Nowadays, smart phone has been part of our life. We can see people lowing down their heads and playing smart phones all the time. When people are walking on the street, the traffic regulations are no longer their first concern. It is so dangerous for them to keep their attention on the phone. Dutch officers figured out a new rule to let people realize the traffic lights. On the ground, the traffic light can be seen. What a smart idea. When people are watching smart phones, they can see the lights, too. At the same time, we need to think about the problem that whether our life is controlled by the technology.
如今,智能手机已成为我们生活的一部分。随处可见的人在低头玩手机。当人们走在大街上时,交通规则已经不再是他们关心的首要问题。大家都把注意力放在手机上是很危险的。荷兰官员想出了一个新规则来让人们看到到交通信号灯。在地面就可以看到红绿灯。这是一个非常棒的主意。人们在看手机的时候也能看到灯光。不过,与此同时,我们也需要思考一下科技是否控制了我们的生活。
SAT阅读考试考场答题方法介绍
SAT阅读题型介绍与例题讲解
SAT阅读完成句子练习题(3)
SAT阅读长难句特点和分析方法介绍
四道SAT填空题练习
SAT阅读完成句子练习题(6)
SAT阅读的特点及应对策略
SAT阅读高分指南(7):文艺类阅读-1
SAT阅读Sentence Completion难点解析
SAT阅读完成句子练习题(4)
如何深入理解SAT阅读的考试题目
SAT考试Grid-in练习题1
SAT阅读考试的特点和应对策略
四个SAT文章阅读快速答题方法
SAT阅读考试的特点与备考策略
SAT文章阅读高分切记两点原则
SAT阅读完成句子练习题(8)
SAT阅读试题是如何得分的?
SAT阅读技巧与备考方法介绍
解答SAT填空题的四个切入点
SAT阅读完成句子练习题(7)
SAT文章阅读模拟题之the early history of the United States
SAT阅读题目的做题方法
SAT阅读模拟题之import competition
8道SAT阅读填空题练习
SAT阅读高分最需要注意的两个问题
SAT阅读考试的三大误区
SAT阅读考试的答题技巧与题型分析
SAT阅读考试难度分析
SAT阅读完成句子练习题(3)
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |