Some people think we should provide help for the local communities. Others think we should give money and support to the national and international organizations. Discuss both views and give your own opinion.
The developments of local communities and national international organizations are important results caused by social improvement. Thus a heatedly discussed issue is that whether (两个连词引导一个从句,明显错误) we should help the local communities or provide money and support to the national and international organizations (这句照抄了题目里的句子) . However in my opinion they are both necessary and complementary that we should not quit neither of them.
点评:2+1的模式,最后一句话正面表达了作者自己的观点。但是前两句话写得并不好,要么有错误,要么照抄了题目里的句子。
Local communities play an important role in our daily life. Meanwhile they contribute a lot to the cultrual development. A unforgetable memory is that I joined a local league whose aim is to help the senior citizens in need when I was in high school. The group I belonged to was respected to help an old lady who lived alone and in a poor health. Our regular visits made her didnt feel lonely any longer.Whats more,our activities jnflunced other citizens living in the same community, and they egan to help the old lady as well. A good atmosphere formed. Its not difficult to imagine how terrible our life will be without local vommunities, those who need help may receive much less cocerns, and peoples sense and awareness of helping each others whould fade away.
点评:这段有许多问题需要澄清一下:
1 。段落中举例的问题。例证法是段落展开的常用方法,但是在雅思考试中不宜用太过冗长或描述很具体的例子,这样会显得段落太过繁琐的。以上就是明证,尽管作者企图用个具体的例子来证明自己的观点,但是效果并不好。由于,例子太长,犯了很多语言错误。
2 。单词拼写错误过多也会降分。
Some people hold the opinion that national and international oranizations have nothing to do with us common people ,(这里需有个逗号) which I strongly disagree with. The best example is the international children fund SOS. The organization have heop thousands of children who have no patent or home from different places. Maybe some of them is not far from us. To many degrees, national and international organizations are the advanced form of local communities, they have the similar functions and effects.
点评:这段写的比较简洁,反而容易理解。
In other words, local communities and national and international organizations are the two sides of a coin. We can begin with helping local communities, then, we can go on to support the national and international organizations. ( 306words )
总评:作者还是对语言的掌握不够精确。 5.5 分
突破新GRE阅读长难句技巧
如何备考GRE阅读中的客观题
新GRE阅读练习题(3)
GRE阅读中长难句中译英练习题
新gre逻辑题实例解析
GRE阅读备考重点及时间分配
gre阅读中的长难句解读(2)
新gre逻辑阅读 每日一练43
GRE阅读解析-罗马数字题
新GRE阅读短文练习题(1)
新GRE阅读解题经验分享
新GRE阅读:如何快速掌握信息
突破GRE逻辑阅读之定语从句结构
突破GRE逻辑阅读之分词作状语结构
新GRE阅读练习题(9)
突破GRE逻辑阅读之倒装句结构
突破GRE逻辑阅读倒装句结构
新GRE阅读练习题(4)
新gre阅读六种长难句结构解析
提升新gre阅读速度四大训练
GRE阅读:打破“长句”魔障
GRE阅读长难句典型结构
新gre阅读:欧洲和黑人的艺术不同
新GRE阅读复习重点完美总结
突破GRE逻辑阅读之分割结构
新gre阅读:黑人的作品
新GRE阅读指南
备考gre阅读倒装句结构分析
新GRE阅读导航
gre阅读中的长难句解读(3)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |