1.I have had great deal of trouble______________________________.
答案:1. keeping up with the rest of the class.
2.___________ at the party. We thought he was still in hospital.
答案:2. none of us expected the chairman to turn up
3. A good many proposals were raised by the delegates,________________.
答案:3. as was to be expected
4. Most doctors recognize that medicine is as much__________.
答案:4. an art as it is a science
5. Some women ___________________ in a job instead of staying home, but they decided not to work for the sale of the family.
答案:5. could have made a good salary.
6.Over a third of the population was estimated_________ to the health service.
答案:6. to have no access
7. Although punctual himself, the professor was quite used______________ his lecture.
答案:7. to students being late for
8. The price of beer____________ per liter during the summer season.
答案:8. ranges/varies from 50 cents to $4
9.Wed like __________________ five for dinner this evening.
答案:9. to reserve a table for
10. Theres a man at the reception desk who seems very angry and I think he means____________.
答案:10. to make trouble
11. It may be necessary to stop__________________________ in the learning process and go back to the difficult points in the lessons.
答案:11. at intervals
12. The mad man was put in the soft-padded cell lest he ______________.
答案:12. injure himself
13.Jean did not have time to go to the concert last night because she was_______________ her examination.
答案:13. busy preparing for
14. The ships generator broke down and the pumps____________________ instead of mechanically.
答案:14. had to be operated manually
15. Why didnt you tell me you could me the money? I___________________________
答案:15. neednt have borrowed it from the bank.
16.By the time you get to New York, I____________ London.
答案:16. shall have left for
17. Buying clothes______________________, because those clothes that a person likes are rarely the ones that fit him or her.
答案:17. is often a very time-consuming job
18. Its time_____________________ about the traffic problem downtown.
答案:18. something was done/some measures were taken
19. When I was very young, I was terribly frightened of school, but I soon______________.
答案:19. overcame it/got over it
20. Please dont stand in the kitchen, youre________________.
答案:20. in the way
21.There was a knock at the door. It was the second time someone ____________ that evening.
答案:21. had interrupted me
22._____________________ that she does not know how to deal with the situation.
答案:22. it is because she is too inexperienced
23.When I __________________ I stopped buying thins there and started dealing with another shop.
答案:23. caught him cheating me
24. The manager would rather his daughter__________________.
答案:24. did not work in the same office
25. The sports meet originally due to be held last Friday_______________.
答案:25. was finally called off/cancelled because of the bad weather
26.I__________________ from three to five this afternoon.
答案:26. will be doing/conducting the experiment
27. How close parents are to their children_________________ __ the character of the children.
答案:27. has a strong influence on
28. But for his help, I _____________________.
答案:28. would not have finished so early
29. His remarks left me ____________________________.
答案:29. wondering about his real purpose
30. Mark often____________________________ whenever he breaks traffic regulations.
答案:30. attempts to escape being fined
31.If this cant be settled reasonably, it may be necessary to______________.
答案:31. resort to force
32. The room is in a terrible mess; it _____________________.
答案:32. cant have been cleaned
33. Everybody knows he____________________________.
答案:33. was wrongly accused/charged
34. He wears a pair of sunglasses________________________.
答案:34. for fear that he should be recognized
35. She never dreams of _______________________.
答案:35. being sent abroad
36. If you wont agree to our plan,_____________________.
答案:36. neither will they
37. I should say Henry is _______________________ as a reporter.
答案:37. not so much a writer
38. _____________________, his discovery has created a stir in scientific circles.
答案:38. Believe it or not
39. If you dont like to swim, you ____________.
答案:39. may just as well stay at home
40. Please be careful when you are drinking coffee in case you____________________.
答案:40. stain the new carpet
41.Frankly speaking, Id rather you ________________ about it for the time being.
答案:41. didnt do anything
42. In the Chinese household, grandparents and other relatives_____________ in raising children.
答案:42. play indispensable roles
43. John seems a nice person, ___________________, I dont trust him.
答案:43. Even so
44. The fifth generation computers, with artificial intelligence,_____________ and perfected now.
答案:44. are being developed
45. What a lovely party! Its worth_________________.
答案:45. remembering all my life
46.Though you stay in the sea for weeks, you will not____________ the outside world.
答案:46. lose contact with
47. Cancer is _________________ heart disease as a cause of death.
答案:47. second only to
48. It is a pity that we should stay at home when we have ______________.
答案:48. such fine weather
49. I would ______________ a court of law if I hadnt been so desperate.
答案:49. have never resorted to
50. John cannot afford to go to the university, _________________.
答案:50. not to speak of/not to mention/let alone going abroad
51.I dont mind your_____________ the decision as long as it is not too late.
答案:51. delaying making
52. I suggested he ____________________his new conditions.
答案:52. should adapt himself to
53. I have no objection_______________________.
答案:53. to hearing your story again
54. This popular sports car___________________out at the rate of a thousand a week.
答案:54. is now being turned
55. _____________________________ and write your name at the top?
答案:55. Could you take a blank sheet of paper?
2016届高中英语必备单词知识点(素材)重点词汇短语总结大全(下)
2016届高三英语二轮复习【专题九】名词性从句(精品教学案)
2016届高中英语短语知识点《Unit 3 The Million Pound Bank Note》学案 新人教版必修3
2016届高中英语短语知识点《Unit 4 Earthquakes》学案 新人教版必修1
2016届高中英语必备单词知识点(素材)500多个高中英语重点词组总结
2016届高中英语必备单词知识点(素材)动词make,break,bring,get知识点精讲
2016届高中英语短语知识点《Unit 3 A taste of English humor》学案 新人教版必修4
2016届高中英语必备单词知识点(素材)复习词组总结
2016届高中英语短语知识点《Unit 3 Travel journal》学案 新人教版必修1
2016届高中英语必备单词知识点(素材)最后冲刺阶段易错词组背诵之二
2016届高三英语二轮复习【专题七】情态动词与虚拟语气(精品教学案)
2016届高中英语短语知识点《Unit 1 Friendship》学案 新人教版必修1
2016届高中英语必备单词知识点(素材)it用法考点聚焦
2016届高中英语短语知识点《Unit 4 Body language》学案 新人教版必修4
2016届高中英语必备单词知识点(素材)with-with用法大全
2016届高中英语短语知识点《Unit 1 Cultural Relics》学案 新人教版必修2
2016届高中英语短语知识点《Unit 4 Astronomy the science of the stars》学案 新人教版必修3
2016届高三英语二轮复习【专题八】定语从句(精品教学案)
2016届高三英语二轮复习【专题六】非谓语动词(精品教学案)
2016届高中英语必备单词知识点(素材)与中秋节相关的英语单词
2016届高中英语短语知识点《Unit 1 Festivals around the world》学案 新人教版必修3
2016届高三英语二轮复习【专题四】介词、连词与状语从句(精品教学案)
2016届高中英语短语知识点《Unit 5 Music》学案 新人教版必修2
2016届高中英语必备单词知识点(素材)环境保护词汇
2016届高中英语必备单词知识点(素材)重点词汇短语总结大全(上)
2016届高三英语二轮复习【专题三】形容词和副词(精品教学案)
2016届高三英语二轮复习【专题十】特殊句式与交际用语(精品教学案)
2016届高三英语二轮复习【专题五】动词的时态和语态(精品教学案)
2016届高中英语短语知识点《Unit 1 Women of achievement》学案 新人教版必修4
Metonymy and synecdoche 修辞法:转喻和提喻
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |