报考艺校的利与弊
关键字:报考艺校
费 用 普通学校 每年学费平均5000元
艺术学校 每年学费平均10000元,甚至15000元
其他 器材费用,家教费用
就业及报酬 艺术类毕业生越来越多,就业紧张;毕业生至少每年收入50000元, 才能平衡以前的投入
要求:
1. 词数:100-120;
2. 开头已经给出,但不计入总词数。
3. 参考词汇:费用 tuition
More and more students would like to go to art college to realize their star dreams
One possible version:
More and more students would like to go to art college to realize their dream of becoming a star. But I think they spend too much money. Usually, a student spends 5,000 yuan every year for an average college, while 10,000 or even 15,000 yuan for an art college. Besides, some of them have to pay for equipment and private teaching. The cost of tuition has become a heavy burden for those from low-income families.Whats worse, with more and more students graduating from art colleges, its more difficult for them to get a job. A graduate has to earn at least 50,000 yuan every year to balance the previous cost, Personally, the art major isnt only what we can
choose. We should choose one suitable for ourselves. It is eye-catching but the payment is heartbreaking.
考研英语阅读理解精读100篇UNIT2
考研英语阅读理解精读100篇UNIT20
考研英语阅读理解精读100篇UNIT7
考研基础班阅读讲义
考研英语阅读理解精读100篇UNIT12
考研冲刺真题文章解析(10)
考研冲刺真题文章解析(5)
考研英语的真题解析阅读
考研冲刺真题文章解析(8)
2013考研英语阅读100篇及剖析(一)
2013考研英语阅读100篇及剖析(五)
考研英语阅读理解精读100篇UNIT24
考研英语阅读中的核心概念
2013考研英语阅读100篇及剖析(七)
2013考研英语阅读100篇及剖析(三)
考研冲刺真题文章解析(2)
2013考研英语阅读100篇及剖析(十六)
考研冲刺真题文章解析(6)
2013考研英语阅读100篇及剖析(二)
考研英语阅读理解精读100篇UNIT10
考研英语阅读模版
考研英语阅读理解精读100篇UNIT17
2013考研英语阅读100篇及剖析(二十三)
考研冲刺真题文章解析(3)
2013考研英语阅读100篇及剖析(九)
考研英语阅读理解A命题思路透析
2013考研英语阅读100篇及剖析(十七)
2013考研英语阅读100篇及剖析(二十四)
考研冲刺真题文章解析(13)
2013考研英语阅读100篇及剖析(十三)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |