分层限时跟踪练
Ⅰ.单句语法填空
1.Michael put up a picture of Yao Ming beside the bed to keep himself reminded(remind)of his own dreams.
2.Forgive me for having_taken(take)up so much of your time and accept my best wishes for your health and happiness.
3.We apologize(apologize)for the late departure of this flight.
4.Many people around the world admire China for its great contributions to the world peace.
5.I have great admiration(admire)for her as a writer.
6.They were told that the meeting was_taken(take)place in the lawyers' office.
7.If you want to catch that train you'd better set off/out for the station immediately.
8.Jane's sister played a trick on her—she put orange juice in her shampoo bottle!
9.On the square,some people lit candles in memory of those who died in the earthquake.
10.We look forward to meeting(meet)each other again.
Ⅱ.完成句子
1.我不同意她的意见,但是我赞赏她恪守原则。
I don't agree with her,but I admire_her_for sticking to her principles.
2.你太无礼了,必须向你的老师道歉。
You must apologize/make_an_apology_to_your_teacher_for being so rude.
3.做完所有的工作后我们竖起布告牌提醒人们保护这些小树。
After getting the work done,we put up a board reminding_people_to_protect_the_trees.
4.很明显一个好的学习习惯能给我们很多帮助。
It_is_obvious_that a good learning habit can help us a lot.
5.人们可以一边吃月饼一边赏月。
People can admire the moon while_they_eat_moon_cakes.
Ⅲ.完形填空
“The journey of a thousand miles begins and ends with one step”—Lao Tzu.This is a quote I picked up a few years ago and it is one of my mottos.
I was a(n) __1__ writer.I had a blog on my coaching website,but I __2__ updated it,so I had few readers.Then in 2017,I __3__ a new project called The Quotable Coach.Since then,I've sent out five __4__ quotes with reflections and exercises every single week,and I now have 1,200
__5__ having signed up to get these straight to their email in box.Each quote is 100—200 words long,__6__I'm writing 500—1,000 words per week.That might not sound __7__ impressive but this small,consistent effort over the course of two years has given me a huge __8__ with an archive(存档)of over 500 quotes,and a book of 365 of the __9__ quotes that's now available on Amazon.Three years ago,I couldn't __10__writing a whole book.But today,I'm a published author.__11__ you too want to write a book and you never __12__ writing 200 words per day will give you over 72,000 words after a year.That's a(n) __13__ novel.It does take a lot of time to achieve a __14__ result but a “little and often” approach will get you there sooner than you might __15__.
If you're unwilling to spend that amount of time,then here's a prospect (远景) to __16__: time marches on whether we want it to or not,and you will get nowhere.In fact,you've __17__ had dreams to do something for years.If you've made no progress in the __18__ years,it is because you keep waiting for the right __19__ to take big action,which hasn't ever come about.So perhaps it's time to take the small,daily __20__ that will help you get to your goal.
【答案速查】 1-5 ADACB 6-10 DCADB
11-15 CBDCB 16-20 ACBDA
【语篇解读】 千里之行,始于足下。我们不要等待好时机出现,这样会浪费时间。作者劝我们每天采取一点儿行动,向既定目标迈开步伐。即使步伐不大,它也能使我们实现我们的目标。
1.A.unknown B.good
C.free
D.normal
【解析】 根据后文可知作者在他自己的网站上有网络日志。再根据“so I had few readers”可知,作者很少更新他的博客,因此他博客的读者很少,由此也可知他是位没有名气的作家。
【答案】 A
【规律技巧】 利用首句关键信息解题
一篇文章的首句,往往会是文章的主题句,是文章的中心、灵魂,常常包含对解题有用的信息,下面的内容都是围绕这个中心来展开或叙述的。通过该篇文章的首句“千里之行,始于足下”可知这篇文章在激励人们脚踏实地,不断进取。
2.A.usually
B.often
C.always
D.seldom
【解析】 seldom(很少),符合上下文。
【答案】 D
3.A.started
B.showed
C.supposed
D.planned
【解析】 根据后文“a new project called The Quotable Coach”可知,作者开始了一个新的项目,称为“可引用的辅导”。
【答案】 A
4.A.unique
B.simple
C.new
D.common
【解析】 他每周在他的网站上登载出五个新的格言,即不重复旧的,用此来吸引读者。
【答案】 C
5.A.fans
B.readers
C.partners
D.supporters
【解析】 作者的网站上现在有1,200个注册了的读者。
【答案】 B
6.A.then
B.if
C.but
D.so
【解析】 根据前文“Each quote is 100-200 words long”可知,每个格言100至200词,所以作者每周写了500至1000个词。这个结果是推算出来的。
【答案】 D
7.A.perfectly
B.completely
C.especially
D.generally
【解析】 根据后文“but this small,consistent effort...”可知,作者说他所做的听起来不是特别令人印象深刻。
【答案】 C
8.A.website
B.business
C.question
D.chance
【解析】 根据前文“I had a blog on my coaching website”可知,作者在两年时间内他的微薄的不断坚持的努力就给他造就了一个大网站。
【答案】 A
9.A.shortest
B.longest
C.biggest
D.best
【解析】 作者网站的文档里有500多个格言,他的一本书就选了其中最好的365个格言。
【答案】 D
10.A.forget
B.imagine
C.ignore
D.avoid
【解析】 前文提到以前作者很少更新他网上的博客。由此可见在三年前,动手写书是他不可想象的事情。
【答案】 B
11.A.Though
B.Since
C.If
D.Because
【解析】 根据后文“writing 200 words per day...”可知,作者此处说“如果你也想写书,你需要坚持”。
【答案】 C
12.A.leave out
B.give up
C.hold on
D.take off
【解析】 决不放弃,每天写200个词。
【答案】 B
13.A.favorite
B.interesting
C.famous
D.whole
【解析】 根据前文“over 72,000 words after a year”可知,这么多词就构成了一整本小说。
【答案】 D
14.A.right
B.funny
C.powerful
D.clear
【解析】 取得一个巨大的结果的确需要许多时间。但是一点一点而持之以恒的办法比你想的要快得多。这里作者是告诫我们不要轻视他说的这个办法。
【答案】 C
15.A.guess
B.think
C.care
D.notice
【解析】 见上题解析
【答案】 B
16.A.see
B.measure
C.ask
D.recall
【解析】 如果你不愿意花那么多时间去实现你的目标,有个远景你会看到:时间不在乎你的意志,它前进,而你将一事无成。
【答案】 A
17.A.exactly
B.partly
C.probably
D.hardly
【解析】 事实上你这些年很可能有干点什么的理想。
【答案】 C
18.A.future
B.past
C.later
D.final
【解析】 根据前文“...for years.If you've made no progress in the...”以及后文可知,作者说在过去那些年你没有取得进步。
【答案】 B
19.A.theory
B.ability
C.effort
D.moment
【解析】 原因是你在等待合适的时机去采取巨大的行动。然而这样的时机没有出现,从而耽误了你。
【答案】 D
20.A.step
B.thing
C.route
D.advice
【解析】 作者劝我们每天采取一点儿行动,向既定目标迈开步伐,即使步伐不大,它也能使我们实现我们的目标。
【答案】 A
Ⅳ.书面表达
假设你所在学校举办英语周活动,你的班级要办一期以Family Life为主题的英语板报。请你用英语写一篇短文,记叙发生在你与父母之间的一件难忘的事,与同学分享。要求:词数100左右。
____________________________________________________
____________________________________________________
____________________________________________________
____________________________________________________
____________________________________________________
____________________________________________________
【参考范文】
I have been living in school since I entered senior high.Last week,I gave my mother a call.I could tell by her voice that she was ill.Worried about her too much,I promised to go home as soon as I had time.When I got home last Saturday,I found several dishes had been laid on the table,all of which were my favorites.My mother had prepared the meal for a whole morning even when she was ill.I was so moved that I couldn't hold back my tears.
It was only a small thing in my life,but it showed Mother's love.I appreciate her and I will do my best to repay the love.
国内英语资讯:Tsinghua University Day held in Russias St. Petersburg State University
国内英语资讯:China sees over 6 mln entries, exits during Dragon Boat Festival holiday
2019年6月英语六级易考作文范文:投诉噪音污染
大热天不知道该选什么口味的冰淇淋?不如参考下你的星座吧
2019年6月大学英语四级作文范文:住房问题
体坛英语资讯:Last seasons disappointment inspires Liverpool, Klopp
The Great Happiness 最大的幸福
国际英语资讯:News Analysis: Italy clashes with EU leaders may cost it with European Commission post
The Heroines in Fairy Tales 童话故事的女主角
国际英语资讯:Large-scale protest against Trump visit held in Dublin
体坛英语资讯:Wang snatches Chinese derby win over Zheng at French Open
警务调度员也有脆弱的时候
2019年6月大学英语四级作文范文:西方和中国节日
国内英语资讯:Senior official stresses modernization of rural governance system, capacity
体坛英语资讯:Japan beats Indonesia 3-1 to fight against China for Sudirman Cup title
凯特王妃总是破坏规矩,女王很不开心
国内英语资讯:Chinese president returns to Beijing after state visit to Russia, 23rd St. Petersburg Intern
国内英语资讯:China to release unreliable entities list soon: MOC
国内英语资讯:China-Kenya ties growing stronger amid positive outcomes: envoy
国内英语资讯:China, Russia vow to further energy cooperation
体坛英语资讯:Colombia beat Poland to take opening U20 match
体坛英语资讯:Top-ranked Osaka labors through, Wang triumphs Chinese derby at French Open
国际英语资讯:Yemens Houthi rebels claim drone attacks on Saudi air base
国际英语资讯:Street sealed off after gunshot heard in New Zealands Christchurch
国内英语资讯:China strengthens performance management to accelerate public hospital reform
体坛英语资讯:IOC Official: Olympic Games offers different opportunities to different countries
国际英语资讯:Juncker voices support for Croatias Schengen, eurozone accession
Facebook的股东希望扎克伯格下台
2019年6月英语四级作文冲刺押题
国内英语资讯:Spotlight: Xi, Putin lead bilateral ties into new era, embark on fresh journey of intl coo
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |