Ⅰ.词汇知识
1.d________breaking the calm of sth./sb.;causing worry
2.d________
not bright or clear;lacking interest
3.w________
all the books written by a writer
4.s________
darkness or coolness caused by sth. blocking direct light or heat
5.f________
border between two countries;extreme limit of
knowledge
6.m________
be the reason for;make sb.want to do sth.
7.s________
having skill; skilful
8.t________
fighting vehicle with guns which moves on
tracks
答案:1.disturbing 2.dull 3.works 4.shade
5.frontier 6.motivate 7.skilled 8.tank
Ⅱ.重点短语
1.________ than不仅仅,不只是
2.wake ________
唤醒;醒来
3.look forward ________
期望;渴望
4.such ________
例如
5.contrast ________
与……相比较
6.hand ________ hand
齐头并进;手拉着手;密切关联
7.________ well as
也
8.contribute ________
为……作贡献
答案:1.more 2.up 3.to 4.as 5.with 6.in
7.as 8.to
Ⅲ.必背句型
1.____________________________ the best example of a new lifelike style of painting.
它被认为是一种新的形象逼真型绘画的典范。
答案:It is believed to be
2.Leonardo,________________ being one of the greatest painters the world has ever known,was also a skilled inventor.
莱奥纳多,世界上最伟大的画家之一,也是一位技艺娴熟的发明家。
答案:as well as
3.It was ____________ Europe was waking up after the long sleep of the Middle Ages.
经历了中世纪的沉眠之后,欧洲似乎要苏醒过来了。
答案:as if
4.“I find it mysterious,and perhaps even a little ______________;I don’t know who the subject is,and I find the background strangely unreal.”
“我发觉它很神秘,或许甚至有一点让人不安;我不知道这个人物是谁,而且我觉得背景非常不真实。”
答案:disturbing
5.“________________________.The ____________ of the light,the combination of light and shade,is astonishing.”
“这是天才的作品。光线的效果,光线和阴影的结合太让人吃惊了。”
答案:It’s a work of genius;effect
6.The sense of exploration which ______________ the artists went ________________ with a new type of philosophy.
这种激发艺术家的探索意识与一种新型的人生哲学携手共进。
答案:motivated;hand in hand
温馨提示:巩固学习效果,检验教学成果。请进入“课时训练3”,指导学生每课一练,成功提升成绩。
小学三年级英语上册lesson2目标与要求教案
小学三年级英语What do you see教案
牛津小学二年级英语第一学期单元测验题U1-U2
外研版小学英语二年级上册期末复习题
新起点小学英语二年级下册期末测试题
小学英语第三册试题_试卷
牛津小学英语二年级上册期中试卷
小学英语三年级上册期末复习要点教案
小学英语第三册期中试题_试卷
小学三年级英语上册lesson2教案示例教案
小学英语第三册期末复习题_试题_试卷
新标准英语二年级下册单词复习测试题
小学英语二年级上册期中考试题
小学英语二年级第二学期期末试卷
小学二年级英语期中试题_试卷
小学三年级英语Nice to meet you教案4
小学英语二年级单词复习(二)module1-10_教学资料
小学三年级英语上册lesson1内容与分析教案
新起点小学英语二年级上册Unit5测试题
小学三年级英语上册lesson10教案示例
小学英语第三册unit 6-7测试题
上海版牛津小学英语二年级第一学期期末复习卷附答案
上海牛津版小学英语二年级上册期末复习卷1
上海牛津版小学英语二年级上册期末复习卷3
小学二年级英语上学期单词测试题3_教学资料
新标准小学英语二年级上册期末试题三
小学英语第三册期中模拟测试题
小学二年级英语期末复习题_试题_试卷
小学英语二年级Book3期中试题_试卷
小学三年级英语上册lesson11教案示例
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |