强化训练08 七选五(二)
(45分钟,100分)
A
It is observed that Internet addicts spend most of their time surfing the Internet without a certain purpose.
__1__
The Internet is one powerful network, which holds the potential to keep you hooked on for hours. Here is some advice on how to get over Internet addiction.
●Accept that you are addicted to the Internet. It's the first step towards getting over it. Internet addiction is one of the most dangerous forms of addiction, because, at first, you don't even realize that you're an addict. Analyze your daytoday routine, and cheek it.
__2__
●Develop a hobby.
Our mind always needs something to keep it engaged. Learning to play an instrument, paint, sing, dance, etc., can be of great help to keep yourself positive. The time spent practicing an art is worthwhile.
__3__
●Use reference books.
These days, school students are making use of Internet sources for completing homework and project work. Using readymade notes to do your homework would not only make you lazy and addicted to the Internet, but also weaken your analytical ability.
__4__
The process of reading and analyzing information can also keep them away from the Internet.
●Go to bed early. Staying up late is one of the main reasons most people get hooked on the net.
__5__
By going to bed early, you can get rid of this addiction, and it will also keep your mind and body in a healthier state.
A. Scientists advise students to develop a hobby at first.
B. This behavior is widely believed to be a dangerous habit.
C. Before you surf the Internet, you should set the time limit first.
D. Students must be encouraged to make good use of reference books.
E. Only then can you take some positive steps towards getting over this habit.
F. Once we get into the habit of sleeping late, we tend to search for things to do online.
G. When you are doing something worthwhile, the mind becomes relaxed and more focused.
【语篇解读】 本文是一篇说明文,文章主要介绍了一些攻克网瘾的方法。
1.解析:根据上文的“It is observed that Internet addicts spend most of their time surfing the Internet without a certain purpose”可知,选B项。B项中的“This behavior”指上文中网瘾者没有目的地花费大量时间上网的行为。
答案:B
2.解析:根据上文的“Analyze your daytoday routine, and check it”可知,选E“直到那时你才会采取积极的措施去克服这个习惯”。
答案:E
3.解析:根据上文的“The time spent in practicing an art is worthwhile”可知,选G项。G项承接上文内容。
答案:G
4.解析:根据本段的主题句“Use reference books”可知,应鼓励学生充分利用参考书,故选D项。
答案:D
5.解析:根据上文的“Staying up late is one of the main reasons most people get hooked on the net”可知,熬夜会导致网瘾。故选F。F项对此作解释说明。
答案:F
B
Health Tips for College Students
People often fail to mention it to the freshman: you can gain the weight or lose it. It just takes some determination and attention to your diet.
__1__
Stay away from latenight eating.
__2__
There students can swipe their cards and pick up sandwiches, burgers, chips or anything else they want to eat very much. If there's no 24hour option, most of those places tend to be open late to accommodate for those latenight study periods.
Don't eat out so often; stick to your meal plan.
It's tempting to head straight to the restaurants on your way home from class.
__3__
Some college campuses are filled with restaurants which are unclean being around so many hungry college students, but the extra calories and fat in that food will take a toll on you as the semester goes on if you're not careful of how often you eat out.
Take advantage of the gym.
Your parents are paying a big sum of money for you to study and earn your degree, but at some schools that tuition price includes unlimited access to your university's recreation buildings.
So take advantage of your parents' cash.
__4__
If you're lucky, that gym fee comes with access to classes so you can learn yoga or join a workout group all without paying anything out of pocket.
__5__
Unless you're at a university where the campus is spread out into two campuses, or a school in the city where buildings might be somewhat far apart, it's not a long walk to get from your dorm to your class. So skip that crowded bus, leave your car at home and walk to class.
A. Get an exercise friend.
B. Walk to class.
C. And head to the gym as often as yon can.
D. Almost all of the college students like to stay in shape.
E. These are simple health tips for college students.
F. But your weight will thank you later on if you skip it.
C. Some universities give their students access to 24hour dining rooms or shops around.
【语篇解读】 本文针对大学生如何保持身体健康提供了一些简单的建议。
1.解析:下文均为作者提供的建议,故此处选择E项“这些是为大学生提供的简单的健康小贴士”来引出下文。
答案:E
2.解析:空后一句提到在那些地方学生可以购买到三明治、汉堡包、薯片等食物,故此处选择G项“有些大学附近有24小时营业的餐馆或商店”。下文中的“If there's no 24hour option”也是提示。
答案:G
3.解析:空前一句提到“放学回家的路上径直去饭馆吃饭是很诱人的事情”,故此处F项“但是如果你不这样做的话你的体重以后会感谢你(你的体重就不会增加)”符合语境。
答案:F
4.解析:空前提到有些学校的学费中包括了对休闲娱乐设施的使用,所以学生要利用好父母为他们支付的这一笔费用,故此处选择C项“要尽可能地多去体育馆”。
答案:C
5.解析:本段主要建议学生从宿舍到教室尽量步行以锻炼身体,故选B项。
答案:B
《神探夏洛克》横扫三项艾美奖 卷福华生共享
美国加州6级地震 系统提前10秒预警
美禁止国家官员参加“冰桶挑战” 违反执业伦理
国内英语资讯:China holds Man and the Biosphere Youth Forum on biodiversity
简单6招:从此陌生人变朋友
印尼奇葩爬油杆节:庆祝民族独立
为了美国绿卡 中国富翁扶贫旧金山
国内英语资讯:China sees 105 mln tourists during Mid-Autumn Festival holiday
奥巴马西装门 浅色西装被狂吐槽
毕业生找工作时毁约真的值得么
康师傅方便面品牌推广不遗余力
研究:有哥哥的孩子语言能力发育更迟缓
科学家发现埃博拉疫情源头:蝙蝠叮咬2岁男孩
验血可预测自杀风险 准确率高达90%
美国的学校也开始不让学生带手机了
体坛英语资讯:2019/20 Figure skating season opens with ISU Junior GP
险酿事故 空管睡着致东航MU2528复飞
乌克兰再现16岁真人芭比 称未整容
国内英语资讯:Shanghai draws investment guidance map for CIIE attendees
五大黄金元素:年轻人自我修炼之盲区
体坛英语资讯:Botswana women ready for South Africa clash
朱莉新片开机 和皮特十年后再合作
一猫二主:猫咪“劈腿”惹闹剧
外国人如何看待中国和中国人?
外媒关注 房祖名柯震东涉毒被抓
Hello Kitty40周年:风靡世界原因何在?
外媒看中国:女子因男友痴迷玩手机地铁发飙
国际英语资讯:Assad, Putins special envoy discuss Ankaras tripartite summit on Syria
外媒看中国:中国女友最爱吐槽十句话
研究:坏老板会让员工也变坏
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |