语言朋友(90)es as formal texts.It is always much better to tell a story than read it out of a book, and, if a parent can produce what, in the actual situation of the time and the child, is an improvement on the printed text, so much the better.
A charge made against fairy tales is that they harm the child by frightening him or making him sad thinking.To prove the latter, one would have to show in a controlled experiment that children who have read fairy stories were more often sorry for cruelty than those who had not.As to fears, there are, I think, some cases of children being dangerously terrified by some fairy story.Often, however, this arises from the child having heard the story once.Familiarity with the story by repetition turns the pain of fear into the pleasure of a fear faced and mastered.
There are also people who object to fairy stories on the grounds that they are not objectively true, that giants, witches, two環eaded dragons, magic carpets, etc.do not exist; tand that, instead of being fond of the strange side in fairy tales, the child should be taught to learn the reality by studying history.I find such people, I must say so peculiar that I do not know how to argue with them.If their case were sound, the world should be full of mad men attempting to fly from New York to Philadelphia on a stick or covering a telephone with kisses in the belief that it was their beloved girlfriend.
No fairy story ever declared to be a description of the real world and no clever child has ever believed that it was.
解题导语:有人认为童话反映的不是现实孩子们应该多学习历史。作者并不赞同这种观点。________.he present
解析:细节理解题。根据第一段“It is always much better to tell a story than read it out of a book, .”可知选C。答C
________ .
A.in a realistic setting
B.heard for the first time
C.repeated too often
D.told in a different way
解析:细节理解题。根据第二段“this arises from the child having heard the story once”可知选B。答案:B(提出) for repeating fairy stories to young children is that it ________.ess fearful
B.develops their power of memory
C.makes them believe there is nothing to be afraid of
D.encourages them not to have strange beliefs
解析:细节理解题。根据第二段“Familiarity with the story by repetition turns the pain of fear into the pleasure of a fear faced and mastered.”可知选A。答案:A________.e try to modernize old fairy stories
D.there is more concern for children's fears nowadays
解析:推理判断题。有些人认为童话不现实都是教孩子一些不存在的东西会对孩子有不好的影响。作者则用虚拟语气作了一个假设如果这些观点站得住脚的话可能会出现这样的情况:这个世界上充满了神经质的人他们或乘着一根棍子从纽约飞到费城或者把电话当作女朋友亲吻。然而实际上并没有这样的情况发生可见持这种观点的人实际B。答案:B________.h
C.they are not interesting
D.they make teachers of history difficult to teach
解析:细节理解题。根据第三段“they are not objectively true...do not exist”可知有些人不赞成童话故事的原因是这些故事是编出来的远离现实。故选B。答案:B假定你是小明。你最近在全校进The influence of science and technology on our lives”的调查。调查结果如图所示。请根据此图给校英语报投稿介绍该调查结果。注意:1.词数120左右。可以适当增加细节以使行文连贯。____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
【参考范文】 influence of science and technology on our lives.Opinions are divided as follows.
17% of the teachers and students surveyed complain that in modern society they are much too stressed, suffering a lot.Now, too many foggy days come and too much pollution arises.Next, 30% produce no clear answers.They are busy with their work and pay little attention to changes around.Thirdly, 53% agree that science and technology improve their lives.Actually, not only do they know what has happened at home and abroad but also they may work anytime and anywhere.
To sum up, our society always develops.The part played by science and technology should be acknowledged.Meanwhile, we have to face some problems.
SAT阅读技巧 单词和句子的关系
跟专家学习SAT阅读长难句
专家详解:五种方法突破SAT阅读
SAT阅读素材 unsolved math problems
SAT阅读应该遵循的基本原则
SAT阅读中修辞手法的使用:低调陈述
看专家建议如何准备SAT阅读考试
SAT阅读练习:urban design
SAT阅读官方练习题
SAT阅读长难句解析
如何提高SAT阅读应试能力
SAT阅读材料:WordNet
SAT阅读高分宝典 句型部分
SAT阅读的特点和应试技巧
SAT阅读扩展:Immanuel Kant
SAT阅读素材:Hoover Dam Architectural style
SAT阅读技巧 多做练习培养语感
SAT阅读都读些什么?
SAT阅读句子填空题解题技巧
SAT阅读材料:The Maysville Road veto
SAT阅读题练习 12月15日
提高SAT阅读能力的两个有效方法
SAT阅读材料:A Brief History of Western Music
SAT阅读:American Academy of Arts and Sciences
专家解读如何构建SAT阅读思维 攻克阅读难题
专家详解SAT阅读策略 助你突破阅读难题
专家解析SAT阅读中假设题的解题思路
初三和高一的学生如何备考SAT阅读?
专家解读SAT阅读考试的注意事项
SAT阅读材料:How We Learn
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |