Owering the Risk of Heart Disease
Like millions of other Americans, I come from a family with a history of the heart disease. My father had his first three heart attacks when he was only thirty-one. I was three years old at that time. I grew up with heart disease. It was there, but I didnt take it seriously.
When I was thirty-one, my blood cholesterollevel was measured for the first time. It was 311 mg/dl, the doctor told me an extremely high level that put me at a very high risk of heart disease, especially with my family history. He sent me to the National Institutes of Healthto be screened for participation in a clinical trial. The trial was designed to test the effect of lowering blood cholesterol on the risk of heart disease.
At NIH, physicians explained the degree of risk associated with my blood cholesterol level and the nature of the experiment. This test involves putting a tube through a leg artery up to the heart. The death rate for the test was only 1 in 100, I was assured.
Learning about the risks of the experiment as well as the risk associated with my raised blood cholesterol level scared the life out of me. Although I was excluded from participating in the study, the experience may well have saved my life.
For the first time, I began to realize the seriousness of high blood cholesterol. It was a heart attack just waiting to happen. But equally important, I got a taste of what it is like to be a patient, to have tests done on me and to think of myself as sick. This was hard to take.
This experience taught me two lifesaving lessons. First, although I felt fit and strong, I was actually at high risk for heart disease because of my high blood cholesterol level. And with my family history, it could not be ignored. Second, I could lower my blood cholesterol level simply by changing what I ate.
36.The writer had heart disease because
A.he was hurt when he was young.
B.his father had heart disease.
C.he didnt know how to take care of himself.
D.he suffered another serious disease.
正确答案:B
解析:问题问的是:作者为什么患有心脏疾病?根据第一段I come from a family with a history of the heart disease. 可知作者的心脏病是遗传的,所以选B。.
37.Which of the following statements is NOT true
A.The write had never measured his blood cholesterol before thirty-one.
B.The writer was told by the doctor that he was at high risk of heart disease.
C.The writer had a family history of heart disease.
D.The writer was at risk of heart disease just because of his family history.
正确答案:D
解析:问题问的是:以下说法哪个是不正确的?A说作者在31岁之前没有测量过血液中的胆固醇含量,根据第二段的第一句可知该选项是正确的。B说医生说作者患心脏疾病的风险很高,根据第二段的第二句可知该选项是正确的。C说作者的心脏疾病有家族史,第一段已经说明了这个事实,所以是正确的。D说作者患心脏病的风险很高仅仅是因为家族史,这个判断是错误的,因为第二段的第二句提到作者的血液中胆固醇含量高和家族史会导致其患上心脏疾病。
38.What did the doctor ask the wrier to do
A.To go to the National Institutes of Health to participate in clinical trial.
B.To put a tube through a leg artery up to the heart.
C.To go to bed on time every day.
D.To eat less and do exercises every day.
正确答案:A
解析:问题问的是:医生让作者去做什么?根据第二段He sent me to the National Institutes of Healthto be screened for participation in a clinical trial. 可知A是答案。
39.What did the writer know from his experience
A.He should never participate in such a fatal clinical trial.
B.He was at high risk of heart disease although he was fit and strong.
C.He was doomed to have heart disease because of his family history.
D.Nothing could help him out the trouble except for participating in the trial.
正确答案:B
解析:问题问的是:作者从他的经历中了解了什么?文章的最后一段提到作者从他的经历中得到了两个能挽救其生命的信息,其一是虽然自己觉得强壮,但是仍然有患心脏病的风险,因为他血液中胆固醇含量过高并且有家族史;其二就是他可以通过改变饮食结构来降低胆固醇的含量,所以B是正确的答案。
40.How could the writer lower his blood cholesterol level
A.By eating less .
B.By realizing the risk of heart disease.
C.By putting a tube through a leg artery up to the heart.
D.By changing diet.
正确答案:D
解析:问题问的是:作者怎样降低血液中的胆固醇含量?文章的最后一句已经提到可以通过改变饮食结构来解决这个问题,所以答案是D。
英国禁止向18岁以下的未成年人出售电子烟
国内英语资讯:Xi stresses synergy, coordination, efficiency in advancing reform
习主席里昂晚宴菜单曝光:欧洲王室最高规格
中国最大银行向阿里巴巴宣战
体坛英语资讯:Barty into semi, Osaka injured at Cincinnati Masters
手机支付也麻烦?亚马逊将推“徒手”支付
奥巴马三保镖因酒醉事件被提前遣返回国
国内英语资讯:China Focus: Premier Lis Russia visit to boost bilateral ties
40万英镑高薪美差:去西伯利亚数北极熊
米歇尔·奥巴马在北京大学演讲稿
国内英语资讯:Chinas border region to promote AI cooperation with ASEAN
国际英语资讯:British lawmakers vote to reject second govt bid for snap election
中山装潮流强势回归
成功人士睡前必做的9件事
天下之大无奇不有:盘点各种奇怪的工作
年轻的求职者都会犯的10个错
2017奥斯卡:备好红毯并非易事
比伯欲搬亚特兰大 遭富豪住户反对
脸谱网20亿收购Oculus:我们在购买未来
外交官罢工致使以色列大使馆关闭
最美北京--京城四日游
国内英语资讯:Interview: CPC gains intl respect with its achievements, Jordanian party leader says
体坛英语资讯:Chinese Football Association to elect new president next Thursday
为何好老板经常不开心
米歇尔一家成都喂熊猫 结束七日中国之旅
自拍上瘾也是病!英国少年自拍不完美想自杀
习主席在荷兰海牙核安全峰会上的讲话全文(双语)
澳洲房价上涨是中国炒房团惹的祸?
致白领们:你有传说中的下午拖延症吗?
只是胖了:女子谎称怀孕数月未被戳穿
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |