一、单项填空
1.We are getting things together in______preparation for______journey we have planned.
A.the;theB.a;the
C./;the
D.the;a
解析:考查冠词用法。句意:我们正在汇集东西为我们已经计划的旅行作准备。in preparation for是固定词组,表示“为……作准备”;第二个空后面有定语从句修饰,因此表示特指用定冠词the。故选C项。
答案:C
2.He said that little had been done ______ was helpful to our study.
A.what
B.which
C.that
D.all that
解析:that was helpful to our study是定语从句修饰先行词little。修饰先行词little时,用that,不用which。
答案:C
3.If I hadn’t helped you when you were in trouble,you ______ now.
A.wouldn’t be smiling
B.couldn’t have smiled
C.won’t smile
D.didn’t smile
解析:考查虚拟语气。句意:如果你那次麻烦的时候不是我帮你,你现在就不会在这里笑了。
答案:A
4.______your composition carefully,some spelling mistakes can be avoided.
A.Having checked
B.Check
C.If you check
D.To check
解析:主句的主语是mistakes,而check的动作发出者必须是人,因此C项正确。
答案:C
5.Most of the audience wondered what idea a man who’s deaf from birth can have ______ music.
A.with
B.in
C.of
D.at
解析:考查介词搭配。搭配结构为the idea of music。句意:很多观众想知道一个天生聋哑的人会对音乐有怎样的理解。
答案:C
6.Without facts,we can’t form a correct opinion,for we need to have actual knowledge______ our thinking.
A.which to be based on
B.which to base on
C.on which to base
D.where to base on
解析:on which to base相当于定语从句 which we base our thinking on。
答案:C
7.______ leaves the room last ought to turn off the lights.
A.Anyone
B.The person
C.Whoever
D.Who
解析:主语从句中缺主语;同时表示强调故用whoever。句意:无论谁最后一个离开房间都得关灯。
答案:C
11.I ______,but I got stuck in the heavy rain.
A.had meant coming
B.had meant to come
C.meant to come
D.meant coming
解析:plan,mean等词一般可以用过去完成时态表示“原打算做……”,后面的不定式用一般时态。句意:我原打算来,但是大雨阻止了我。
答案:B
12.You can’t shut yourselves to the fact ______ he did was right.
A.that
B.what
C. which
D.that what
解析:that引导的从句作fact的同位语,同位语从句中that不能省略,在同位语从句中又含有一个what引导的主语从句,what作主语从句的宾语。
答案:D
二、阅读理解
A
Q:I have been on a diet recently.However,from time to time I get lightheaded and shaky,and desperately need food.This often happens midmorning even if I have eaten a big breakfast.Any suggestions?—Marion.
A:Feeling sick or lightheaded when you don’t eat can indicate a condition called hypoglycaemia,which is a low blood sugar level.While most cells in the body can use a variety of nutrients(营养)for fuel,your brain needs glucose(葡萄糖).
Hormones in the body keep your blood sugar from rising too high or dropping too low but it can vary slightly after meals,exercise,or periods of dieting.Low blood sugar level can occur in some people if they wait too long to eat.Because your brain cells need glucose,the lack of ingested calories accompanied by a falling glucose level causes a chain of events leading to the symptoms associated with hypoglycaemia—lightheadedness,weakness,nervousness,sweating,intense hunger,headache.
Some people will never know that their blood sugar level has dropped because,once detected,their bodies make the necessary adjustments.It isn’t clear why others experience symptoms,although some researchers suggest certain people may be more sensitive to the body’s release of some hormones.
In cases of mild hypoglycaemia,the symptoms should stop as soon as you eat or drink.The best choice is something that is easily digested and high in simple sugars or carbohydrates such as a glass of fruit juice or a biscuit.In terms of prevention,try to eat snacks every three hours.A diet rich in fruit and vegetables,whole grain foods is recommended.Usually foods that are high in fibre are a good choice as they are absorbed slowly and help maintain a constant blood glucose level.But if you’re experiencing symptoms midmorning,a lighter breakfast and midmorning snack (a banana or wholegrain crackers and cheese)might be better.
There are other causes of hypoglycaemic symptoms,besides low blood sugar.These include poor circulation,dehydration(脱水),stress,and even eating a large meal.If your symptoms continue after you take measures,you should consult your doctor.
本文通过问答的形式分析了低血糖症状的原因和预防办法。
1.What is Marion’s main problem?
A.She always has low blood sugar.
B.She often feels uncomfortable.
C.She always feels sleepy.
D.She is always hungry.
解析:推理判断题。根据第一段However,from time to time I get lightheaded and shaky,and desperately need food可推断,答案为B项。
答案:B
2.From the passage we can infer that hormones______.
A.change sharply sometimes
B.remain the same after meals
C.are important in balancing blood sugar
D.help supply nutrients to the body
解析:推理判断题。根据第三段Hormones in the body keep your blood sugar from rising too high or dropping too low...可推断,答案为C项。
答案:C
B
Rocket planes and spaceships to carry passengers beyond the atmosphere are being built and tested,with commercial space flight service targeted to begin in 2017 or 2017.
“Based on market studies,we expect to see this type of activity result in a $1 billion industry within the next 10 years,”said George Nield,associate administrator for the Federal Aviation Administration’s Office of Commercial Space Transportation,in the hearing(听证会),which was carried via webcast(网络广播).
“This is a new and growing industry.If you look at the last 25 years,you can find almost all the launches were for the same basic purpose—to launch satellites,such as a telecommunications satellite,to orbits—and that level of business for that part of the industry is continuing today.But there are several new purposes that we see just on_the_horizon,”Nield said.
The boom in launch business is expected to begin this year.NASA has hired two companies,SpaceX and Orbital Sciences Corp.,to fly goods to the International Space Station.The contracts(合同)are worth a combined $3.5 billion.SpaceX,which is owned and operated by Elon Musk,is preparing for a run to the station soon.
Also on the horizon are commercial flights that reach at least 62 miles (1,000 kilometers)above the planet,an altitude that exposes passengers to a few minutes of weightlessness and a view of Earth against the black sky of space.
In addition to tourism,suborbital(亚轨道的)space flights are being marketed and open to research organizations,educational institutes and businesses that want to conduct experiments in space.
One company,Virgin Galactic,a branch of Londonbased Richard Branson’s Virgin Group,has already collected about $60 million in deposits(订金)for rides that cost $200,000 per person.
“Exactly when those launches will start is hard to predict,but it looks very clear that it’s going to be in the next one or two years,”Nield said.
美国国家航空航天局将于2017或2017年开始提供商业太空飞行服务,届时普通人也将有机会感受宇航员的太空生活。
5.According to the passage,George Nield released the news______.
A.to the news reporters
B.at the press conference
C.on the television station
D.through the Internet
解析:细节理解题。根据第二段in the hearing,which was carried via webcast可知,George Nield是在政府的听证会上透露这个消息的,而这个听证会又是通过网络广播发布的。由此可知答案。
答案:D
6.The underlined phrase“on the horizon”can be replaced by______.
A.on the way
B.in the air
C.in control
D.beyond imagination
解析:词义猜测题。根据第三段可知,在过去的25年里,几乎所有的火箭发射都是为了把卫星送上轨道。结合上下文提到的即将诞生的商业太空飞行服务以及亚轨道飞行服务可推知,现在火箭发射即将有新的目的。on the horizon意为“即将到来”。
答案:A
7.Commercial space flight service will______.
A.be provided by SpaceX and Orbital Sciences Corp.
B.make passengers experience the feeling of astronauts in space
C.make passengers stay for a night on the International Space Station
D.help Federal Aviation Administration earn 1 billion dollars per year
解析:细节理解题。根据第五段exposes passengers to a few minutes of weightlessness and a view of Earth against the black sky of space.可知,太空旅行的游客将会在62英里以上的高空感受几分钟失重的感觉并能俯瞰地球,从而感受宇航员在太空的感觉。
答案:B
8.What is the main idea of the passage?
避孕药或有助于预防某些癌症
国内英语资讯:US falls behind China in global leadership approval: survey
体坛英语资讯:Namibia Rugby Ltd appoints new CEO
体坛英语资讯:Leganes win in the Bernabeu to spring massive cup shock in Spain
睡觉时手机放旁边 是不是很危险?
美文赏析:如果目标太远大,就不要注视它
警报!警报!流感席卷全球,你中招了么?
国际英语资讯:Jordans king says Jerusalem should be settled through direct talks
Vampire Movies 吸血鬼电影
国际英语资讯:Moscow police detain opposition leader in anti-Putin rally
告别胸闷的方法
国际英语资讯:New U.S. sanctions not to damage Russian industry: Energy Minister
'World's longest cave' discovered 墨西哥潜水团队发现“世界最长”水下洞穴
国际英语资讯:Milos Zeman wins Czech presidential election
国际英语资讯:Turkeys Erdogan blames U.S. arms still flowing into Kurds in Syria
体坛英语资讯:Barcelona confirm Mascheranos transfer to Hebei China Fortune
Antarctic discoveries 科学家发现南极海洋中的生态系统
Just the ticket 原来“一张票”可以表达“正是所需之物”
2018格莱美:火星哥6项大奖领跑 Gaga惜败黄老板
国际英语资讯:Spanish court forbids Catalonias Puigdemont to lead from abroad
体坛英语资讯:Westbrook, Porzingis highlight 2018 NBA All-Star reserves
国际英语资讯:Death toll rises to 95 in Kabul ambulance bomb blast: official
体坛英语资讯:Cavaliers move Thompson into starting lineup, Jae Crowder to bench
新浪微博热搜榜等板块下线整改
小白鞋好看不耐穿,该怎么清洗才能亮白如新?
Seal pup accommodation crisis 英国海豹幼崽的收容危机
体坛英语资讯:Morocco, Sudan agree to cement football cooperation
中国手机市场下滑?但仍是苹果销量的主力军
研究:女性是最难相处的家庭成员
体坛英语资讯:Mourinho extends deal with Manchester United
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |