When I was a girl of 10,I joined the school cross-country team and practiced twice a week, on the 1,8-km course Id never really run before and I thought the course would be easy. It was a real shock I ran out of breathe(喘气)within the first few minutes. I never realized how tiring running could be but I didnt t think about give up.
Over time, I did get a little bit faster. However, I was really slow. In races, I would finish close to last. Id always have to stop more than once, especially in the longer races, which were 2. 5 to 2. 8 km. After every race, Id go home and cry. But 1 still didnt stop running, holding onto that picture of crossing the finishing line and finally doing well.
Then one of my friends joined the team, too. She could run easily and even came in the 18th in a big race! I felt so slow and my confidence(自信) was lower than ever. I became so nervous when I thought of the races that I wanted to give up badly.
Still. I refund to. Finally. 1 realized that the reason I was to nervous was that I was always worried that I wasnt ready for them. So a few weeks before the next 2. 8-km race. I practiced running almost 3 km every day. which helped me improve my pace(步伐).
When the time came for the big race, all that practicing really paid off. I stopped only once and my pace was so much better.
I realized that Id finally gotten happiness with running. But the funny thing was. It didnt come from doing better, Instead, it came from the fact that I hid tried harder and never given up.
1. Before she took the 1.8-km course, the writer________.
A. knew a lot about it B. wanted to be a great runner
C. practiced running every day D. never thought running so tired
2. The writer was nervous about the race because she_______.
A. had to stop to drink water B. was worried she wasnt ready
C. run slower than anyone else D. could find no coach to help her
3. The underlined phrase paid off probably mean ______.
A. brought good results B. coat a lot C. saved much time D. came to fail
4. It can be inferred(推断) from the passage that the writer______.
A. got angry with her friend B. wasnt pleased with herself
C. was a person with a strong mind D. had no Interest In running
参考答案:本文叙述了作者在参加越野训练的经历和感受,通过作者坚持不懈的努力,最终取得了成功。通过这个故事它告诉我们,做任何事情,要相信自己,永不放弃。
1.D 细节理解题。由第一段第一句...on the 1,8-km course Id never really run before and I thought the course would be easy. 可知,作者原以为越野赛跑是很容易的事,故选D。
2.B 细节理解题。由第四段第二句I was to nervous was that I was always worried that I wasnt ready for them.可知答案选B。
3.A 词义猜测题。根据语境,我们可猜测:当大赛临近时,我所有的练习都得到了回报,故选A。
4.C 推理判断题。从全文可以看出,作者是一个有主见的人。
HR经验谈:分步骤教你如何写英文简历
面试英语:个人资料Address 篇
面试英语:叙述个人年龄、经验
面试英语:关于“升迁面试”的对话
求职信范例 — 运动场指导员
面试英语:英语自我介绍两分钟(范文2)
面试英语:我才刚毕业 还没有工作经验
面试英语:教育背景Student Life篇
面试英语:面试时最难的25个问题
面试英语:外企必问的面试英语(3)
面试英语:打工经验Part-time Job篇
面试英语:“甜言蜜语”(2)
面试英语:个人资料Native Place篇
面试英语:外企必问的面试英语(4)
求职信范例 — 会计
面试英语:在“升迁面试”时会用上的基本词汇和句型
面试英语:工作成就Honors and Rewards篇
求职信范例 — 经理助理
面试英语:请求面谈及客套语
面试英语:外企必问的面试英语(2)
面试英语:关于“谈谈自己”的四个常见错误
英语简历必备词汇:介绍毕业院校及校内活动
面试英语:“甜言蜜语”[3]
英语面试:关于“询问问题”的对话
教你写英语简历(8):工作经验与个人成就
面试英语:工作经历 Work Experience
面试英语:工作成就Result in Scientific Research篇
面试英语: 外企必问的面试英语(1)
面试英语:关于“询问联系方式”对话
面试英语:谈谈在学校的表现
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |