Section B
Passage One
Take care of your teeth and your teeth will take care of you. Your teeth are a living part of your body. They have nerves and blood vessels. Diseased teeth can cause pain, die, and fall out. False teeth often do not work as well as natural teeth. If you do take proper care of your teeth, you can keep them your entire life.
Plaque is the main enemy of healthy teeth. Everyone has plaque. It is a sticky, colorless film that coats the teeth. Plaque is always forming on the teeth. Plaque that is left on the teeth for some time hardens. The result is tooth decay and gum disease. The bacteria in plaque live on sugar. They change sugar into acids. If left untreated, decay goes deeper and deeper into the tooth. After a while the decay reaches the nerves and blood vessels of the inner tooth. By the time this happens, the tooth has probably started to ache.
In addition to tooth decay, there are also gum diseases to watch out for. The bacteria in plaque make poisons that attack the gums. Teeth become loose and may fall out. Adults lose most teeth this way.
Gum disease starts slowly. There may be no pain. As a rule, gum disease first appears as swelling. Then the gums become tender. There also may be bleeding. To heal diseased gums, your teeth need one or more dental cleanings. Regular visits to your dentist are a must.
Many people worry about bad teeth. This may result from several causes. It could be due to gum disease or leftover bits of food. It may be caused by plaque. Decayed teeth can cause bad breath.
Keep your mouth healthy! When you brush your teeth, do a good job.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What does tooth contain according to the passage?
【解析】选。根据文中的Your teeth are a living part of your body. They have nerves and blood vessels可知,牙齿存在神经和血管,由此可知选项正确。
27. What does the bacteria in plaque live on?
【解析】选。文中提到The bacteria in plaque live on sugar,由此可知,牙菌斑里的细菌依靠糖分生存,因此选项正确。
28. What is the most appropriate title for this article?
【解析】选。本文通过介绍牙齿的构成部分以及牙菌斑引发的蛀牙和牙龈疾病,指出保持牙齿健康的必要性,因此适合本文的标题应为:蛀牙和牙龈疾病,项正确。
Passage Two
Good morning. First Id like to welcome all of you to this workshop on student housing. Ill go through the information about types of housing available for the fall and later hand out application forms. Then, if you have any questions, feel free to ask me.
There are three main types of housing here for you to choose from: the dorms, the family student apartments, and the international houses. As of now, there is some space available in each type, but they are filling up fast. You should get your application in as soon as possible. Let me explain some of the main features for each type of housing.
We have mens dorms, womens dorms, and coed dorms. Most of the rooms are doubles, with two beds, two closets, and two desks. We also have a few triples and a few single suites, but I think the suites are already taken. On each floor of the dorms there is a large bathroom and shower area. There arent cooking facilities in the dorms, but you can buy a meal ticket for the cafeteria.
The family student apartments are grouped together near the north entrance to the school. Each apartment has a kitchen, a living dining area, and either one or two bedrooms. There is a fenced play area for children.
The international houses are a group of apartments for any student. They are organized into language and culture themes, and some of them have rules about speaking only a certain language during mealtimes. Its been a good way for students to learn about other cultures as well as practice languages. These houses are for all students, no matter how much of a particular language you speak. I think that Spanish House is full, but there are rooms available in all the other houses.
Well, thats the main information. Ill pass out these applications now and answer your individual questions.
Questions 29 to 32 are based on the passage you have just heard.
29. According to the speaker, what should the listeners do as soon as possible?
【解析】选。文中的...but they are filling up fast. You should get your application in as soon as possible表明,因为房间很快就会住满人了,所以listeners需要尽快把申请交上去,项正确。
30. Which type of housing allows cooking?
【解析】选。由文中的The family student apartments...Each apartment has a kitchen可知,供一家人住的房间里设有厨房,可以做饭,项正确。
31. Which place has no more room for students?
【解析】选。speak提到I think that Spanish House is full...,由此可知,西班牙语的房间已经住满没有地方可安排了,项与文章内容相符。
32. What will the listeners probably do next?
【解析】选。由短文最后一句可知,接下来speaker会给大家分发申请表,而listeners需要做的就是填写申请表,因此为答案。
Passage Three
A baby spends the first year of life learning to listen. A newborn child comes equipped with a finely tuned pair of ears, but he doesnt yet know how to use them. A buzz of meaningless noise surrounds him. No one sound means more than any other. Unlike his ears, the hearing center of his brains is still immature. As the baby grows, two things happen. First, he becomes better at picking out certain sounds. Second, he begins to remember them.
This development is easy to see. If you make a loud sound near a day old babys head, you will not see any reaction. Only a check on his pulse or breathing rate will show a change. But just two weeks later, the same noise will make him jerk. He may even turn his head toward you, now the human voice means something to him. If he hears another baby crying, he may cry. By his fourth to sixth week, sounds like the doorbell or the closing of a door no longer surprise him.
What is actually happening is that he is starting to learn to listen. He can select certain sounds and memorize them. When he hears that sound again, he can match it with the one he has heard before. These skills are basic to all learning.
At the same time these early hearing and language skills get under way, the child begins to practice making sounds. His first sounds are the discomfort sounds. These sounds are heard when he is not quiet or sleeping. These sounds mean nothing to him yet. To his mother they say he is wet, uncomfortable, or hungry.
Within the babys first month, another sound appears: the comfort sounds. These are different from the discomfort sounds. As the child grows, his comfort sounds will use more of the vowels and consonants and rhythms which he will later use. These sounds will come together to form the first word. This special event will be long remembered by the proud parents.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. Why does a newborn baby have to spend the first year of his life learning to listen?
【解析】选。综合文中提到的A newborn child comes equipped with a finely tuned pair of ears和Unlike his ears, the hearing center of his brains is still immature可知,新生儿之所以要用第一年的时间学习听音是因为虽然他们耳部发育已经成熟,但他们大脑的听力中心却没有发育成熟,选项正确。
34. Whats a newborn babys reaction to a loud noise near him?
【解析】选。文中提到, If you make a loud sound near a day old babys head, you will not see any reaction,即如果在刚出生的婴儿的头部上方弄出大的声响,你不会看到他有任何反应,选项不理睬与原文相符。
35. When does a baby begin to use more vowels and consonants?
【解析】选。文中提到,As the child grows, his comfort sounds will use more of the vowels and consonants...,由此很容易得知本题答案为。
国际英语资讯:2 dead, 3 missing after boat capsizes in southeastern Nepal river
体坛英语资讯:Kenyas Zakayo of Kenya to skip Diamond League meeting
美韩在朝鲜非核化问题上显现分歧
报告显示 超九成手机APP在获取用户隐私信息
国际英语资讯:Interview: Gwadars development under CPEC to directly benefit Balochistan: Gwadar port chi
体坛英语资讯:Mark Williams wins 2018 Snooker World Open
体坛英语资讯:Head coach Breitenreiter extends at Hannover
国际英语资讯:Ecuador FM says difficult to restore diplomatic ties with Venezuela in short-term
体坛英语资讯:Kenya youth eye regions ticket to Africa Under-17 Nations Cup
New Challenge in This Term 这个学期的新挑战
国际英语资讯:Thailand can learn from Chinas development model:Thai deputy PM
体坛英语资讯:Changchun Yatai snap Guangzhou Evergrandes four-game winning streak
国际英语资讯:Kenya, Britain vow to deepen trade, investment ties
体坛英语资讯:Croatias international Rebic pens extension at Frankfurt
体坛英语资讯:Oliveira sinks Santos as Atletico Mineiro rise to fifth
凯文史派西新片票房仅126美元!国外抵制性骚扰有多强?
国际英语资讯:Germany to support Armenia to resolve Nagorno-Karabakh issue peacefully: Merkel
国际英语资讯:Israel PM seeks diplomatic support from Baltic leaders in ties with EU
国际英语资讯:BIMSTEC to act as vibrant organization to deepen regional cooperation: experts
体坛英语资讯:Bayern crush Frankfurt 5-0 to lift Supercup
电视真人秀钱途要好过牛津剑桥?
Why students learn English? 我们为什么学英语
梅根和乔嫂竟然是好闺蜜?还帮克鲁尼看孩子...
国际英语资讯:Vietnam detects transnational marijuana smuggling ring
国际英语资讯:Pompeo, Lavrov discuss Syrian situation over phone
国际英语资讯:Germanys Merkel lauds Ghana for peace and stability
国际英语资讯:Iranian foreign minister arrives in Pakistan for 2-day visit on ties
国际英语资讯:Trump says major federal investigation underway into suspicious packages
国际英语资讯:Feature: Chinese hospital ship Ark Peace wins praise from Tongans
国际英语资讯:Finland, France underline stronger European defense
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |