考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是21-30题。
21. The sum of n different positive integers is less than 100. What is the greatest possible value of n?
A.10
B.11
C.12
D.13
E.14
答案:D
22.If p is a prime number greater than 11, and p is the sum of the two prime numbers x and y, then x could be which of the following?
A.2
B.5
C.7
D.9
E.13
答案:A
23.Of the positive integers that are multiples of 30 and are less than or equal to 360, what fraction are multiples of 12?
A.1/6
B.1/5
C.1/3
D.2/5
E.1/2
答案:E
24.If x, y and z are consecutive integers and x
. xyz is even.
. x+y+z is even.
. is odd.
A. None
B. only
C. only
D.andonly
E. ,and
答案:D
25.The product of two consecutive positive integers cannot be
A. a prime number
B. divisible by 11
C. a multiple of 13
D. an even number less than 10
E. a number having 4 as its units digit.
答案:E
26.When a certain number is divided by 7, the remainder is 0. If the remainder is not 0 when the number is divided by 14, then the remainder must be
A.1
B.2
C.4
D.6
E.7
答案:E
27.How many of the positive integers less than 25 are 2 less than an integer multiple of 4?
A.2
B.3
C.4
D.5
E.6
答案:E
28. If y is the average of n consecutive positive integers, n1,what is the sum of the greatest and least of these integers?
A. 2y
B. ny
C. y/2
D. y/n
E.2n/y
答案:A
29.A positive integer with exactly two different divisors greater than 1 must be
A. a prime
B. an even integer
C. a multiple of 3
D. the square of a prime
E. the square of an odd integer
答案:D
30.What is the least prime number greater than 83?
A.85
B.87
C.88
D.89
E.91
答案:D
每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
北京纲领:构建融合、创新、互联的亚太(双语)
美中期选举:共和党版奥巴马横空出世?
缩水的双十一 阿里巴巴销售数据虚高1/4
美国女性爱上了韩国化妆品
开心地结束一天工作
金融危机催热中东欧二手服装市场
“卷福”登报宣布订婚 粉丝心碎
到底如何才能灭掉肥肚腩?
沪港通获准实行 每日引资38亿美元
环球剧场推播放器 莎翁戏剧可点播
良好沟通技巧促成长远成功
14个看似不靠谱却有效的减肥妙招
中国严防埃博拉进入本土
疯狂的双十一 阿里巴巴1小时交易20亿美元
天冷难起床?十大奇葩旷工理由
恶意软件瞄准中国苹果设备用户
小贝与马云:当首帅遇到首富
如何找到“达西先生” 简•奥斯丁的恋爱指南
如何修复破裂的同事关系
委内瑞拉变性人夺得选美桂冠
可以让你用手机开关家门的智能锁安全吗
谢母校 澳洲女学生拍学士服哺乳照爆红
公司社交活动注意事项
懒人福利:汉堡可以直接“打印”了
希斯罗气味地球仪 一嗅环游全世界
音痴父亲秘密苦练半年 献唱女儿婚礼
不惧埃博拉:美国男子热衷病毒试验
致不爱做饭的你
成功的商人不懂宏观经济
双十一诞生史 从光棍节到购物狂欢
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |