1.The man who stolen my watch was ______________________。
答案:no other than John
2.He does everything with great care but I think ________________________。
答案:he is more poltroon than cautious.
3.Judging from his words, we can know that___________________________。
答案:he isnt so much ill as depressed.
4.One blind man says that____________________________
答案:the elephant is more like a spear than anything else
5.Scientists believe that_____________________________
答案:Oceans dont so much divide the world as unite it
6.Experience shows that success is _______________________
答案:due less to ability than to zeal
7..______________________,so my parents dont want me
答案:None of my friends smoke except you
8.We have no need to run after luxury,because _____________________
答案:a high price does not necessarily mean good quality
9.My teacher always scold us even for making a small mistake.I think she doesnt realize that _______________________
答案:there is no man without faults
10.By that time we shall________________。
答案:produce four times as much grain as we did 2006
译林版四年级上册英语Unit 8 Period 1课课练答案
译林版九年级上册英语Unit 2 Revision同步练习答案
译林版九年级上册英语Unit 1 Period 2同步练习答案
译林版四年级上册英语Test for Unit 2课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 2 Period 2课课练答案
译林版九年级上册英语Unit 1 Period 3同步练习答案
译林版四年级上册英语Unit 4 Period 3课课练答案
译林版九年级上册英语Unit 2 Period 5同步练习答案
译林版九年级上册英语Unit 1 Period 6同步练习答案
译林版四年级上册英语Unit 7 Period 2课课练答案
译林版四年级上册英语Test for Unit 4课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 7 Period 1课课练答案
四年级上册英语Unit 6 Period 1课课练答案译林版
译林版九年级上册英语Unit 1 Period 4同步练习答案
译林版四年级上册英语Unit 4 Period 1课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 8 Period 3课课练答案
译林版九年级上册英语Unit 1 Period 5同步练习答案
译林版四年级上册英语Unit 8 Period 2课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 5 Period 3课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 2 Period 3课课练答案
译林版九年级上册英语Unit 2 Period 2同步练习答案
译林版九年级上册英语Unit 1 Period 1同步练习答案
译林版九年级上册英语Unit 2 Period 6同步练习答案
译林版四年级上册英语Unit 3 Period 3课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 4 Period 2课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 3 Period 2课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 2 Period 1课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 7 Period 3课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 6 Period 3课课练答案
译林版四年级上册英语Unit 5 Period 2课课练答案
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |