Travel is a very good means of broadening a persons perspective. It makes you come into contact with different cultures, meet people of different colors and go through peculiar rites and ceremonies. Travelling much, you will not only enrich your knowledge and experiences, but also be aware of the vastness of nature.
Travel may also relieve person of boredom and gloom. Travel brings you enjoyment and attraction. It gives you a pleasant experience, which will disperse your boredom and make you forget whatever annoys you. Travel broadens your mind and leaves you good memories. Later, you may go over these memories and enjoy your past experiences, thus keeping a fresh and sunny mind.
The fields his study, nature was his book.
Travelers can choose different modes of transportation which have advantages and disadvantages. Airplanes are the fastest but also the most expensive. Buses and trains are less expensive, but they soon make you feel cramped and uncomfortable. Ships provide you with comfort unless you get seasick. Most people can afford traveling by bicycle, which, although slow, can limber up your muscles and get you closer to nature.
备考SAT阅读考试的两大建议
SAT填空题满分要求及答题技巧
SAT阅读高分技巧:突破三大难点
常见的SAT文章阅读方法介绍
四种SAT文章阅读的常见题型介绍
SAT填空题高频词汇与答题技巧
SAT阅读材料:Trauma Teddies
SAT阅读考试的答题顺序解析
SAT阅读高分攻略:抓住文章核心思想
SAT文章阅读答题策略五则
SAT填空题4个高分做题原则
SAT填空:七大逻辑关系总结
SAT文章阅读修辞手法举例
SAT阅读高分技巧:明喻和暗喻两种修辞
突破SAT阅读生词的6个方法
SAT填空题答题过程解析
理解SAT阅读文章的三个方法
SAT阅读备考初期需要解决的难题
SAT文章阅读答题关键词小结
SAT填空题答题的两个注意事项
SAT阅读考试四大备考重点
如何理清SAT阅读文章结构?
SAT填空解题题干规律
SAT阅读素材:a learning sysstem
SAT阅读高分备考经验
SAT填空题四类逻辑结构总结
攻克SAT阅读五阶段
备考SAT填空题的三大方向
SAT填空题练习题精选
SAT填空题是如何考察逻辑关系的
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |