There has been an on-going heated debate on whether government should subsidy various forms of arts, such as music and painting. Some see the taxpayers money spent on arts as a worthwhile investment to facilitate the healthy development of arts, which is regarded as the scream of national culture. Reasonable may it sounds, it can be Idontknowlly misleading.
In fact, government and arts make nothing more than a noxious brew. It can never be something of surprise after you have accepted the truth that the governments subsidy always carries with it a danger of government interference and distortion. That is to say, there exists a risk of the arts to be harnessed as a political tool. Subsidized art, which is concerned with reflecting the political views of the government officials who fund it, will no longer be a revelation of social temper and the general state of mind of the majority.
Thus, it can be safe to conclude that the best government promotes a free society. Keeping the government out of the business of patronizing arts ensures that all parties-individuals are not forced to advance causes against their beliefs, while the artists are not compelled to conform to government standards that are prone to change with the wind of politics and popular thought.
Whats more, it may seem thoroughly ridiculous for the government to splash a large sum of money on the arts, which is nothing short of a luxury for most of the taxpayers, while apparently we have more pressing needs, such as health care and social secure.
In a nutshell, it will be a win-win policy to get the government out of the art business, with better art and more rational allocation of taxpayers money.
英语四级阅读从颜色洞察人的性格
英语四级阅读备考材料
英语四级考试仔细阅读练习8含5
英语四级阅读男女合校
12月四级阅读世界传统医药日传统中医知多少
英语四级阅读电脑文字隐藏功能
12月四级阅读怎样面对强势的人说不
下半年英语四级阅读毕业季我的记忆
英语四级考试仔细阅读练习64含63
英语四级阅读财富是否一直在等待你
英语四级考试仔细阅读练习24含20
英语四级阅读日本核危机催热核旅游业
英语四级仔细阅读原文出处
英语的四级阅读答案
英语四级快速阅读原文的出处
英语四级深度阅读答案
英语四级考试仔细阅读练习40含36
英语四级快速阅读答案
英语四级仔细阅读sectionB答案
英语四级阅读个税起征点提至3500
英语四级阅读南极洲科研考察
英语四级仔细阅读答案及解析
英语四级考试仔细阅读练习68含67
历年英语四级考试的阅读理解部分13
英语四级深度阅读的答案
英语四级考试快速阅读解析
英语四级考试仔细阅读练习32含28
英语四级阅读旅游业的发展模式
英语四级阅读是否好赌竟由遗传基因决定
英语四级考试仔细阅读练习
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |