Book 4
Unit 1 Women of achievement
A级:基础巩固
Ⅰ.语境填词
1.I felt a great sense of (achieve) when I reached the top of the mountain.
答案:achievement
2.A good student must (connection) what he reads with what he sees around him.
答案:connect
3.The (organize) of such a large-scale party takes a lot of time and energy.
答案:organization
4.I like her attitude very much,and the (behave) of the other students shows that they like her,too.
答案:behaviour
5.She (observation) a man breaking into the bank and she reported it to the police at once.
答案:observed
6.After a long time of discussion they accepted the agreement without (argue).
答案:argument
7.Rough seas caused much (sick) among the passengers.
答案:sickness
8.Books offered an excellent (entertain) for idle hours.
答案:entertainment
9.It is (consider) of you to call on me from time to time.
答案:considerate
10.I think it would be a (kind) to tell him the bad news straight away.
答案:kindness
Ⅱ.单句改错
1.I am writing in respect to the complaint you made last week.
答案:to→of
2.A crowd of children was passing my house,singing and laughing.
答案:was→were
3.No matter how low you consider yourself,there is always someone looking up you wishing they were that high.
答案:up后加on
4.Tom came late for the meeting.That was why he was ill.
答案:why→because
5.How did it come across that humans speak so many different languages?
答案:across→about
B级:能力提升
Ⅲ.完形填空
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
AYoungManLearnsWhat’stheMostImportantinLife
In his busy life,Jack had little time to think about the past and little to spend with his wife and son.
One day,his mother phoned him and told him that his old 1 ,Mr.Belser,had died.She asked if Jack would attend the funeral.Jack remembered 2 some of his childhood days with his old neighbor.It had been so long since Jack had thought of him.He 3 thought Mr.Belser had died years before.
Jack’s mother said,“He didn’t forget you.When I saw him,he’d ask 4 you were doing.He’d remember the many days you spent at his home.After your father died,Mr.Belser stepped in to make sure you had a man’s 5 in your life.”
“He taught me carpentry(木工手艺),”Jack said.“I wouldn’t be in this business if it weren’t for him.He spent a lot of time 6 me important things.I’ll be there for the funeral.”
Mr.Belser’s funeral was 7 .He had no children and most of his relatives had died.
The night after he returned home,Jack and his mother 8 the old house next door.The houses was 9 as Jack remembered.
Jack told his mother that there was a small gold box that Mr.Belser kept 10 on top of his desk.He had asked a thousand times what was inside, 11 Mr.Belser only said “The thing I value most.”It was 12 .The house was exactly how Jack remembered it,except for the box.He figured someone from the Belser 13 had taken it.
“Now I’ll never know what was so 14 to him,”Jack said.
Two weeks after Mr.Belser died,Jack discovered a note in his mailbox.“Signature requested on a package.Please 15 by the main post office.”
Next day Jack collected the package.The return address 16 his attention:“Mr.Harold Belser”.
Jack opened the package.Inside was the gold box and an envelope.
“Upon my death,please 17 this box and its contents to Jack Bennett.It’s the thing I valued most in my life.”Jack 18 opened the box.
Inside he found a simple pocket watch and also these words 19 to it,“Jack,Thanks for your time!—Harold Belser.”
“My god!The thing he valued most was...my time.”He couldn’t believe it.
Immediately he called 20 his appointments for the next two days,because he needed some time to spend with his family.
1.
A.friend B.neighbor
C.relative D.classmate
解析:friend“朋友”;neighbor“邻居”;relative“亲戚”;classmate“同学”。根据本段第三句中的“...someofhischildhooddayswithhisoldneighbor”可知,此处应该选neighbor,指杰克的邻居,故B项正确。
答案:B
2.A.working B.playing
C.spending D.talking
解析:句意:杰克想起了小时候与他的老邻居一起度过的时光。由第三段中的“He’drememberthemanydaysyouspentathishome.”可知此处选spending,意为“度过”。
答案:C
3.A.honestly B.actively
C.foolishly D.carefully
解析:honestly“真地;老实说”;actively“积极地”;foolishly“愚笨地”;carefully“小心地”。根据上一句“IthadbeensolongsinceJackhadthoughtofhim.”可知,杰克真的以为贝尔瑟先生几年前就死了。故A项正确。
答案:A
4.A.when B.where
C.how D.why
解析:当杰克的妈妈见到贝尔瑟先生的时候,他会问起杰克过得怎样。how“如何”,符合语境。Howissb.doing?意为“某人过得怎么样?”
答案:C
5.A.help B.influence
C.shadow D.attitude
解析:help“帮助”;influence“影响”;shadow“阴影,影子”;attitude“态度”。此处指贝尔瑟先生来确认杰克是否能在生活中像个男人一样有所担当,故B项正确。
答案:B
6.A.giving B.teaching
C.helping D.assisting
解析:由本段开头的“Hetaughtmecarpentry...”可知,贝尔瑟先生花时间教杰克重要的事情,故B项正确。
答案:B
7.A.big B.wonderful
C.small D.moving
解析:big“大的”;wonderful“奇妙的;极好的”;small“小的”;moving“令人感动的”。从下一句“Hehadnochildrenandmostofhisrelativeshaddied.”可推断此处表示贝尔瑟先生的葬礼规模很小,故C项正确。
答案:C
8.A.came B.returned
C.painted D.visited
解析:根据语境可知此处指杰克和母亲去看了看隔壁的老房子,故选D项visited,意为“拜访;参观”。
答案:D
9.A.possibly B.strangely
C.differently D.completely
解析:possibly“可能地”;strangely“奇怪地”;differently“不同地”;completely“完全地”。从下一段倒数第二句ThehousewasexactlyhowJackrememberedit...可知,这个房子和杰克记忆中的完全一样,故D项正确。
答案:D
10.A.buried B.discovered
C.locked D.reached
解析:bury“埋葬”;discover“发现”;lock“锁”;reach“够到”。从下一句中的Hehadaskedathousandtimeswhatwasinside...可推知此处表示桌子上的小金盒子是上了锁的,故C项正确。
答案:C
11.A.so B.but
C.or D.when
解析:根据前面的athousandtimes和后面的only可知,前后是转折关系,故用but,故B项正确。
答案:B
12.A.dear B.gone
C.old D.clear
解析:由本段最后一句“HefiguredsomeonefromtheBelser hadtakenit.”可知,那个金盒子不见了。begone“不见了”,符合语境。
答案:B
13.A.wife B.son
C.family D.neighbor
解析:此处是指贝尔瑟先生的家人,故用family。theBelserfamily 意为“贝尔瑟一家人”。
答案:C
14.A.valuable B.necessary
C.important D.expensive
解析:valuable“有价值的,贵重的”;necessary“有必要的”;important“重要的”;expensive“昂贵的”。根据上一段中的“ThethingIvaluemost.”可知,盒子里的东西很贵重,故A项正确。
答案:A
15.A.stop B.begin
C.start D.hurry
解析:从下段中的“NextDayJackcollectedthepackage.”可知,纸条上给杰克指出了取包裹的地址,stopby“顺便来访”,为固定短语,符合语境。
答案:A
16.A.gathered B.visited
C.greeted D.caught
解析:gather“收集;收割”;visit“访问;拜访”;greet“欢迎,迎接”;catch“抓住”。根据下一段“Jackopenedthepackage.”可推断此处表示吸引了他的注意,catchone’sattention“引起某人的注意”,为固定短语,符合语境。
答案:D
17.A.give B.improve
C.return D.pay
解析:杰克收到了贝尔瑟先生寄给他的盒子,信中说贝尔瑟先生要把盒子给杰克。givesth.tosb.“把某物给某人”,为固定结构,符合语境。
答案:A
18.A.casually B.sadly
C.nervously D.carefully
解析:casually“随便地”;sadly“悲哀地”;nervously“紧张地”;carefully“仔细地,小心地”。杰克收到盒子后,应该是小心地打开了盒子,故D项正确。
答案:D
19.A.attached B.writing
C.reading D.printed
解析:attach“附加,附属”;write“写”;read“阅读”;print“印刷”。根据此空前的“...andalsothesewords”可知,在那个手表上还附带着一些话,attach...to...“把……附在……上”,为固定短语,符合语境。
答案:A
20.A.on B.at
C.in D.off
解析:callon“探望;拜访”;callat“访问”;callin“召集”;calloff“取消”。贝尔瑟先生送给杰克的东西和对他的感谢让杰克领悟到,即使工作再忙也要抽出时间与家人待在一起。此处表示“他立刻取消了接下来两天的预约”,故D项正确。
答案:D
Ⅳ.七选五
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
If you’re finding it tough to find a job,try expanding your job-hunting plan to include the following key points:
Set your target. 1 A specific job hunt will be more efficient than an ordinary one.
Plan enough interviews.Use every possible method to get interviews—answering ads,using search firms,contacting companies directly,surfing the Web,and networking. 2
Follow up. 3 Then,some weeks later,send another brief letter to explain that you still have not found the perfect position and that you will be available to interview again if the original position you applied for—or any other position,for that matter—is open. 4
5 You can’t find a job by looking at times.You have to make time for it.If you’re unemployed and looking,devote as much time as you would to a full-time job.
A.Do this with every position you interview for,and you may just catch a break.
B.Even if a job is not perfect for you,every interview can be approached as a positive experience.
C.Value the chance of work.
D.You should also be sure to target exactly what you want in a job.
E.If you are well-dressed,it’s more likely that you can get the job.
F.Even if someone does not hire you,write them a thank-you note for the interview.
G.Make it your full-time job.
答案:1~5 DBFAG
如何节省GMAT数学复习时间(下)
GMAT数学基本概念全搜罗
GMAT数学概念和名词汇总(2)
GMAT数学攻略:例解GMAT数学备考
GMAT考试数学概念和名词汇总(十二)
GMAT备考精华:数学篇(二)
GMAT数学辅导:算术知识点全解析(中数、众数、值域)
GMAT数学概念和名词汇总(7)
经验分享:文科生也能拿GMAT数学满分
GMAT数学求余数的简单方法
GMAT数学备考需养成的好习惯
GMAT备考精华:数学篇(一)
GMAT数学名词词汇点金术
GMAT数学:如何应对数据充分性问题
名师指导:GMAT数学满分共有的习气
GMAT数学词汇:你的救命稻草
GMAT数学概念和名词汇总(3)
GMAT数学备考攻略分享
GMAT数学辅导:算术知识点全解析(组合)
GMAT数学备考笔记:排列组合
GMAT数学满分多少?得满分难么?
轻松搞定GMAT数学基本功
GMAT AWA评分标准详细介绍
GMAT数学辅导:算术知识点全解析(小数和实数)
如何应对GMAT数学中的数据充分性
GMAT数学:Percentile及其解法详解
GMAT数学复习:不可忽视的真相
GMAT数学考试的复习建议
详解GMAT数学难题的应对方法
严崴在线问答汇总:GMAT疑问全解答
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |