some problems are hard to_settle (settle).
3.Having_been_persuaded (persuade) to give up smoking in the office, he was allowed to start his new job.
4.Determined (determine) to get ahead of the others in studies, he works day and night.
5.If a person always behaves properly (proper), he will find it hard to realize his dream.
6.We are looking for someone who is reliable (rely) and hardworking.
7.After the flood, many things were seen transported (transport) to the flooded area.
8.Would you be able to put me up for the night when I come to London?
9.Betty is_leaving (leave) for Guangzhou by plane at 3:00 this afternoon.
10.If we sit near the front of the bus, we’ll have a better view.
11.He has got the job because he has the advantage over others of knowing many languages.
12.Liu Hulan was so brave and determined that she wouldn’t give in to enemies.
Ⅱ.单句改错
1.The mother insisted on that he finish his homework first,which made his son very angry.去掉on
2.I am determining to change my job.No one else can change my mind.determining→determined
3.That you will succeed in doing the work depends on your attitude to it.That→Whether
4.Before it got dark, the campers put up for their tents in a field.去掉for
5.She kept insisting that she be ignorant of such things.be→was
6.I managed to persuade my father to give up smoking,but he wouldn’t listen.managed→tried或attempted
7.I don’t care the price,so long as the car is in good condition.care后加上about
8.Once seeing,it is difficult to forget.seeing→seen
9.Don’t be too familiar to him;he is a dishonest man.to→with
10.Leave your key with a neighbor in case that you lock yourself out one day.去掉that
Ⅲ.阅读理解
(2016·试题调研)
Dear Olivia,
As I opened my eyes this morning,I realized that you will be starting a new school year at a new school
today.As we rode the elevator down I thought of so many things I wanted to say to you.They
are what I’ve
already
covered in the many conversations
we’ve had,but as a mom I can’t
help but feel the urge to repeat them in case you didn’t
hear me the first time.
Floor 4:I
know
what it’s like to be a new
kid.I understand the butterflies in your
stomach,but do believe in yourself.Try to make more friends.
Floor 3: Try not to look so nervous.Sometimes the simple act of smiling can be the beginning of a beautiful friendship.It is said that a picture is worth a thousand words.I believe a smile is worth at least that much.
Floor 2: If at any moment today you find yourself in an uncomfortable situation, just breathe.You’ll be amazed how a couple of deep breaths can help you see things in a whole new light.
Floor 1:
I wanted to tell you how my heart is torn between wanting to keep you at home with me all day, where I can love you and protect you, and wanting you to go out there and have experiences I can’t provide for you.Don’t grow up too fast, OK?
Ground: As we exited the building for our short walk to school, I took each of your hands in mine and said, “Just be yourself, and remember how much I love you.I’ll be waiting to hear
all about your experiences this afternoon.”
I realized that’s really all you need to hear.
Love,
Mom
语篇解读 本文是一封书信。作者以书信的形式在开学第一天给了孩子一些爱心提示。1.What does the first paragraph suggest?
A.The writer will go to a new school.
B.The writer cares about her child quite a lot.
C.The writer enjoys talking much with her child.
D.The writer doesn’t know what to say to her child.
B [推理判断题。根据第一段中的“They are what I’ve
already covered in the
many conversations...in case you
didn’t hear me the first time.”可推知作者十分关心自己的孩子。]
2.The writer encourages Olivia to be confident in making friends________.
A.on the first floorB.on the second floor
C.on the third floor
D.on the fourth floor
D [细节理解题。由Floor 4中的“Try to make more friends.”可知选D。]
3.Which of the following may help Olivia to make friends at school?
A.Smiling to others. B.Taking a picture.
C.Talking a lot. D.Walking to school.
A [细节理解题。根据Floor 3中的“Sometimes the simple act of smiling can be the beginning of a beautiful friendship.”可知,微笑有助于Olivia交友。]
4.The writer sent Olivia to school________.
A.for her to receive more information
B.for her to get good marks for college
C.to save herself a lot of time
D.for her to experience more
D [细节理解题。根据Floor 1中的“wanting you to go out there and have experiences”可知,其主要目的是让孩子在外面有更多的经历。]
.书面表达
假如你是张志强,是东华中学学生会主席。今年暑假学校有些老师和学生要去伦敦附近著名的Harrow School进行为期四周的学习和旅游。请根据下面表格的内容给Harrow School的史密斯先生写封信,请他为你们做好安排。
参加人数 共25人,男12人,女11人,另有两名教师
活动内容 上午上英语课,下午在伦敦市内游览或参加一些体育活动;星期六、星期天参观其他城市
住宿 住在英国当地人家,以便了解英国人的生活并提高口语能力
注意:1.包括所有要点,可以适当增加细节,使其连贯、完整;
2.词数:100左右;
3.信的开头和结尾已给出,不计入总词数。
Dear Mr.Smith,
I’m Zhang Zhiqiang,chairman of the student union of Donghua Middle School.
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
We’re looking forward to visiting Harrow School.
Thank you!
Yours sincerely,
Zhang Zhiqiang
参考范文
Dear_Mr.Smith,
I’m_Zhang_Zhiqiang,chairman_of_the_student_union_of_Donghua_Middle_School.
According to our agreement,some students and teachers from our school will go to your school for a fourweek study tour this summer vacation.I’m writing to tell you about our group and what we’d like you to arrange for us.
Our group is made up of two women teachers and 23 students,of whom 12 are boys.We expect to stay in host families so that we’ll be able to learn more about your life and have more opportunities to speak English.We’d like to have English classes in the morning and do some sightseeing in London or take part in some sports in the afternoon.We hope to visit other cities of your country on Saturday and Sunday.
We’re_looking_forward_to_visiting_Harrow_School.
Thank_you!
Yours sincerely,
Zhang Zhiqiang
上海牛津版一年级英语Unit2 Small animals第四课时教案
一年级英语下册Unit2 Small animals第三课时教案
一年级英语Module1 unit6 Mid-Autumn Festival教案
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit3 period1教案
上海牛津版一年级英语下册Unit9 Revision第二课时教案
沪教牛津版小学英语一年级上册 unit9 教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时1
一年级英语上册Unit1 My classroom第三课时教案
牛津版一年级英语上册教案Unit4 My bag第一课时
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时2
一年级英语上册教案 Unit 1 第二课时
上海牛津版一年级英语下册Unit3 Colours教案(1)
上海牛津版一年级英语Unit 9 Revision单元分析教案
牛津小学一年级英语Unit5 Fruit教案(五个课时)
一年级英语下册Unit2 Small animals教案2
一年级英语教案Module1 unit6 Mid-Autumn Festival
一年级英语上册教案 Unit 1 Period 1
牛津版一年级英语上册Unit 2 Good morning 教案
上海牛津版一年级英语下册Unit2 Small animals教案
上海牛津版一年级英语Unit7 My family教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1单元分析
苏教版小学一年级英语下册Unit5 On the road教案
上海牛津版一年级英语Unit3 This is my mum教案
苏教版牛津小学一年级英语教案Unit1 What`s your name
沪教牛津版小学英语一年级上册 Unit 8 教案
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(3)
牛津版一年级英语上册unit5 Fruit教案(1)
外研版一年级英语上册教案Unit1 Hello
新起点小学一年级英语下册Unit11 Toys教案
沪教版小学英语一年级下册教案unit1课时6
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |