导语:以下英语网为大家整理了全面的职称英语考试历年真题及答案解析,《职称英语考试试题汇总:历年真题及答案解析》供大家参考学习。更多职称英语考试试题敬请关注英语网!
【推荐】关注英语网微信:yingyuwang2013,更快获取真题答案及成绩查询信息。
第5部分:补全短文 (第46-50题,每题2分,共l0分)
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌.
Forests for Cities
You are standing in a beautiful forest in Japan.The air is clean and smells like plants and flowers.There are l75 different kinds of trees,and 60 kinds of birds live here.(46)You are downtown in the city of Nara,Japan,in Kasugayama Forest,the oldest urban forest in the world.It was started more than a thousand years ago,and today its very popular with tourists and artists.
Cities around the world are working to protect their urban forests.Some urban forests are parks,and some are just streets with a lot of trees.But all urban forests have many good effects on the environment. (47)They also stop the noise from heavy traffic.They even make the weather better because they make the air 3-5 degrees cooler,and they stop strong winds.
Urban forests also have many good effects on people.They make the city more beautiful.In a crowded area,they give people a place to relax and spend time in nature. (48)
In some countries,people are starting new urban forests.In England,there are now 1.3 million trees in an urban forest called Thames Chase,east of London.It was started in 1990,and it has grown very fast. Walking and bicycle clubs use the forest,and there are programs for children and artists. (49)
Some older cities dont have space for a big urban forest,but planting trees on the streets makes the city better. Scientists found that commuters(通勤人员)feel more relaxed when they can see trees.Trees are even good for business.
(50)In the future, urban forests will become even more important as our cities grow bigger.In the megacities(超大城市)of tomorrow,people will need more green space to live a comfortable life.Planting trees today will make our lives better in the future.
A Trees take pollution out of the air.
B In 2033.it will have 5 million trees.
C But you are not in a rural area.
D It has many kinds of birds in the country.
E In hot countries,urban forests are cool places for walking and other healthy exercises.
F People spend more time at shopping centers that have trees.
12月英语六级阅读强化训练(8)
英语六级备考:阅读理解预测题及答案(3)
英语六级阅读段落信息匹配题如何解答
英语六级备考:阅读理解预测题及答案(5)
12月英语六级《长篇阅读》冲刺练习(5)
12月大学英语六级阅读高频短语大盘点
12月英语六级阅读理解解题重点
英语六级阅读考前提分技巧攻略
12月英语六级新题型冲刺练习:长篇阅读(2)
12月英语六级阅读强化训练(1)
12月英语六级新题型冲刺练习:长篇阅读(4)
12月英语六级阅读冲刺提分练习(4)
12月英语六级阅读冲刺提分练习(9)
英语六级备考:阅读理解预测题及答案(4)
英语六级阅读复习资料2— 公司管理
12月英语六级《长篇阅读》冲刺练习(6)
英语六级备考:阅读理解预测题及答案(6)
12月英语六级阅读强化训练(9)
12月英语六级阅读冲刺提分练习(1)
12月英语六级《长篇阅读》冲刺练习(1)
大学英语六级阅读新题型难点解析
12月英语六级阅读复习初期模拟练习(4)
金牌解题:大学英语六级阅读满分方法
12月英语六级阅读冲刺提分练习(6)
2014英语六级阅读快速提分两大攻略
4种题型解题技巧:谈6月大学英语六级阅读
12月英语六级阅读强化训练(6)
12月英语六级阅读常见短语(1)
英语六级阅读复习资料1— 关于技术
2014英语六级阅读大纲要求及解题方法
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |