1.What will you break once you say it? (什么东西一说出来就打破?)
答案: Silence. (沉默)
2.Will liars be honest after they die? (骗子死了之后会诚实吗?)
答案:No, they wont. They lie still after they die。(不会,他们依旧撒谎。Lie still 躺着不动,依旧撒谎。)
3.What always goes up and never goes down? (什么东西只升不降?)
答案:Your age. (你的年龄)
4.Why did the boy make his dog sit in the sun? (男孩为什么让他的狗坐在阳光下?)
答案:He wants to have a hot dog. (他想要一条热狗。)
5.Why can a bride hide nothing?(为什么新娘子什么也藏不住?)
答案:Because someone will give her away. (因为有人会揭发她。Give away揭发,在婚礼上把新娘交给新郎)
6.Why is the library the highest building?(为什么图书馆是最高的建筑物?)
答案: It has the most stories. (它的楼层最多。Story 故事,楼层)
7.What is the smallest bridge in the world? (世界上最小的桥梁是什么?)
答案:The bridge of a nose. (鼻梁)
8.What is the difference between the North Pole and the South Pole? (北极与南极的区别是什么?)
答案:A whole world. (整个世界。 a world of difference 天壤之别)
9.What makes naughty boys long to work in a clock factory? (淘气的男孩为什么想去钟表厂工作?)
答案:They want to make faces. (make face 做鬼脸,做钟表面)
10.What bird lifts heavy things? (什么鸟能举起重物?)
答案:Crane. (鹤。Crane鹤,举重机)
11.A ship can contain only fifty persons. Now there is alreadyforty-nine person in it. At this time,a pregnant woman comes on andboards the ship. The shipsinks. Why? (有一艘船只能容纳50人,现在已有49人。这时一位孕妇上了船,船就沉了。为什么?)
答案:Because is a pigboat. (那是潜水艇。pigboat,潜水艇)
12.Whats the poorest bank in the world? (世界的最贫穷的银行是什么?)
答案:The river bank。(河岸)
13.What month do soldiers hate?(军人憎恨什么月?)
答案:March。(行军)
14.What goes on four legs in the morning,on two at noon,and on three
in the evening?(什么走路开始用四条腿,后来用两条腿,最后用三条腿?)
答案:People.They crawled when they were babies and walked with two legs before they had to rely on a crutch in old age. (是人,他们刚生下来的时候用四肢爬行,后来用双腿走路,老年时又不得不依靠拐杖走。)
15.What do we get if we cross a woodpecker with a homing pigeon?(把一只啄木鸟和一只识途的鸽子融合在一起,会得到什么?)
答案:A bird that knocks on the door when delivering messages(将得到一只送信时会敲门的鸟)
外媒:快被橘子哥和马特的面基旅闪瞎了!
吃素或可大大降低结肠直肠癌风险
《灰姑娘》电影引束身衣热销
揭秘:肯德基的鸡只活35天
囧研究:高收入人群爱豪饮?
独家视频: 英国首相卡梅伦的一天
全球最流行词语:OK已经176岁啦
埃及公布建设新首都计划
美斥资八百万打造山寨新白宫
名人早上看什么:向10位业界巨头学一学
比尔盖茨和乔布斯谁更高大上?
耳朵最长的狗:总被33厘米的长耳朵绊倒!
卡梅伦上访谈节目被“调戏”
太震惊!现实中也有“灰姑娘”
你在心生犹豫吗 看看婚前协议怎么谈
德企脑洞大开避付最低工资
高效记单词: 连词带句才能一网打尽!
塞拉利昂闭门三日防埃博拉
荷兰藏家愿归还肉身佛
水烟危害或比香烟更大
全球关注的“两会”热点话题
美国一个车牌引发的“血案”
雅皮士流感:不是装病是真病
从咀嚼方式看性格 你属于哪一种?
瑞典指控俄1/3外交官是间谍
美国版《甄嬛传》英文预告片 台词太霸气了
孩子在潜移默化中向大人学习的三件事
印度家长爬墙给考生递答案
《权力的游戏》拍七季还不够
男教师升职杀手锏:魅力资本
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |