When 16-year-old John first entered high school four years ago, he worked very hard and always got very good grades. Besides doing well in his lesson, he was very active in sports. To get up very early every morning to practise running, he never took the school bus to school, he always ran there. He even won a silver medal in the 800-meter race at the school sports meet a year ago. As a reward, his parents brought him something that they had wanted him to have a long time -- a computer. Something began to change. He stopped getting up early and never ran to school. His interest in sports suddenly disappeared. Sometimes he got up so late that he would miss the school bus and thus miss school.
Soon his school began to suffer. One day in the middle of the night his mother saw light in Johns room. She went in and discovered the cause of Johns change. John had played computer games late into the middle of the night ever since he had his computer. This had bad effects on his study and he suffered from lack of sleep. This must be stopped. The next day she had a serious talk with John. Instead of taking away his computer, she told him he was old enough to learn to have some control over himself. John was happy he had such a wonderful mother and promised to correct himself.
2013年英语四级阅读长难句实用对策
英语四级阅读提速必备技巧之答案项特征
英语四级阅读突破之专项练习(9)
英语四级阅读长难句结构分析及备考方法(三)
英语四级阅读首句见主旨技巧解析
英语四级阅读猜词技巧大补贴
大学英语四级100条阅读难句-sentence 53
英语四级阅读练习:反省每天工作的必要性
英语四级考试阅读理解练习题(3)
英语四级阅读突破之专项练习(3)
英语四级阅读理解长难句解析(3)
英语四级考试阅读理解练习题(1 )
大学英语四级考试阅读理解难句解析(7)
大学英语四级考试阅读理解难句解析(5)
英语四级阅读突破之专项练习(4)
大学英语四级考试阅读理解难句解析(9)
英语四级阅读突破之专项练习(8)
英语四级阅读突破之专项练习(5)
大学英语四级100条阅读难句-sentence 54
英语四级阅读理解长难句解析(6)
英语四级阅读暑期稳步提升技巧
英语四级阅读长难句结构分析及备考方法(四)
英语四级阅读练习:摄影与自然环境
英语四级阅读突破口:关注首段和首末句
英语四级阅读长难句结构分析及备考方法(一)
大学英语四级考试阅读理解难句解析(1)
英语四级阅读突破之专项练习(7)
英语四级阅读提速必备技巧之排除干扰项
大学英语四级考试阅读理解难句解析(4)
英语四级阅读解题思路(1)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |