导语:以下英语网为大家整理了全面的职称英语考试历年真题及答案解析,《职称英语考试试题汇总:历年真题及答案解析》供大家参考学习。更多职称英语考试试题敬请关注英语网!
【推荐】关注英语网微信:yingyuwang2013,更快获取真题答案及成绩查询信息。
第5部分:补全短文(第46~50题,每题2分,共10分)
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。
Farmers Markets
Charlotte Hollins knows she faces a battle.The 23-year-old British farmer and her 21-year-old brother Ben are fighting to save the farm from developers that their father worked on since he was 14.(46)
You dont often get a day off.Supermarkets put a lot of pressure on farmers to keep prices down.With fewer people working on fams it can be isolating,she said.There is a high rate of suicide and farming will never make you rich!
Oliver Robinson,25,grew up on a farm in Yorkshire.(47)m sure dad hoped Id stay,he said.I guess its a nice,straightforward life,but it doesnt appeal.For young,ambitious people,farm life would be a hard world.For Robinson,farming doesnt offer muchin terms of money or lifestyle.Hollins agrees that economics stops people from pursuing farming rewards:providing for a vital human need,while working outdoors with nature.
Farming is a big political issue in the UK.(48)The 2001 foot and mouth crisis closed thousands of farms,stopped meat exports,and raised public consciousness of troubles in UK farming.
Jamie Olivers 2005 campaign to get children to eat healthily also highlighted the issue.This national concern spells(带来)hope for farmers competing with powerful supermarkets.(49)
I started going to Farmers Markets in direct defiance(蔑视)of the big supermarkets.(50)Its terrible,said Londoner Michael Samson.
ABut he never considered staying on his father and grandfathers land.
BWhile most people buy food from the big supermarkets,hundreds of independent Farmers Markets are becoming popular.
CWhile confident they will succeed,she lists farmings many challenges:
DYoung people prefer to live in cities.
EI seriously objected to the super-sizing of everything-what exactly DO they put on our apples to make them so big and red?
FBuy Britishcampaigns urge(鼓励)consumers not to buy cheaper imported foods.
不听劝告的小明
新疆,你还好吗
体坛英语资讯:World No. 1 Nadal romps into final at French Open
牙膏和牙刷的争论
体坛英语资讯:Fabiano promises to silence mouths of critics
第一次炒菜
狡猾的小泥鳅
快乐的暑假
我
体坛英语资讯:German coach Loew to nominate two youngsters due to injuries
看泥鳅测天气
爱护小树
体坛英语资讯:Peruvian Leon wins 15km race in Ecuador
我要做一个善良的人
体坛英语资讯:Internacional scores first win in Brazilian Champioship
小熊得救了
快乐的比赛
缝纽扣比赛
松鼠爸爸生病了
六一儿童节
体坛英语资讯:Real Madrid sack General Director Jorge Valdano
小松鼠家着火了
体坛英语资讯:Monchengladbach to stay in German Bundesliga
知错就改的好孩子
看《红军魂》感想
我的名字
小白兔和小松鼠
兔爸爸生病了
体坛英语资讯:Nadal grabs sixth French Open title
大松树生病了
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |