细节理解
A
(2017·合肥第一次质检)
This message is to inform all the children that Santa’s post office in Himmelpfort,Germany,is open to receive your holiday wishes.That means you can mail your letters to Santa about 6 weeks sooner than that last year.Santa knows you’ve been good and wants to make sure he and his helpers receive your wish list earlier.
Eight post offices are organized across Germany to answer all the letters children send.This year they plan to receive over 250,000 letters.Though the letters fly from over 80 different countries,Santa and his helpers can understand and make sure to answer all the letters.
In 1984,two children from Berlin sent their wish lists to Himmelpfort after spending their vacation there.Their letters were answered by postal employees and later Himmelpfort increased its helpers to meet the needs of increased mail traffic.Year after year,Santa and his crew use an eco-friendly powered vehicle to collect the thousands of letters they receive from young boys and girls.The great news for this year is that if you come to the beautiful town of Himmelpfort,you can drop off your letter and visit Santa in person from Tuesdays to Thursdays until Christmas Eve.
Santa does not currently have an e-mail,Twitter or a Facebook account.He believes in old-fashioned communication.So get out your paper and write your wish list.Just make sure your letter is clear so you can receive an official response.Send your letters to,Santa Christmas Post Office Himmelpfort,Germany 16798.
1.This year Santa and his helpers .
A.are eager to receive more wishes
B.keep traveling around 80 countries
C.are able to receive kids’ letters earlier
D.answer most of the letters for kids
2.From the 3rd paragraph,we know that .
A.children from Berlin like spending holidays in Himmelpfort
B.post offices send kids all the presents they ask for
C.Santa uses a powered vehicle because of the heavy mail traffic
D.children can visit Santa in the flesh before Christmas Eve this year
3.Santa doesn’t have social communications online probably because he .
A.is not sure about the online security
B.trusts traditional ways of communication
C.prefers official and formal letters
D.thinks written letters are clearer than e-mails
4.This text is intended for .
A.tourists coming to Himmelpfort
B.teenagers preferring writing letters
C.parents preparing for Christmas
D.children planning to write to Santa
B
(2017·甘肃嘉峪关一中模拟)
The booking notes of the play The Age of Innocence:
Price:$10
BOOKING
There are four easy ways to book seats for performance:
—in person
The Box Office is open from Monday to Saturday,10 a.m.- 8 p.m.
—by telephone
Ring 01324976 to reserve your tickets or to pay by credit card(Visa,MasterCard and Amex accepted)
—by post
Simply complete the booking form and return it to Global Theatre Box Office.
—on line
Complete the on-line booking form at www.Satanfiedtheatre.com
DISCOUNTS:
Saver:$2 off any seat booked any time in advance for performances from Monday to Thursday.Savers are available for children up to 16 years old,over 60s and full-time students.
Supersaver:half-price seats are available for people with disabilities and one companion.It is advisable to book in advance.There is a maximum of eight wheelchair spaces available and one wheelchair space will be held until an hour before the show.
Standby:best available seats are on sale for $6 from one hour before the performance for people eligible (suitable) for Saver and Supersaver discounts and thirty minutes before for all other customers.
Group Bookings:there is a ten percent discount for parties of twelve or more.
School:school parties of ten or more can book $6 standby tickets in advance and will get every tenth ticket free.
Please note:we are unable to exchange tickets or refund money unless a performance is canceled due to unforeseen circumstances.
1.If you want to book a ticket,you CANNOT .
A.use the Internet
B.ring the booking number and pay for the tickets by credit card
C.go to the Box Office on Sundays
D.complete a booking form and post it to the Box Office
2.According to the notes,who can get $2 off?
A.A 20-year-old full-time college student.
B.A 55-year-old woman.
C.An 18-year-old teenager.
D.The people who book the tickets on Fridays.
3.If you make a group booking for a group of 14 adults,how much should you pay?
A.$120.B.$126.
C.$140. D.$150.
4.From the passage we can know all the following information except that .
A.it is advisable to book tickets in advance
B.the audience can’t refund money if the performance is on show
C.a group of 13 persons can get a 10 percent discount
D.a school party of 15 students should pay $90 for the standby tickets
##
A
1.C 细节理解题。根据第一段最后一句可得出答案。
2.D 细节理解题。根据第三段最后一句不难看出,今年孩子们可以在每个周二到周四去看望圣诞老人本人,直到圣诞节前夜。
3.B 细节理解题。根据最后一段中 “He believes in old-fashioned communication.”一句可知,圣诞老人不用网上交流是因为他相信旧式的交流方式。
4.D 写作意图题。文章的写作目的是告诉今年要写信给圣诞老人的孩子们一些关于给圣诞老人写信的新的信息。文章开头第一句话也是写作意图的暗示。
B
1.C 由文中There are four easy ways to book seats for performance:in person;by telephone;by post;on line可知C项与题意不符。
2.A 由文中“Saver:$2 off any seat booked any time in advance for performances from Monday to Thursday.Savers are available for children up to 16 years old,over 60s and full-time students.”可知,16岁以下,60岁以上及全日制学生可以享受减免2美元的优惠。分析选项可知,只有A项符合题意。
3.B 由文章开头提到的票价“Price:$10及后文Group Bookings:there is a ten percent discount for parties of twelve or more.”可知,每人10美元,12人以上可以获得10%的团体优惠。经计算答案为B项。
4.D 由文中“School:school parties of ten or more can book $6 standby tickets in advance and will get every tenth ticket free.”可知,超过10人的校园团体可以以每张6美元的价格提前买到备用票,且每第10张票可以免费。由此可知D项计算错误。
GRE数学中常用的11个概念
GRE数学中的几何题解答方法
整理GRE数学固定规律
GRE数学余数考点总结分析
GRE数学中常用的11个知识点
GRE数学中常用概念汇总
GRE数学的常见考点
GRE数学如何快速带入得出结果
GRE数学排列组合类题目解析
GRE数学之代数部分
GRE数学题目如何准确理解
GRE数学专项考试的12大考点
GRE数学常用公式集锦
做好GRE数学题的必备词汇
GRE数学正态分布考点分析
GRE数学常用概念归纳与总结
GRE数学带入法检验
GRE数学考试常见标点符号
GRE数学常见代数术语整理
GRE数学有哪些常见的错误理解
GRE数学常用术语归纳
GRE数学解题陷阱总结
GRE数学有哪些常见的备考材料
GRE数学中的易错点分析
GRE数学题型汇总
新旧GRE数学考试变化是否明显
GRE数学考试中常见的表达式
GRE数学之独立事件概率求解
GRE数学常见错题合集
GRE数学难题10例解析
| 不限 |
| 英语教案 |
| 英语课件 |
| 英语试题 |
| 不限 |
| 不限 |
| 上册 |
| 下册 |
| 不限 |