强化训练07 七选五(一)
(45分钟,100分)
A
How to Stay Out of Trouble
Sometimes it may seem like you're always getting into trouble with your teachers or your parents. __1__
The best thing to do is to stop trouble before it starts. It's always possible to turn over a new leaf.
1.
__2__
Joining a sports team is a great way to stay out of trouble. Whether you're playing soccer or baseball, team sports are a great way to find something to do rather than get into trouble.
2. Join a club. If sports aren't your thing, you can always join a club. You can join an art club, chess club, French club, cooking club and so on.
__3__
Therefore, you won't have time to annoy your teachers or parents.
3. Go volunteering.
__4__
If you're too young to do it on your own, go with a parent to a volunteering event. You can help people learn to read, clean up a local park, or work in a soup kitchen. Find something that is meaningful to you and commit to it at least once a week.
4. Read as much as you can. Reading can help you improve your vocabulary and comprehension skills.
__5__
Getting truly interested in stories can help you forget the hours passing by. Reading for just 20 minutes before bedtime every night can help you develop an addicting lifelong habit.
A. Join a sports team.
B. Play soccer or baseball.
C. Then you can have a good time with your friends.
D. Volunteering is another great way to stay out of trouble.
E. These clubs can help you focus on something you care about.
F. What's more, if you're reading, then you're not getting into trouble.
G. And no matter what you do, you just can't seem to get things right.
【语篇解读】 本文是一篇说明文,文章就如何避免麻烦向读者提供了4条建议。
1.解析:选项G对上句进行了进一步的说明,同时也引出了下句解决麻烦的迫切性,故选G项。
答案:G
2.解析:根据文章篇章结构可知,此处是对本段主题的考查,且为祈使句,本段主要讲加入运动队,故选A项。
答案:A
3.解析:本段主要讲加入社团。选项E中的These clubs与上句中的“an art club, chess club, French club, cooking club and so on”对应,故选E项。
答案:E
4.解析:本段主要讲参加志愿活动,选项D中的Volunteering与主题句“Go volunteering”对应,故选D项。
答案:D
5.解析:本段主要讲多读书可以使你避免麻烦,选项F中的“if you're reading, then you're not getting into trouble”与本段主旨对应,故选F项。
答案:F
B
Technology and kids: 4 ways to unplug
A recent report by Common Sense Media found that over onethird of 0to 8yearolds studied had used a smartphone, iPad or a similar tablet. Eleven percent of children used these things on a daily basis despite doctors' warnings against too much screen time.
So how do we make sure our little ones will grow up to be wellrounded adults and not overstimulated zombies(麻木迟钝的人) ?
__1__
Make crafts part of every week.
Crafts may seem like fluffy stuff, but cutting paper and drawing build the hand muscles kids will need for writing.
__2__
Limit screen time. Setting family boundaries for TV, computers and smartphones frees up precious time for family bonding. Separating yourself from your iPhone may be difficult, but in order to limit screen time, you should set an example for your child.
Grab a story and snuggle (依偎). Reading aloud to your child opens his eyes to people, places,animals and ideas beyond the world of SpongeBob SquarePants.
__3__
__4__
Schedule a day at the park or beach for the family, and leave the gadgets (小装置) at home. Without the distractions of a smartphone, you will be able to give your child the undivided attention he deserves.
__5__
Encouraging time away from the virtual world helps to keep your child relaxed, curious and focused on the things that really matter.
A. Plan a techfree family day.
B. Invest in openended toys.
C. Here are some things you can do.
D. Participation in the kitchen is beneficial in a number of ways.
E. Commit yourself to doing crafts at least 3 times a week with your child.
F. It's important to make an effort to show your child life outside of small screens.
G. Hearing you read different stories can broaden his vocabulary and develop a lifelong love of books.
【语篇解读】 本文主要为家长列举了四种方法帮助孩子远离电子产品。
1.解析:分析文章结构可知,下文列举的是几种方法,故选C项。
答案:C
2.解析:根据文中的“Make crafts part of every week”“build the hand muscles kids will need”可知,选E。
答案:E
3.解析:根据上文中的“Reading aloud to your child opens his eyes...”可知,选G。
答案:G
4.解析:根据空后的“Schedule a day at the park... leave the gadgets(小装置)at home”可知,选A。
答案:A
5.解析:根据空后的“Encouraging time away from the virtual world”可知,选F。
答案:F
京沪等地夜空惊现UFO?
机械眼睛让失明男子再现光明
日本一公司要求全员剪短发少用吹风机来节能
日常饮食当中的四大误区
华为首款5G手机即将发售
飓风艾琳登陆 纽约喧嚣不再
低价iPhone 4将于数周内问市
2011年女士时尚发型盘点
罗伯斯世锦赛犯规取消成绩 刘翔铜牌变银牌
出租车司机大叔 也有暖暖的温柔!
鞋子充电器 边走路边充电
国内英语资讯:China, UAE see best bilateral relations in history: Chinese envoy
用一个思想点燃另一个思想
聚焦世锦赛“刀锋战士”奥斯卡
2018下半年CATTI笔译二级真题(汉译英)第二篇
公司高层职位的英文缩写
国际英语资讯:EU ministers of justice meet in Helsinki discussing common values, open prisons
卡扎菲住所惊现“我亲爱的”赖斯相册
英国20%大学毕业生挣得比高中生少
娱乐英语资讯:Jeddah Season wraps up amid Saudi govt efforts to boost entertainment industry
男性眼中的完美女人:棕发蓝眼身材丰满
如何克服职场上的不自信?
体坛英语资讯:Marcos Rashford signs new Mancheester United deal
宇航员兼职做农民 航天飞机上种萝卜
容易患感冒都是基因惹的祸
台湾重大医疗事故 误移植艾滋器官给五人
美国夫妇生养18名子女不嫌多
法国小村庄被传成2017避难所
伟大的老师激发你的潜能
白领轻松浏览网页有助于提高工作效率
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |