练习题 问题1.According to the passage, in buying a second-hand vehicle it is most important to know a)how long it has been used. b)what color it is. c)whether it has been in a collision. d)whether it leaks oil. second-hand 二手车 vehicle车类交通工具(机动车) most important: 排列次序 问题2.All of the following are mentioned as tricks which dishonest second-hand car dealers may play upon their customers EXCEPT a)to re-paint the car b)to roll back the odometer. c)to replace the old pedal. d)to disengage the odometer. trick手段,伎俩 honest dishonest不诚实的 deal处理 dealer车商,经销商 play a trick on sb. 在.上做把戏,戏弄某人 举例:只有一个没有在文中出现的。 问题3.An independent technician in the first sentence of the second paragraph means a)a technician who checks a car free of charge. b)a technician who learned his trade all by himself. c)a technician who works for a particular car-dealer. d)a technician who runs his own inspection service. independent独立的 technician 技师 问题4.According to Bleakley, before buying a used car all the inspection work can a)be done by a mechanic together with the dealer. b)only be done by a qualified mechanic. c)be done by the buyer himself. d)be done by a qualified mechanic together with the buyer. 问题5.According to the passage, from which of the following can the buyer obtain reliable information of the previous owner? a)The vehicle identification number. b)The unbiased inspector. c)The second-hand car dealer. d)The Used Vehicle Information Package. obtain=get reliable可靠的 rely依赖,信赖 previous 之前的 问题1.According to the passage, in buying a second-hand vehicle it is most important to know The scariest part of buying a used car is not being completely sure of what condition its in. A car thats been in a major accident is always a bigger risk, but sellers often try to hide this information. Andrew Bleakley, evaluator-inspector, runs a mobile vehicle inspection service in Montreal. For about $80 he will perform a full, unbiased inspection on a used vehicle. In his 10years as a professional inspector, Bleakley has seen a lot. He warns, Watch out for dealer demonstration vehicles which are used, not new. They may have been in a collision. scary恐怖的 scariest最恐怖的 always总是 a bigger risk(the bigger risk than others)the biggest risk the bigger risk than sth. a)how long it has been used. b)what color it is. c)whether it has been in a collision. d)whether it leaks oil. collision碰撞 答案:c 问题2.All of the following are mentioned as tricks which dishonest second-hand car dealers may play upon their customers EXCEPT He adds that it is not uncommon in Ontario and Quebec especially for unscrupulous sellers to roll back the odometer or to even disengage it. Bleakley has special tools to check for this. 2.Bleakley always recommends hiring an independent technician to inspect the condition of a used car before you buy it. The problem is finding someone qualified to do the inspection, which he says generally doesnt mean just any mechanic. A thorough mechanical inspection includes checking the compression, all major systems, including the engine, electrical and charging systems, transmission and drive line, fluids, brakes, suspension, and steering. brake 刹车 a)to re-paint the car b)to roll back the odometer. c)to replace the old pedal. d)to disengage the odometer. pedal 踏板paragraph. 5 assume mean意谓 5.Dont assume that new-looking brake and accelerator pedals mean the car hasnt been driven much. Resellers know people check these details and can buy new pads for around $6. detail细节 pad 答案:a 问题3.An independent technician in the first sentence of the second paragraph means 2.Bleakley always recommends hiring an independent technician to inspect the condition of a used car before you buy it. The problem is finding someone qualified to do the inspection, which he says generally doesnt mean just any mechanic. A thorough mechanical inspection includes checking the compression, all major systems, including the engine, electrical and charging systems, transmission and drive line, fluids, brakes, suspension, and steering. Essential, too, is an inspection of the cars body and finally a road test. There are, however, a few things everyone can do before buying a used car: be qualified to do 有资格做 mechanic机械师 Essential重要的,主要的 a)a technician who checks a car free of charge. b)a technician who learned his trade all by himself. c)a technician who works for a particular car-dealer. d)a technician who runs his own inspection service. free of charge 免费 hiringhire雇佣 答案:d 3.Do a visual check of the car. Look at the right rear door hinges. If they are very worn, or the door doesnt close well, the car may have been used as a taxi. Holes in the roof could mean the car was used for deliveries. 问题4.According to Bleakley, before buying a used car all the inspection work can a)be done by a mechanic together with the dealer. b)only be done by a qualified mechanic. c)be done by the buyer himself. d)be done by a qualified mechanic together with the buyer. however, a few things everyone can do before buying a used car: however,but 出现段未,引出新看法,新观点 答案:d 4.Check for oil leaks on the pavement. Note that leaks are not necessarily a significant problem-it depends on the cause. 5.Dont assume that new-looking brake and accelerator pedals mean the car hasnt been driven much. Resellers know people check these details and can buy new pads for around $6. 问题5.According to the passage, from which of the following can the buyer obtain reliable information of the previous owner? 6.Copy down the vehicle identification number (VIN), a 17-character combination of numbers and letters, form the vehicles dashboard. In Ontario, ask the dealer or seller for the Used Vehicle Information Package. This gives details of previous owners, any out standing liens on the car, and the fair market value of the vehicle. this(thisthesethat) gives this(thisthesethat) 指代前一句话 package包 a)The vehicle identification number. b)The unbiased inspector. c)The second-hand car dealer. d)The Used Vehicle Information Package. 答案:d
下一篇: 职称英语词汇选项阅读理解题型分析(1)
十月大片前瞻:好电影都到我碗里来吧!
你身边有2种人在骗你
白金汉宫竟然在卖梅根同款婚戒!价格震惊到我了
喜欢一个人却不敢接近,这是为什么?
2018维密秀遭老外抵制?原因你绝对猜不到
国内英语资讯:CPC members asked to learn from four late comrades
震惊! 研究显示高个子更容易患上静脉曲张!
马来西亚前第一夫人面临洗钱指控
Justin bieber承认结婚!还称海莉是小天使!
娱乐英语资讯:Chinese women composers to hold concert in New York marking Chinas National Day
国内英语资讯:Chinas information office organizes media tour to Xiongan
美国参议院或在本周六就大法官人选投票
娱乐英语资讯: Chinese musician takes unique adventure in jazz
国内英语资讯:Chinese military lodges solemn representations against U.S. sanctions
英国公主成功瘦身20斤,减肥秘诀都在这里
脱欧谈判艰难,英首相呼吁党内团结
哪些事中国可以做美国却不行?
当你决定做生活的主角,你就赢了
娱乐英语资讯:U.S. comedian sentenced to 3-10 years in prison for sexual assault
国内英语资讯:Chinese Embassy in Vietnam holds National Day reception
那些年粑粑麻麻说过的谎言
中国正兴起咖啡热,互联网咖啡成新宠?
优衣库花20亿请了个新代言人
千禧一代成万能“背锅侠”,连离婚率下降都要怪他们了!
国内英语资讯:B&R Initiative critical to socio-economic transformation of smaller countries: Nepali party
国内英语资讯:Chinese embassy in Somalia hosts reception to mark Chinas National Day
国内英语资讯:Commentary: At 69, PRC marches steadily towards brighter future
假期出游注意,这八个景点对游客说“不”
娱乐英语资讯:32nd Macao intl music festival kicks off
中国台湾地区对导致18人死亡的列车出轨事故展开调查