考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试几何题型方面的典型题目及答案。
1. If the areas of three of the faces of a rectangular solid are 6,10 and 15, what is the volume of the solid?
A.30
B.90
C.150
D.300
E.450
答案:A
2.△RST lies in the XY-plane and points R and T have coordinates and , respectively. The area of △RST is 12.
The x-coordinate of R
The y-coordinate of S
答案:D
3.What is the maximum number of nonover-lapping regions into which 3 lines can divide the interior of a circle?
A.4
B.6
C.7
D.8
E.9
答案:C
4.The rectangular rug shown in the figure above has a floral border 1 foot wide on all sides. What is the area, in square feet, of that portion of the rug that excludes the border?
A.28
B.40
C.45
D.48
E.53
答案:A
5. The diagram represents a rectangular garden. The shaded regions are planted in flowers, and the unshaded region is a walk 2 feet wide. All angles are right angles.
The sum of the areas of the shaded regions
2,800 square feet
答案:D
6.What are the coordinates of point B in the xy-plane above?
A.
B.
C.
D.
E.
答案:B
7.If 9 trees are originally planted in a circular pattern as shown above, what is the least number of trees that must be transplanted so that the 9 trees will be in 2 straight rows?
A.4
B.5
C.6
D.7
E.8
答案:B
8.If the sum of the measures of two angles is 180o,each angle is a supplement of the other, whereas, if the sum of their measures is 90o, each is a complement of the other.
The measure of an angle with a supplement that measures 130o
The measure of an angle with a supplement that measures 40o
答案:C
9.If a solid pyramid has 4 vertices and 4 faces, how many edges does the pyramid have?
A.2
B.3
C.4
D.6
E.8
答案:D
10.A rectangular floor with an area of 12 square meters is drawn to scale with 2 centimeters representing 1 meter.
The area of the scale drawing of the floor
24 square centimeters
答案:A
每到题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。
上一篇: 新GRE数学备考对策
下一篇: 新gre考试数学冲刺(问题解答三)
体坛英语资讯:China thwarts Denmark 3-1 for semifinals at Sudirman Cup
体坛英语资讯:Interview: Chinese basketball girls dream comes true
2019年6月英语六级易考作文范文:抄袭的负面影响
体坛英语资讯:AFC postpones Zob Ahan-Al Nassr match
不生小孩会被同事鄙视?
体坛英语资讯:Five reasons why Bayern will win the 2019 German Cup
国内英语资讯:Xi stresses enhanced studies of May Fourth Movement, spirit
国内英语资讯: China, Russia agree to upgrade relations for new era
国内英语资讯:Cooperation still drives China-U.S. relations: diplomat
2019年6月英语六级易考作文范文:咨询信
国际英语资讯:UK, U.S. want ambitious trade deal after Brexit
国际英语资讯:World Bank, Kenya launch entrepreneurship project
复仇者联盟4被科学界辟谣:时间旅行可以,但人不行
国内英语资讯:China to launch checks on after-school training programs
体坛英语资讯:China Sport Show 2019 opens in Shanghai
国内英语资讯:China Focus: China dedicated to medical, healthcare system reform
体坛英语资讯:Solskjaer: Herrera will give everything for club despite ongoing contract talks
国际英语资讯:Interview: China-bashing not solution to U.S. homegrown problems, says economist
国内英语资讯:Spotlight: Chinese, American scholars call for cooperation on ecological civilization at Int
国内英语资讯:China announces new measures to support mass entrepreneurship, innovation
国内英语资讯:BRI to address global infrastructure imbalance: AECOM
体坛英语资讯:Los Angeles Lakers part way with Luke Walton
国际英语资讯:Minsk sees China as priority trading partner for Eastern Partnership countries
体坛英语资讯:Botafogo sack coach Ze Ricardo
体坛英语资讯:Lyons top three threatened, relegation battle halted due to racist behavior
下班早感到内疚?为环保早点下班吧
国际英语资讯:5G based industrial-use AI application launched in Finland
体坛英语资讯:Stuttgart held 2-2 by Union Berlin in Bundesliga relegation play off
抖音母公司字节跳动,要做手机了
国际英语资讯:Trumps new Mexico tariff plan detrimental to U.S. border city: business supervisor