1. While nuclear weapons present grave ________ dangers, the predominant crisis of over population is with us today.
A. inevitable肯定如此的千篇一律的不可避免的
B. constant永恒的永远的
C. overwhelming占绝对多数的压倒优势的
D. potential adj潜在的n潜力
over population人口爆炸
present
predominant更为可怕的是
grave严肃的严重的
answer:D
2. This is the ________ piano on which the composer created some of his greatest works.
A. true
B. original就考了这一次
C. real
D. genuine形容人:真诚的诚实的形容物体:真实的天然的真皮real leather = genuine leather
A. true和C. real在一起2个都要划掉6级考不到这么细
answer:B
3. Comparison and contrast are often used ________ in advertisements.
A. intentionally故意的intention意图企图
B. pertinently直接地有关地中肯地
C. incidentally附带地偶然地
D. tiresomely疲惫的令人厌倦的
comparison and contrast对比和对照
answer:A
4. A complete investigation into the causes of the accident should lead to inproved standards and should ________ new operating procedures.
A. result in 【result in +结果,result from +原因】
B. march with 【march A with B用A和B进行比较地竞争】
C. subject to 【见下,最复杂的词组之一】
D. proceed with = contime with【proceed to继续完成某事 proceed against sb控诉起诉】
should +动词+ and + should +动词【同谓语】
subject to
subject to做动词
⑴ bring、get under control使隶属于、使服从于
⑵cause to undergo or experience 使遭受使经历
subjecet to做形容词
=有地倾向易受地影响
subject to做介词短语
=以为条件采集者退散
answer:A
5. ________ popular belief that classical music is too complex, it achieves a simplicity that only a genius can create.
A. Subject to以为条件
B. Contrary to与相反
C. Familiar to.
D. Similar to.
it指classical music
simplicity单纯
genius聪明的敏锐的灵巧的
answer:B
6. The bonds of true affection had pulled us - six very different men from six very different countries - across Antarctica; we proved in the end that we werent very different ________.
A. for all用在句首= in spite of
B. as usual
C. in particular
D. after all用在句末表示毕竟归根到底
bondage绷带
Antarctica南极
Arctic北极
Pacific太平洋
Atlantic大西洋
answer:D
7. Though her parents ________ her musical ability, Jerrilous piano playing is really terrible.
A. pour scorn on以比一的口气说到 scorn轻蔑蔑视
B. heap praise upon赞扬堆起来大加赞赏
C. give vent to宣泄吐露腔肠动物的排泄口】
D. cast light upon )
though转折词
动词+ 名词+介词
两个多种多样三个大多数
stacks of大量
array of大量
heaps of大量
heap堆【松散的堆】
answer:B
8. Some children display an ________ curiosity about every new thing they encounter.
A. incredible
B. infectious
C. incompatible incompatible)
D. inaccessible accessible to
answer:A
9. Bruce Stephen gripped the ________ wheel hard as the car bounced up and down.
A. stirring动移动搅拌吹拂
B. driving逻辑意义上错语法上对
C. steering
D. revolving旋转
rebound篮板球
stir a finger插手考试大-全国最大教育类网站
not stir a finger别插手
glide滑
stir
10. Many of the scientists and engineers are judged ________ how great their achievements are.
A. in spite of
B. in ways of无这个词
C. in favor of支持赞成= support
D. in terms of根据以角度在方面
99年以前只要有in terms of就是答案2000年以后没了,绝唱。
answer:D
下一篇: 英语六级考试词汇真题精选训练3
国际英语资讯:Thailand tightens security for recovered Phoenix shipwreck amid probe into boat tragedy
国际英语资讯:Latvian president orders lawmakers to improve overtime pay regulation
国际英语资讯:Cuba appeals to IAEA to assess its readiness for radiation emergencies
国际英语资讯:IAEA says Iran still complies with nuclear deal
国际英语资讯:20 IS militants killed by U.S.-led airstrikes in eastern Syria
国际英语资讯:U.S. State Department denies reaching final conclusion on Khashoggis death
国际英语资讯:Feature: Victims of Lao dam disaster see brighter future as Chinese firms provide infrastruc
国际英语资讯:Macron admits failure, but sticks to contested reforms
国际英语资讯:APEC Economic Leaders Meeting wraps up
国际英语资讯:Trump, Merkel discuss trade, security issues at G20 summit
国际英语资讯:Gold retreats as U.S. dollar strengthens
国际英语资讯:Next 72 hours crucial in Brexit talks as UK PM says deal within grasp
国际英语资讯:Israeli geopolitical instability behind Lebanese financial crisis: economist
国际英语资讯:News Analysis: British PM set to press ahead with Brexit plan despite political crisis
国际英语资讯:AU special envoy leaves for Zimbabwe to open infrastructure forum
国际英语资讯:Macron, May commemorate soldiers killed in Battle of Somme during WWI
国际英语资讯:Trump submits written answers to Mueller over Russia probe
国际英语资讯:1 killed, 4 injured in blast in NW Pakistan
国际英语资讯:UN envoy not objects to replacing Presidential Council: Libyan parliament speaker
国际英语资讯:Chinese envoy urges intl support for G5 Sahel force
国际英语资讯:Half of FDI pledged to Nepal goes to tourism sector
国际英语资讯:U.S. halts border crossing after migrants protest in Mexico
国际英语资讯:UN committee adopts first resolution on sexual harassment
国际英语资讯:Critical 24-hours for UK PM as her Brexit deal faces stormy reception
国际英语资讯:Feature: South Sudans disabled people learning photography skills for better future
国际英语资讯:S. Korea to dissolve Japan-funded foundation for wartime sex slavery victims
国际英语资讯:Sri Lankan parliament passes no-confidence motion against new govt
国际英语资讯:Swedish envoy concerned about collateral humanitarian damage of sanctions on DPRK
国际英语资讯:Death toll in northern California wildfire climbs to 48
国际英语资讯:Spotlight: Nissan chairman Ghosns fall from grace sees further allegations of double-deali