“2014年新GRE阅读理解模拟练习题”提供给各位考生备考。
查看汇总:2014年新GRE阅读理解模拟练习题汇总
1.At College C there are from 2 to 4 introductory philosophy classes each semester, and each of these classes has from 20 to 30 students enrolled. If one semester 10 percent of the students enrolled in introductory philosophy failed, what is the greatest possible number who failed?
A.12
B.10
C.8
D.6
E.3
答案:A
2.In each of the years 1983 and 1984, the total number of automobiles sold in the United States was 1.2 million more than in the previous year.
Percent increase in the number of automobiles sold in 1983 over 1982
Percent increase in the number of automobiles sold in 1984 over 1983
答案:A
3.A school district has 1989 computers, which is approximately one computer for every 68.6 students. Of the following, which is the closest approximation, in thousands, of the number of students in the school district?
A.30
B.120
C.140
D.160
E.200
答案:C
4.If the sum of five consecutive even integers is 70, what is the value of the greatest of the five integers.
A.12
B.14
C.18
D.20
E.22
答案:C
5.The sum of the first 50 positive integers is 1275. What is the sum of the integers from 51 to 100, inclusive?
A.2525
B.2550
C.325
D.3775
E.5050
答案:D
6.The numbers in a table are arranged in 10 rows and 4 columns such that one number is placed at the intersection of each row and column. How many numbers are contained in the table、
A.14
B.40
C.400
D.104
E.410
答案:B
7.In how many of the integers between 1 and 100 does the digit 5 occur exactly once?
A.10
B.18
C.19
D.20
E.21
答案:B
8.If n is any prime number greater than 2, which of the following cannot be a prime number?
A.n-4
B.n-3
C.n-1
D.n+2
E.n+5
答案:E
9.If the range of the six measurements 140, 125, 180, 110, 165, and x is 80, which of the following could be the value of x?
A.60
B.85
C.190
D.220
E.245
答案:C
10.The 10 households on a certain street have household incomes that range from $34,000 to $150,000 and an average (arithmetic mean) household income of $60,000. If the household with the highest income and the one with the lowest income are excluded. What is the average household income for the remaining 8 households?
A.$41,600
B. $47,000
C. $52,000
D. $61,000
E. $75,000
答案:C
下一篇: 2014年新GRE阅读理解模拟练习题四
2017届高考英语一轮复习课时作业2:Unit 2《Growing pains》(牛津译林版必修1湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业2:Unit 2《Growing pains》(牛津译林版必修1通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业25:Unit 2《The universal language》(牛津译林版选修8湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业详答15:Unit 5《Canada—“The True North”》(新人教版必修3通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业26:Unit 3《The world of colours and light》(牛津译林版选修8湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业26:Unit 3《The world of colours and light》(牛津译林版选修8通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业3:Unit 3《Looking good,feeling good》(牛津译林版必修1湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业8:Unit 2《Language》(牛津译林版必修3湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业5:Unit 2《Wish you were here》(牛津译林版必修2通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业24:Unit 1《The written word》(牛津译林版选修8通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业1:Unit 1《School life》(牛津译林版必修1湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业3:Unit 3《Looking good,feeling good》(牛津译林版必修1通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业23:Unit 4《Public transport》(牛津译林版选修7湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业20:Unit 1《Living with technology》(牛津译林版选修7湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业13:Unit 1《Getting along with others》(牛津译林版必修5通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业21:Unit 2《Fit for life》(牛津译林版选修7湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业25:Unit 2《The universal language》(牛津译林版选修8通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业6:Unit 3《Amazing people》(牛津译林版必修2湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业14:Unit 2《The environment》(牛津译林版必修5湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业4:Unit 1《Tales of the unexplained》(牛津译林版必修2通用)
2017届高三四川英语外研版一轮复习课时作业(17)必修3 Module 5《Great People and Great Inventions of Ancient China》
2017届高三四川英语外研版一轮复习课时作业(18)必修3 Module 6《Old and New》
2017届高考英语一轮复习课时作业17:Unit 2《What is happiness to you》(牛津译林版选修6通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业19:Unit 4《Helping people around the world》(牛津译林版选修6湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业4:Unit 1《Tales of the unexplained》(牛津译林版必修2湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业18:Unit 3《Understanding each other》(牛津译林版选修6湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业15:Unit 3《Science and nature》(牛津译林版必修5湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业6:Unit 3《Amazing people》(牛津译林版必修2通用)
2017届高考英语一轮复习课时作业13:Unit 1《Getting along with others》(牛津译林版必修5湖南专用)
2017届高考英语一轮复习课时作业23:Unit 4《Public transport》(牛津译林版选修7通用)