第19天
Ⅰ.常考句型
【句型1】 in other words,...=to put it differently,...“换言之,……”
仿写:换言之,我会尽最大的努力实现目标。
In_other_words,I_will_try_my_best_to_gain_my_goal.
To_put_it_differently,I_will_try_my_best_to_gain_my_goal.
【句型2】 Ever since then,I have found that...“从此以后,我已发现……”
仿写:从此以后,我已发现微笑是快乐的最好方式。
Ever_since_then,I_have_found_that_smile_is_the_best_way_to_make_us_happy.
【句型3】 In this light,if...,there can surely be no doubt that...“这样说来,假如……,当然毫无疑问地……。”
仿写:这样说来,假如我们能善用时间的话,毫无疑问我们会成功。
In_this_light,if_we_can_make_good_use_of_time,there_can_surely_be_no_ doubt_that_we_will_get_somewhere.
.阅读理解
A
体 裁 话 题 关键词 建议时间 正确率
应用文 旅游 experience 6分钟 /5
We were very disappointed with the Almond Smugglers Cove resort(度假胜地).As soon as we arrived,no one told us anything about the allinclusive package or where anything was located.When we arrived at our room,there were ants everywhere in the bathroom.
There were four different restaurants to choose from.However,if you didn't make a reservation ahead of one hour,you were sure to_be_screwed because there was no other choice of eating.Plus,food stopped being served at 9 p.m.,so if you got hungry after that you were out of luck.The food wasn't the best quality but the highest price.There were only two choices of beer,and you could not get soda at any of the restaurants.The service at all the restaurants was horrible.We waited over an hour multiple times for our meals.
The evening activities were pretty much a house band,and that was it.There was no dancing or any other organized activities.Also,there was only one bar open after 11 p.m.The population statistics of the resort was mostly elderly and families,so they seemed to meet those groups more.There were no organized activities during the day around the pool,either.We were at the resort for four days,and three of those days there were no water activities going on (which is the main reason we booked here).This may have not been the resort's fault.On our last day when there were activities,we signed up.However,when we got there to do the activity,they had overbooked so we couldn't do it.By then we had to leave to go home.
Also,their web site did not mention that the hotel is one and a half hours from the international airport.It is a horrible drive with the place.
This was,by far,the worst hotel experience I have had.The service was horrible and guest service was always crowded with people complaining.We were expecting a lot more from an allinclusive package and our price!
【语篇导读】 本文是一篇应用文。杏仁斯马格勒斯湾度假村,位于加勒比海边,该酒店交通、娱乐、美食、住宿全包。但是,作者到此一游,对这里的娱乐、美食等有很多不满。
1.The purpose of the author is ________.
A.to share his happy experience in the resort
B.to show his discontent about the resort
C.to warn tourists not to go to the resort
D.to damage the resort's
reputation
解析 主旨大意题。作者在文章中对该旅游胜地的住宿、服务、餐饮、娱乐表示不满,并没有想毁坏它的名声或给他人提出警告,故选B。
答案 B
2.The underlined part “to be screwed” in the passage means ________.
A.to be charged too much
B.to be starved to death
C.to be waiting a long time
D.to be taken good care of
解析 词义猜测题。由该词后面的句子可知,在这里吃饭你别无选择,食品质量不好,但价格最高,由此推断你如果没有提前预约,肯定就会挨宰的。
答案 A
3.From the second paragraph we can know that ________.
A.only two kinds of beer are produced there
B.one hour is a rule to wait before a meal
C.soda is not sold in the restaurants
D.the four restaurants are of the same kind
解析 细节理解题。根据第二段的倒数第三句可知,这里的餐馆只提供两种啤酒,并且我们在任何一个餐馆都买不到苏打水,由此排除A项,选择C项。
答案 C
4.Why were there no other organized activities?
A.Because this is an ancient city.
B.Because loud noise was forbidden at night.
C.Because a house band took control of the activity.
D.Because the number of the aged takes a big part.
解析 细节理解题。第三段谈到了这里活动稀少是因为这里人口趋于老龄化,为了迎合老人们的需求,所以夜间活动较少。
答案 D
5.On the last day of his stay at the resort,________.
A.he disliked taking an activity at the pool
B.he regretted signing up later than others
C.there were too many people at the pool
D.there was still nothing interesting to attract him
解析 细节理解题。根据第三段最后一、二句可知,当我们赶到那里时,已经是人满为患,我们只好不参与了。
答案 C
【温馨提示】 allinclusive adj.包括一切的 soda n.汽水,苏打 horrible adj.可怕的,令人毛骨悚然的,令人讨厌的。
【长难句解读】
原文 However,if you didn't make a reservation ahead of one hour,you were sure to be screwed because
there was no other choice of eating.
译文 然而,如果不提前一小时预订的话,你肯定就会挨宰的,因为你吃饭没有别的选择。
分析 该句的however是承接上文,if 在此引导条件状语从句,make a reservation“预订”,而主句部分则包含有because引导的原因状语从句,句子结构紧凑,条件、原因等环环相扣。
B
体 裁 话 题 关键词 建议时间 正确率
夹叙夹议 人际关系 mousetrap 5分钟 /5
A mouse looked through the crack in the wall to see the farmer and his wife open a package.He was sad to discover it was a mousetrap.So the mouse proclaimed,“There is a mousetrap in the house!”
The chicken came up and raised her head and said,“Mr.Mouse,I can tell this is a grave concerning to you,but it is of no consequence to me.” The mouse turned to the pig and told him,“There is a mousetrap in the house!” The pig said,“I am so sorry,Mr.Mouse,but there is nothing I can do about it but pray.” The mouse turned to the cow and said so.The cow said,“Wow,Mr.Mouse.I'm sorry for you,but it's
no skin off my nose.” So,the mouse returned to the house,head down,to face the farmer's
mousetrap alone.
That very night a sound was heard throughout the house—like the sound of a mousetrap catching its prey.The farmer's
wife rushed to see what was caught.In the darkness,she did not see it was a poisonous snake whose tail was caught.The snake bit the farmer's wife.The farmer rushed her to the hospital and she returned home with a fever.
Everyone knows to treat a fever with fresh chicken soup,so the farmer took a knife to the chicken.But his wife's sickness continued,so friends and neighbors came to sit with her around the clock.To feed them,the farmer butchered the pig.The farmer's wife did not get well;she died.So many people came for her funeral,the farmer had the cow killed to provide enough meat for all of them.
The mouse looked upon it all from his hole in the wall with great sadness.So,the next time you hear someone is facing a problem and think it doesn't concern you,remember we are all at risk.We must keep an eye out for one another and make an extra effort to encourage one another.
【语篇导读】 本文是一篇夹叙夹议的文章。老鼠发现了农夫夫妇安装了老鼠夹子之后,他把这个消息告诉了很多动物,但是这些动物对此不以为然,觉得和自己无关。后来,因为老鼠夹子,这些动物都遭到灭顶之灾,为什么呢?
1.The author wrote this passage ________.
A.to tell people how clever the mouse is
B.to remind people to encourage one another
C.to warn people against the hidden danger
D.to show the coldness among people
解析 主旨大意题。作者用老鼠的故事教育人们在苦难面前,要相互鼓励,相互支持,这一点在文章的尾句有明显的体现。
答案 B
2.The underlined word “proclaimed” in the first paragraph means ________.
A.declared B.suggested
C.whispered D.introduced
解析 词义猜测题。在文章第二段,老鼠多次告诉其他动物房间有老鼠夹子,所以在这里是指老鼠告诉其他动物,故该词表示“宣布,声明”,因此答案选A。
答案 A
3.Why did the cow say “it's no skin off my nose”?
A.Because she didn't care for the mouse at all.
B.Because she thought the mousetrap wouldn't hurt her nose.
C.Because she believed the mousetrap was specially prepared for the mouse.
D.Because she had a bad relationship with the mouse.
解析 推理判断题。根据第二段鸡、牛、猪的回答,可知他们认为老鼠夹子与他们没有任何关系,由此推断出他们认为老鼠夹子是主人专为老鼠准备的。
答案 C
4.What happened to the farmer's wife one night?
A.She heard a loud noise outside.
B.She knew a mouse was caught.
C.She found a snake lying on the mousetrap.
D.She was bitten by a poisonous snake.
解析 细节理解题。注意该题是在问那一晚农妇发生了什么,A、B、C三个选项回答的不是发生在农妇身上的事,故排除。
答案 D
5.The cow was killed by the farmer ________.
A.to receive guests attending the funeral
B.so as to show his great generousness
C.in order to remove his inner anger
D.to warn the other animals in the house
解析 细节理解题。因为妻子被蛇咬伤,而导致了杀鸡宰猪,以及后来在妻子的葬礼上,为了招待客人,只好把牛杀掉,故选A。
答案 A
【温馨提示】 no skin off one's nose 与某人毫无关系 prey n.捕获物;受害者 around the clock 昼夜不停地 at risk 处境危险
【长难句解读】
原文 So,the next time you hear someone is facing a problem and think it doesn't concern you,remember we are all at risk.
译文 因此,下次当你听说有人面临问题且认为跟自己无关时,记住我们都会有风险。
分析 该句the next time 引导的是时间状语从句,起连词作用,而主句remember we are all at risk则是个祈使句,省略了主语you。从句中and 连接两个并列成分,think后省略了that,it doesn't concern you是宾语从句。
求职窍门: 脸书CEO的职业建议
国内英语资讯:Xi, King Salman talk over phone on bilateral ties, attacks on Saudi oil facilities
娱乐英语资讯:Chinese film music concert held in Los Angeles for PRC 70th founding anniversary
2017年中国就业形势更严峻
国内英语资讯:China launches plan to make world-leading sci-tech journals
养老金入市方案下半年报国务院
国际英语资讯:Brazils Bolsonaro confirms participation in UNGA: spokesperson
学者:北京标语横幅严重脱节
体坛英语资讯:Salah brace puts Liverpool top in Premier League week 3
Apple Watch才发布 淘宝山寨已上架
国内英语资讯:Central Conference on CPPCC Work holds second plenary session
国际英语资讯:Violent clashes kill 18 in Libyas Tripoli
国际英语资讯:Japans Abe vows to reform social security system amid rising demographic crisis
两会速递:最高法工作报告要点
国内英语资讯:China Focus: China accelerates efforts to promote public awareness of cybersecurity
苹果发布世界最薄电脑 MacBook仅厚13毫米
中国加拿大达成签证互惠协议
脸书CEO扎克伯格的推荐书单
国际英语资讯:UN chief sees change in momentum of climate action thanks to youth movement
4种迹象表明他今晚需要你
王学兵涉毒被抓: 那些吸毒的禁毒大使
体坛英语资讯:Gor Mahia on revenge mission against USM Alger in CAF Champions League
美差!万圣节前看完13部斯蒂芬·金的电影 就能赚1300美元
谷歌新研究:人类活500岁不是梦
体坛英语资讯:Chen Xingtong wins table tenniss Czech Open
像一个绅士那样赢得女性芳心
国际英语资讯:France says committed to facilities offered by donor projects to Lebanon
1分钟讲26个英文笑话 打破吉尼斯世界纪录
体坛英语资讯:Defending champion Osaka into second round at US Open
国际英语资讯:Brazilian govt announces extra vaccines to tackle measles outbreak
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |