Ⅰ.词汇知识
1.chewa.to think or worry about something constantly
2.appetising
b.always wanting more money or power
3.filling
c.to bite food several times before swallowing it
4.infamous
d.of food looks or smells that make you want to eat
5.obsess
e.the way in which something is done
6.fixed
f.can not be changed
7.manner
g.the food that someone puts inside jiaozi
8.greedily
h.well known for being bad or evil
答案:1.c 2.d 3.g 4.h 5.a 6.f 7.e 8.b
Ⅱ.重点短语
1.owe...________...把……归功于……
2.be obsessed ________
痴迷,牵挂
3.________ wonder
难怪
4.end ________
结束
5.make ________
看出;理解
6.find ________
查明;弄清楚;发现
7.have...________common
与……有共同点
8.go ________
违背,违反
答案:1.to 2.with 3.no 4.up 5.out 6.out
7.in 8.against
Ⅲ.必背句型
1.In fact,I think that they are sometimes ____________ with it.
事实上,我认为他们有时候对此到了痴迷的程度。
答案:obsessed;
2.The first six or seven dishes seemed to fill the table,____________________________________________________.
首先上的六七道菜似乎放满了整张桌子,盘子都很危险地摞着。
答案:with plates dangerously balanced one on top of another
3.______________ my fellow guests had had only a few bites of each dish;they knew what as still to come.
怪不得跟我一起的客人每道菜也就浅尝几口;他们知道还有什么菜要上呢。
答案:No wonder
4.______________________ I saw a three-year-old kid cheerfully chewing a chicken’s head I had bad dreams for weeks.
我第一次看到一个三岁的孩子津津有味地咀嚼着一个鸡头时,我连续做了几周的噩梦。
答案:The first time
5.I was amazed at their easy and graceful ________________
I stood there feeling somewhat confused by the food.
我惊讶于他们闲适优雅的举止,而我却站在那里对他们的食物感到有些茫然。
答案:manner while
6.It seemed to be just a bowl of grey liquid and ________________________________________________________________________________________________.
看上去那只是一碗灰色的汤,我尝了一下后才知道那实际上是用蘑菇做的。
答案:it was only after I had tasted it that I knew it was actually cooked with mushrooms
温馨提示:巩固学习效果,检验教学成果。请进入“课时训练5”,指导学生每课一练,成功提升成绩。
吃货过夏天:9种最健康的夏日食物
埃及冲突持续升温 致近900人死亡
激光测试你还能活多久
珍贵一刻:新郎24小时河底寻回婚戒
洗衣服时应该注意的洗涤标志
20来岁的你也许还没明白的20件事
教你度过一个吃得好,过得爽,花得少的夏天
挪威总理乔装“的哥”体察民意
日本隐形军队揭秘
自行车回归,能否拯救北京交通
泰国甜点工厂成为羽球冠军生产线
长知识了!全球各国的餐桌礼仪
扮成奥巴马表演 美一小丑被禁演
英国机场加强安检 严防“乳房炸弹”混入
五种方式帮你延缓衰老 永葆青春
中国剩女: 在传统与变革中艰难寻爱
高妹伤不起:高妹最讨厌听的16句话
水瓶灯泡:塑料瓶装水照亮你的家
调查:开蓝色宝马车的男人最易怒
奶奶婚礼犯糊涂 错拿鸡尾酒泼新娘
萌视频:穿鲨鱼服骑吸尘器兜风的猫
行走的力量:趁年轻多去旅行吧!
生活中让你微笑的30件美好小事
荷兰王子昏迷一年半后去世
屌丝男神器:日本推“女性膝盖枕头”
英议员称出租车应低价搭载衣着暴露女性以保证其安全
晚睡强迫症: 你睡不着的8个原因
奇葩!动物园用藏獒冒充非洲狮
惊喜!英国少女收到海豚送的礼物
埃及清场行动 血腥冲突638人死亡
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |