考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。
比较大小
A. If the quantity in column A is greater;
B. If the quantity in column B is greater;
C. If the two quantities are equal;
D. if the relationship cannot be determined from the information given.
题目:
1.How many positive whole numbers less than 81 are not equal squares of whole numbers?
A.9
B.70
C.71
D.72
E.73
答案:D
2. 23
24
答案:B
3.A printer numbered consecutively the pages of a book, beginning with 1 on the first page. In numbering the pages, he printed a total of 189 digits.
The number of pages in the book
100
答案:B
4. m,p, and x are positive integers and mp=x.
m
x
答案:D
The number of distinct positive factors of n
10
答案:B
6.Seven is equal to how many thirds of seven?
A.1/3
B.1
C.3
D.7
E.21
答案:C
7.How many positive integers less than 20 are equal to the sum of a positive multiple of 3 and a positive multiple of 4?
A.2
B.5
C.7
D.10
E.19
答案:D
8.5/2 percent of 1120
227
答案:C
9.The figure above consists of 25 squares. If the figure were folded along the dotted diagonal to forn a flat triangle, then 26 minus the number in the square that would coincide with the square containing 26 would be
A.13
B.14
C.15
D.16
E.17
答案:D
10.What is the remainder when63 is divided by 8?
A.5
B.3
C.2
D.1
E.0
答案:E
雅思口语素材:名人名言-塞缪尔.贝克特
雅思口语模板参考:Student
雅思口语话题卡:A Good Parent
雅思口语话题卡:A Piece of Electronic Equipment
雅思口语模板参考:friend
雅思口语话题及参考范文:Homework
雅思口语素材:名人名言-托马斯.爱迪生
雅思口语话题卡:A Neighbour
雅思口语话题及参考范文:Economic Issues
雅思口语天天练:你还有选择的余地吗?
雅思口语天天练:我来想办法
雅思口语话题卡:A Crowded Place
雅思口语天天练:英语绕口令
雅思口语话题卡:A Plan
雅思口语素材:《GARFIELD》经典台词
雅思口语模板参考:Restaurant
雅思口语话题卡:A Teenager You Know
雅思口语话题卡:A Famous Person
雅思口语天天练:“我绝不嫁给你”怎么说?
雅思口语素材:好句推荐-走出胆怯的生活
雅思口语模板参考:Person similar to you
雅思口语天天练:三个字的个性口头禅
雅思口语模板参考:Reading
雅思口语模板参考:A teacher
雅思口语模板参考:building
雅思口语模板参考:Married people
雅思口语模板参考:Handcraft
雅思口语话题卡:A Cafeteria
雅思口语素材:名人名言-罗伯特.布朗宁
雅思口语素材:名人名言-马克吐温
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |