1.What will you break once you say it? (什么东西一说出来就打破?)
答案: Silence. (沉默)
2.Will liars be honest after they die? (骗子死了之后会诚实吗?)
答案:No, they wont. They lie still after they die。(不会,他们依旧撒谎。Lie still 躺着不动,依旧撒谎。)
3.What always goes up and never goes down? (什么东西只升不降?)
答案:Your age. (你的年龄)
4.Why did the boy make his dog sit in the sun? (男孩为什么让他的狗坐在阳光下?)
答案:He wants to have a hot dog. (他想要一条热狗。)
5.Why can a bride hide nothing?(为什么新娘子什么也藏不住?)
答案:Because someone will give her away. (因为有人会揭发她。Give away揭发,在婚礼上把新娘交给新郎)
6.Why is the library the highest building?(为什么图书馆是最高的建筑物?)
答案: It has the most stories. (它的楼层最多。Story 故事,楼层)
7.What is the smallest bridge in the world? (世界上最小的桥梁是什么?)
答案:The bridge of a nose. (鼻梁)
8.What is the difference between the North Pole and the South Pole? (北极与南极的区别是什么?)
答案:A whole world. (整个世界。 a world of difference 天壤之别)
9.What makes naughty boys long to work in a clock factory? (淘气的男孩为什么想去钟表厂工作?)
答案:They want to make faces. (make face 做鬼脸,做钟表面)
10.What bird lifts heavy things? (什么鸟能举起重物?)
答案:Crane. (鹤。Crane鹤,举重机)
11.A ship can contain only fifty persons. Now there is alreadyforty-nine person in it. At this time,a pregnant woman comes on andboards the ship. The shipsinks. Why? (有一艘船只能容纳50人,现在已有49人。这时一位孕妇上了船,船就沉了。为什么?)
答案:Because is a pigboat. (那是潜水艇。pigboat,潜水艇)
12.Whats the poorest bank in the world? (世界的最贫穷的银行是什么?)
答案:The river bank。(河岸)
13.What month do soldiers hate?(军人憎恨什么月?)
答案:March。(行军)
14.What goes on four legs in the morning,on two at noon,and on three
in the evening?(什么走路开始用四条腿,后来用两条腿,最后用三条腿?)
答案:People.They crawled when they were babies and walked with two legs before they had to rely on a crutch in old age. (是人,他们刚生下来的时候用四肢爬行,后来用双腿走路,老年时又不得不依靠拐杖走。)
15.What do we get if we cross a woodpecker with a homing pigeon?(把一只啄木鸟和一只识途的鸽子融合在一起,会得到什么?)
答案:A bird that knocks on the door when delivering messages(将得到一只送信时会敲门的鸟)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Dad’s Gift)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 11 A卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 12 A卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Love of a Lifetime)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(My Mother)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Don’t Sweat the Small Stuff)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(A Lunch with God)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 6 B卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(You Are My Life)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Gifts of the Magic)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 5 B卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 3 A卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(What Will Matter in Life)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Last Respects)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Enjoy What You Have)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Invitation)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(How Rich Are We)
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(The Grace of Life)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 5 A卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(There was a young man who had a strange disease)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 8 B卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Mary’s Smile)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 7 A卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(The Real Courage)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 4 A卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 4 B卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 1 B卷 Word版含解析
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 2 B卷 Word版含解析
山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(A Boy and His Tree)
【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 1 A卷 Word版含解析