职称英语综合类考试考前每日一练
阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后面有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放回文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置上。
American Cities
American cities are similar to other cities around the world. In every country, cities reflect the values of the culture. Cities contain the very best aspect of a society opportunities for education, employment and entertainment. They also contain the very worst parts of a society., violent crime, racial conflict and poverty. American cities are changing, just as . After world War II, the population of most large American cities decreased; however, the population in many Sun belt cities increased. Los Angeles and Houston are cities . These population shifts to and from the city reflect the changing values of American society. During this time, in the late 1940s and early 1950s. city residents became wealthier, more prosperous. They had more children They needed more space. They moved out of their apartments in the city to buy their own homes. They bought houses in the suburbs, . These are areas without many offices or factories. During the1950s the American dream was to have a house on the outskirts. Now things are changing. The children of the people who left the cities in the 1950s are now adults. They, ,want to live in the cities. Some Continue to move to cities in the Sun belt. Cities are expanding and the population is increasing in such states as Texas, Florida and California. Others are moving to more established cities of the Northeast and Midwest, such as Boston, Baltimore and Chicago. Many young professionals, doctors, lawyers and executives are moving back into the city. They prefer the city to the suburbs because their jobs are there; they are afraid of the fuel shortage; or they just enjoy the excitement and opportunities which the city offers. A new class is moving into the cities a wealthier, .
A. American society
B. areas near a city where people live
C. where population increased
D. like their parents
E. unlike their parents
F. more mobile class
参考译文
美国的城市
美国的城市和全世界其他城市很相似。在每个国家,城市显示着其文化价值。城市既包含了社会最好的方面:提供受教育、就业和娱乐机会,也包含了社会最糟糕的部分:暴力犯罪、种族冲突和贫困。美国城市和社会一样正在发生变化。二战后,美国大部分大城市的人口减少了,许多阳光地带的城市人口却增加了。在洛杉矶和休斯顿,人口都有所增长。人们从城市里搬进搬出,这种现象反映出美国社会的价值正在发生变化。40年代末到50年代初,城市居民更加富足,生了更多的孩子,需要更多空间。他们从城里的公寓搬出去,到城边的郊区购买自己的房子。这些地区没有什么写字楼或工厂。50年代美国人的梦想就是在郊区拥有一所自己的房子。现在情况又变了,50年代时离开城市的人们的子女已经长大成人,和他们的父辈不同,这些人想住在城里。一些人继续搬到阳光地带的城市,如德克萨斯州、佛罗里达州和加利福尼亚州等地,人口增长,城市变大。另一些人则迁往东北部和中西部更发达的城市,如波士顿、巴尔的摩和芝加哥。很多年轻的专业人员、医生、律师和经理人正在往城里搬。他们不愿意住在郊区而宁肯住在城里,是因为他们在那儿工作,或者因为担心燃料短缺,再或者是喜欢城市带来的刺激和机遇。一个新兴阶级一个更富有、更活跃的阶级正在迁入城市
英语六级考试备考晨读美文——The Salinity of Ocean
英语六级考试冲刺阅读精选十七
英语六级考试备考晨读美文——The Source of Energy
英语六级考试冲刺阅读精选五
英语六级考试备考晨读美文——Bacteria
英语六级考试考前突击之句型二
六级阅读:看看小孩子们的话怎么有道理
英语六级考试冲刺阅读精选八
12月大学英语六级阅读之词句解析一
六级文章阅读:让他们有一个梦想
英语六级考试备考晨读美文——Women in Colonial North America
英语六级考试冲刺阅读精选十六
六级阅读:提高面试智商的十个方法
下半年大学英语六级考试阅读考试训练六
英语六级考试考前突击之句型一
英语六级考试备考晨读美文——Cohesion-tension Theory
六级阅读考试四大类题型分析
阅读资料:中国第二大的网上视频网站 土豆网美国上市
英语六级考试冲刺阅读精选十
名师指导英语六级考试阅读填空题
英语六级考试备考晨读美文——Vision
名师指导 六级阅读考试快速解题技巧
英语六级考试冲刺阅读精选九
名师点评英语六级试卷——阅读部分
英语六级考试冲刺阅读精选六
英语六级考试备考晨读美文——Coal-fired Power Plants
下半年大学英语六级考试阅读考试训练八
12月大学英语六级阅读之词句解析四
六级阅读:女人在商界高处不胜寒
英语六级考试备考晨读美文——Sleep
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |