67、The following is a memorandum written by the director of personnel to the president of the Cedar Corporation.
It would be a mistake to rehire the Good-Taste Company to supply the food in our employee cafeteria next year. It is the second most expensive caterer in the city. In addition, its prices have risen in each of the last three years, and it refuses to provide meals for people on special diets. Just last month three employees complained to me that they no longer eat in the cafeteria because they find the experience unbearable. Our company should instead hire Discount Foods. Discount is a family-owned local company and it offers a varied menu of fish and poultry. I recently tasted a sample lunch at one of the many companies that Discount serves and it was delicious-an indication that hiring Discount will lead to improved employee satisfaction.
六级文章阅读:让他们有一个梦想
六级阅读文章:全球互联网IP地址即将用尽
名师:六级阅读全面复习解读
阅读资料:中国第二大的网上视频网站 土豆网美国上市
英语六级考试备考晨读美文——The Source of Energy
英语六级考试备考晨读美文——Botany
英语六级考试备考晨读美文——Women in Colonial North America
六级阅读:女人在商界高处不胜寒
名师指导英语六级考试阅读填空题
12月大学英语六级阅读之词句解析三
英语六级备考指导:英语阅读的方法
英语六级考试备考晨读美文——Folk Cultures
英语六级考试备考晨读美文——Cohesion-tension Theory
英语六级考试冲刺阅读精选六
英语六级考试备考晨读美文——Police and Communities
下半年大学英语六级考试阅读考试训练七
下半年大学英语六级考试阅读考试训练八
12月大学英语六级阅读之词句解析四
英语六级考试冲刺阅读精选五
下半年大学英语六级考试阅读考试训练 一
英语六级考试考前突击之句型二
六级阅读:肥皂剧也可以教化人心
阅读资料:苹果前CEO乔布斯去世
英语六级考试冲刺阅读精选十七
12月英语六级阅读:极端天气增加
英语六级考试备考晨读美文——Cells and Temperature
下半年大学英语六级考试阅读考试训练二
12月大学英语六级阅读之词句解析一
六级阅读考试四大类题型分析
英语六级考试冲刺阅读精选八
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |