1.I have had great deal of trouble______________________________.
答案:1. keeping up with the rest of the class.
2.___________ at the party. We thought he was still in hospital.
答案:2. none of us expected the chairman to turn up
3. A good many proposals were raised by the delegates,________________.
3. as was to be expected
4. Most doctors recognize that medicine is as much__________.
答案:4. an art as it is a science
5. Some women ___________________ in a job instead of staying home, but they decided not to work for the sale of the family.
答案:5. could have made a good salary.
6.Over a third of the population was estimated_________ to the health service.
答案:6. to have no access
7. Although punctual himself, the professor was quite used______________ his lecture.
答案:7. to students being late for
8. The price of beer____________ per liter during the summer season.
答案:8. ranges/varies from 50 cents to $4
9.Wed like __________________ five for dinner this evening.
答案:9. to reserve a table for
10. Theres a man at the www.cet4v.com who seems very angry and I think he means____________.
答案:10. to make troubl
英语六级听力练习:标准3.26(2)
英语六级听力中易混淆的词汇(1)
英语六级听力练习:标准(2)
英语六级听力练习:标准3.26(3)
英语六级听力中易混淆的词汇(2)
英语六级听力练习:标准4.7(2)
英语六级听力练习:标准4.5(6)
英语六级听力练习:标准4.4(5)
六级听力之三大变化解析
英语六级听力练习:标准4.5(4)
英语六级听力练习:标准(8)
英语六级听力练习:标准4.4(2)
浅谈英语六级听力几大技巧总结
大学英语六级听力技巧
英语六级听力练习:标准(10)
英语六级听力练习:标准4.5(3)
英语六级听力练习:标准4.5(7)
英语六级听力失分原因总结
英语六级听力必备词汇(3)
英语六级听力练习:标准4.5(5)
英语六级听力练习:标准4.5(1)
英语六级听力练习:标准4.5(8)
英语六级听力练习:标准4.9(2)
英语六级听力练习:标准4.8(1)
英语六级听力练习:标准4.9(3)
英语六级听力考试重在提炼信息
英语六级听力经典训练方法
英语六级听力练习:标准4.6(2)
英语六级听力练习:标准(7)
英语六级听力练习:标准4.7(1)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |