阅读理解专项练习50-25
A
After our hospital visit, my husband and I needed cheering up, so we thought we would treat ourselves to a big breakfast at our favorite restaurant. While we were waiting for our meals, we decided to use all our small change and make our wallets light, so we counted it out as we waited.
I vaguely(含糊地)remember seeing a man sitting nearby. When our meals arrived, we found a note. It read, Your breakfast has been paid for. Hope you have a lovely day.
It was a wonderful surprise as nothing like that had ever happened to us. He must have thought we could hardly pay the bill. We looked around to thank him, but he had left. As retirees(退休者), we were grateful for the help like this, but it was the kindness of a total stranger that meant so much more to us.
26. The old couple went to a restaurant for a big breakfast in order to ________.
A. become happier B. become healthier
C. become lighter D. become younger
27. What have you learnt from the story?
A. The old couple couldnt afford the meal.
B. The old couple paid the meal by small change.
C. The old couple had a free meal in the end.
D. The old couple bought the man a big breakfast.
28. Clearly, the man sitting near the couple was _______.
A. poor B. rich C. helpful D. grateful
【主旨大意】本文讲述了一对夫妇用零钱在餐馆吃饭,而一个男人以为他们没钱,把饭钱给付了。
26. A 细节理解题。从I needed cheering up看出答案。
27. C 推理判断题。根据短文可知答案选C。
28. C 推理判断题。根据短文可知答案选C。
B
Mitzi
Lost Wednesday evening
French poodle(卷毛狗)called Mitzi
Brown, 5 years old, good reward
Phone Barbara
555-4140 anytime
Bluey
Lost blue/whit
e Persian male cat
12 months old, friendly nature
Any info about Bluey
Large reward
Tom 555-2732 evenings
Pets Cats
Burmese kittens 11 weeks old
2 female 4 male 1 Red
Others various colours
Gentle and registered(注册)$250
Sandy 555-0001 mornings
Pets Dogs
Small dogs/short legs/long body
3 red 2 male 1 female
5 months old, registered
Sale$280
Phone Carl 555-5019 afternoons
29. If you want to buy a little dog, you can call _______.
A. 555-5019 B. 555-0001 C. 555-4140 D. 555-2732
30. If you tell the owner where Bluey is, you will be given _______.
A. a gold medal B. a large pet
C. a great prize D. a lot of money
31.Who is available to answer the call 24 hours a day?
A. Barbara B. Tom C. Carl D, Sandy
32. The above four notices are all about _______.
A. dogs B. cats C. pets D. selling pets
【主旨大意】这里主 要介绍了两则寻物启事,及两则广告。
29. A 细节理解题。应是Pets Dogs广告。从Phone Carl 555-5019 afternoons看出答案。
30. D细节理解题。应是Bluey寻物启事。从Large reward得出答案。
31. A细节理解题。应是Mitzi寻物启事。从Phone Barbara 555-4140 anytime得出答案。
32. C细节理解题。根据四则短文可知答案。
希腊与债权国谈判局面破裂
境外旅客内地购物正式享11%退税
不敌H&M和Zara Gap将关闭175家门店
俄中破译斯诺登文件致英国撤回一线特工
“付费国产剧”或明年试水
“爱疯7”成新自拍神器
英文解说西游记里的各路神妖
中国造埃博拉药物挽救生命 却卷入专利纠纷
国际足联 你是如何摊上事儿的
维和人员多地留私生子 联合国帮宝宝寻父
“北京蓝”引发网友刷屏
晒图:万磁王X教授亲上了!好基友一辈子
英国推“忠诚”订婚戒指
“暮光女”克里斯汀•斯图尔特宣布出柜!
人脸识别:双胞胎了没?
中国掀起肚脐眼挑战,民大疯狂
农药居然是蜜蜂危险的诱惑
也门各交战派系前往参加和平谈判
古巴电脑人才上网寻找美国客户
为世界打开一扇观察朝鲜的窗口
成功并不只垂青女汉子
Twitter的出路 打造实时资讯讨论区
发展中国家面临经济结构性放缓
房地产投资放缓拖累中国经济增长
美国编织“对华包围圈”?
富士康瞄准印度 计划设立iPhone工厂
争议画作终被鉴定为伦勃朗真迹
爱自拍的纽约警察成为网络红人
卷福当爸 爱妻生下“漂亮儿子”
2015马云纽约经济学家会演讲
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |