新gre改革,很多考生都觉得难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对GRE数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是11-20题。
11. Of the following, which is most nearly equal to 2/3?
A.3/4
B.5/6
C.7/9
D.11/15
E.15/21
答案:E
12. One month Mary used 1/6 of her monthly salary for a car payment and 1/4 more than the car payment for rent. What fraction of her monthly salary did Mary use that month for the car payment and rent combined?
A.5/24
B.3/8
C.5/12
D.1/2
E.7/12
答案:B
13.For which of the following pairs of integers is the least common multiple of the integers minus their greatest common divisor the greatest?
A.3,12
B.5,6
C.10,20
D.11,12
E.15,30
答案:D
14. X percent of 24 is 12
x
50
答案:C
15.When x+2 is divided by 5 the remainder is 3
The remainder when x is divided by 5
2
答案:B
16.In a list of numbers, the first number is 3, the second is 4, and each subsequent number is the sum of all the preceding numbers in the list. If the 20th number in the list is x, what is the 25th number in the list?
A.7x
B.16x
C.32x
D.35x
E.161x
答案:C
17.Which of the following numbers is both a factor of 48 and a multiple of 6?
A.2
B.8
C.12
D.16
E.18
答案:C
18.The least common denominator of 1/2,1/3,and1/4
15
答案:B
19.If r and s are positive integers, each greater than 1, and if 11=13, what is the least possible value of r+s?
A.2
B.11
C.22
D.24
E.26
答案:E
20.When integer n is divided by 9, the remainder is 2.
The remainder when n is divided by 3
2
答案:C
每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
2018年6月英语四级作文范文:学习旅程
体坛英语资讯:Pellegrino confirmed as new Leganes coach
体坛英语资讯:Zverev finishes another five-set thriller, Wang suffers bitter exit
Dream 梦想
2018年6月英语四级作文范文:申请信
Be Helpful to Others 乐于助人
国内英语资讯:Business leaders laud SCOs role in regional economic cooperation
2018年6月英语四级作文范文:整容手术
国内英语资讯:Mainland to speed up policy implementation for Taiwan compatriots: top political advisor
王室感谢信套路都一样!网友都不满了
国际英语资讯:20 fire engines, 120 firefighters battling massive fire at London hotel
体坛英语资讯:Warriors beat Cavaliers in overtime in Game 1 of NBA Finals
加拿大决议称伊朗革命卫队“恐怖分子”
Creativity 创新
新西兰将向国际游客征税
国内英语资讯:China hopes U.S. will meet it half way: MOC
国内英语资讯:China Focus: China, Kazakhstan agree to work together for respective national rejuvenation
国际英语资讯:Saudi, UAE launch 60 joint projects as part of newly formed alliance
国内英语资讯:Top political advisor reiterates 1992 Consensus at cross-Strait forum
体坛英语资讯:FIFAs annual awards ceremony to return to London in 2018
传说是真的!洗牛奶浴真的能让皮肤变好
国内英语资讯:Chinese premier meets Kazakh president on advancing economic cooperation
2018年6月英语四级作文答案:写作能力重要性(文都教育版)
朝鲜利用美国技术从事“网络破坏行动”
上海合作组织至2025年发展战略[1]
体坛英语资讯:Ramirez left out of Uruguay World Cup squad
国内英语资讯:China, Kyrgyzstan to tap cooperation potential under comprehensive strategic partnership
国内英语资讯:China, Kyrgyzstan agree to establish comprehensive strategic partnership
体坛英语资讯:England beat Nigeria at World Cup warm-up match
Road 路
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |