I went hiking to a mountain with my friends last summer. It was a good trip at the beginning but something unexpected happened on the half way. One of my friends suddenly felt a terrible pain in his stomach and he couldn't move any further. Nobody knew what to do. One girl tried to call her mum with her mobile phone but there was no signal in the mountain area. Luckily we brought a tent with us. We put it up and let him rest in it. He took some medicine. Then he drank some water, and ate some food. After a while, he felt much better and we walked on. We all enjoyed ourselves on the top of the mountain.
中考英语真题
2015考研英语阅读理解强化练习及解析12
2015考研英语阅读理解强化练习及解析15
2015年考研英语阅读选择题解题规则三
2015考研英语阅读理解强化练习及解析24
2015考研英语阅读理解强化练习及解析7
合理使用聊天表情
考研英语阅读理解解题四种技巧
2015考研英语阅读理解强化练习及解析27
俄国妈妈生娃69个
不读文章也能作对12个以上阅读题
2015考研英语阅读理解强化练习及解析11
2015考研英语阅读理解强化练习及解析14
2015考研英语阅读理解强化练习及解析6
考研英语阅读科技类说明文指导
2015考研英语阅读理解强化练习及解析8
2015考研英语阅读理解强化练习及解析2
2015考研英语阅读理解强化练习及解析20
2015年考研英语阅读选择题解题规则四
2015年考研英语阅读选择题解题规则二
2015考研英语阅读理解模拟试题二
功能性3D类脑组织诞生
2015考研英语阅读理解模拟试题九
米歇尔表示女性比男性聪明
2015考研英语阅读理解强化练习及解析4
2015考研英语阅读理解强化练习及解析9
2015考研英语阅读理解强化练习及解析23
科技对学习的影响
2015考研英语阅读理解强化练习及解析13
办公室环境影响员工夜里睡眠
2015考研英语阅读理解强化练习及解析1
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |