栏目导引 考点串讲?讲练互动 选修
阅读教程 Module 4 Consumer Affairs 选修
预测策略(Predicting)或预读策略(previewing)指的是阅读全文之前,先略读文章大、小标 题、特殊字体(斜体、加黑、加粗等)、特殊符号、插图、图表,以获取文章线索,对作者要说什么“话题”有个大概了解, 并积极调动我们头脑中已有的、关于这个话题的相关知识和经验,以提高我们的理解水平.善于阅读的学生会在阅读前进行一些预测.他们利用已知信息,对文章的内容进行预测,以便更好、更快地理解文章.在阅读过程中,他们会有意识地验证、调整预测.
(2011年高考江西卷) Winners Club You choose to be a winner! The Winners Club is a bank account specially designed for teenagers.It has been made to help you better manage your money. 例 The Winners Club is a transaction account (交易账户) where you receive a key-card so you can get to your money 24/7-that’s 24 hours a day,7 days a week! It’s a club with impressive features for teenagers: ● No account keeping fees! You’re no millionaire so we don’t expect you to pay large fees.In fact,there are no account keeping or transaction fees! ● Excellent interest rates! You want your money to grow.The Winners Club has a good rate of interest which gets even better if you make at least two deposits (储蓄) without taking them out in a month. ●Convenient Teenagers are busy-we get that.You may never need to come to a bank at all.With the Winners Club you can choose to use handy tellers and to bank from home using the phone and the Internet...You can have money directly deposited into your Winners Club account.This could be your pocket money or your pay from your part-time job! ●Mega magazine included Along with your regular report,you will receive a FREE magazine full of good ideas to make even more of your money.There are also fantastic offers and competitions only for Winners Club members. The Winners Club is a great choice for teenagers. And it is so easy to join.Simply fill in an application form. You will have to get permission from your parent or guardian (so we can organize that cool key-card) but it is easy.We can’t wait to hear from you.It’s the best way to choose to be a winner! 65.What is the purpose of this text? A. To set up a club. B. To provide part-time jobs. C. To organize key-cards. D. To introduce a new banking service. 【解析】 由文章的体裁和标题可知,此篇文章是一则广告.再仔细观察以下几个标题,我们完全可以预测出作者写这篇文章的目的在于介绍一种新的银行服务形式,故答案选D. 【答案】 D 跟踪训练 BEUING (Associated Press 美联社)—China has a growing middle class, a tradition (传统) of expecting education and 21 million new babies every year. Selling educational toys should be easy. While China may be the world’s biggest toy maker, many of the best are exported (出口).
Department stores here do not have enough high quality toys. It is said that the demand for educational toys is low. A US company, Baby Care, is trying to change that with a new way to sell toys in China.
Baby Care works basically together with doctors in Beijing hospitals.People who join the company’s “mother club” can get lectures and newsletters on baby and child development at no extra cost, if they agree to spend 18 dollars a month on the company’s educational toys and child-care books. “We want to build a seven-year relationship with those people,” said Matthew J. Estes, Baby Care’s president. “It starts during pregnancy (孕期), when the anxiety and needs are highest.” Baby Care works on a one-to-one basis. Doctors, nurses, and teachers paid by Baby Care advise parents, explain toys that are designed for children at each stage (阶段) of development to age six. Baby Care opened its first store in China last June in a shopping center in central Beijing and another near Beijing Zoo. It plans to have 80 stores in China within six years. It is a new model for China and develops a market in young children’s education and health that no other companies are in. 1.What do the first two paragraphs mainly tell us? A. Educational toys and foreign toy markets. B. Problems with China’s toy market and education. C. Reasons for pushing sales of educational toys in China. D. Baby population and various kinds of toys made in China. 解析:选C.主旨大意题.文章的前两段分析了在中国出售玩具的前景和原因,故选C. 2.Which of the following is a fact according to the passage? A. Club members buy Baby Care products for free child-care advice. B. Doctors in Beijing help in making Baby Care products. C. Parents are encouraged to pay $ 18 for club activities. D. Baby Care trains Chinese doctors at no extra cost. 解析:选A.细节理解题.根据文中的People who join the company’s “mother club” can get lectures and newsletters on baby and child development at no extra cost...可知,此题选A. 3. Baby Care is developing its business in China by________. A. opening stores in Beijing hospitals B. offering 18 month courses on child-care C. setting up children’s education centers D. forming close relationships with parents 解析:选D.细节理解题.根据文中的“We want to build a seven-year relationship with those people,”可知,Baby Care公司想通过与父母建立一种良好的关系来开展它们在中国的工作. 4.Which of the following would be the most suitable title for the passage? A. Mother’s Club in China B. Baby Care and Doctors C. American Company Model D. Educational Toys in China 解析:选D.主旨大意题.本篇文章主要讲述的就是在中国的一些教育性玩具的相关问题.
私奔情侣秘密结婚 却遭报纸意外登照曝光
中国田径运动员资料 刘翔(男子110米栏)
狗狗真的能感受人类的情绪吗?
调查:美国教练是否应该向叶诗文道歉?
中国千万富豪人数超过100万
个性化网购价 你的钱包有多鼓?
新西兰选手被母亲判犯规 找教练父亲抗议
一日五金再现 中国军团重回奖牌榜第一
报复心理极强的五大星座
奥运选手饮食大揭密:运动员吃什么?
年轻运动员更适合奥运比赛么?
奥林匹克催生英语学习热潮
伦敦别样风景:各国奥运招待馆一览
电力短缺 印度大国崛起中的阿喀琉斯之踵
伦敦收获第十八金 “飞鱼”菲尔普斯退役写传奇
世界上最不爱运动国家排行榜:英国位列第八
羽毛球中韩女双涉嫌打假球 国际羽联已展开调查
研究:简单策略创造真实价值
12各星座需留意的身体部位
让糟糕心情变好的秘密
空中客车杀入美国本土市场
外国央行越发青睐人民币债券
难以预料的实体书借阅经济
英国收双冠破金荒 自行车男赛艇女开张
争论中国地理位置 俄罗斯男子因意见不合杀父
伦敦奥运再添囧事:市长玩空降被卡半空
十二星座父亲—浓浓的父爱
林中漫步 A walk in the woods
威廉与哈里王子:祖母跳伞我们全被蒙在鼓里!
拿奥运金牌奖金:各国金牌得主奖金大曝光
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |