Wealth and Happiness
Everybody wants to get wealth. In todays material world, making money or becoming wealthy symbolizes a persons success and capability. Many people just make every effort, pay any price to attain greater wealth. With money, they can but nice, large apartments in nice neighborhood; with money, they can own stately luxury cars. Wealth seems with money, they can own stately luxury cars. Wealth seems to bring all happiness in life.
In my opinion, people cannot do anything without money, but money is not everything. What money will bring you depends on your personal belief and goal in life. If you are kind enough to help others, especially the poor, money is a good thing to you. With it, you can do much more for the benefit of people and your country, and it will and to your own happiness. If you want money just for your own needs, youll never be satisfied or happy. In a word, you should have money spent for more people, only then can money be the source of your happiness.
2015年职称英语理工类阅读理解必备练习题(五)
阅读理解职称英语综合类考试必备练习(四)
2015年职称英语理工类阅读理解考前强化习题(三)
2015年职称英语理工类A级阅读理解练习题(一)
2015综合类阅读理解职称英语经典练习(四)
2015年职称英语考试理工类B级常考的阅读理解练习(四)
综合类考试职称英语必备练习题之阅读理解(四)
2015年阅读理解职称英语综合类考试精选练习题(四)
综合类职称英语考试精选练习之阅读理解(五)
2015年职称英语理工类A级阅读理解练习题及答案(一)
综合类职称英语阅读理解的考核目标和例题解析(一)
2015年职称英语理工类阅读理解考前强化习题(二)
综合类职称英语阅读理解的考核目标和例题解析(二)
综合类考试职称英语必备练习题之阅读理解(一)
综合类阅读理解职称英语考试必备练习(一)
2015年职称英语理工类阅读理解备考练习题(五)
综合类阅读理解职称英语考试必备练习(二)
综合类职称英语考试精选练习之阅读理解(一)
2015年职称英语理工类考试阅读理解必备训练题(三)
2015年职称英语理工类阅读理解必备练习题(三)
综合类考试职称英语必备练习题之阅读理解(三)
阅读理解《综合类》职称英语2015年考试精选练习题(三)
综合类考试职称英语必备练习题之阅读理解(二)
2015年职称英语理工类A级阅读理解模拟题(二)
2015年综合类阅读理解职称英语考试精选练习题(二)
综合类2015年阅读理解职称英语考试精选练习题(四)
2015年综合类阅读理解职称英语考试精选练习题(一)
职称英语综合类考试阅读理解原文练习(五)
职称英语综合类考试阅读理解原文练习(四)
综合类职称英语阅读理解的考核目标和例题解析(四)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |