必修五
Ⅰ.单词拼写
1.In the army camp the quilts are usually f________in a neat and tidy manner.
答案:folded
2.Though John and Andrew look exactly a________,they act quite differently.
答案:alike
3.The local people q________with the new settlers about the land rights.
答案:quarreled
4.My teacher's room is f________with a desk and a bed.
答案:furnished
5. The police have given a detailed ________(描述) of the missing boy.
答案:description
6.Can I________(安排)an appointment for Monday?
答案:arrange
7.There is a________(可能性)that he will succeed in the election.
答案:possibility
8.We've got to fit five people________(加上)all their luggage in the car.
答案:plus
Ⅱ.用括号内所给单词的适当形式填空。
1.This morning I went to have my bike________(repair) at the corner shop.
答案:repaired
2.After she found herself________(cheat),she burst out crying in the street.
答案:cheated
3.With the math problem________(work out),we all felt happy.
答案:worked out
4.I don't want this problem________(discuss) here at the moment.
答案:discussed
5.Mr. Smith raised his voice to make himself________(hear) by all the people present.
答案:heard
6.I felt my room________(break into),for I couldn't find my wallet anywhere.
答案:broken into
12月大学英语六级写作专项训练及参考范文(3)
12月大学英语六级作文高分句型(2)
大学英语六级考试精品作文赏析:A Matter Of Priorities
12月英语六级写作佳句背诵(2)
12月大学英语六级写作专项训练及参考范文(6)
12月大学英语六级考试作文点评(10)
暑期大学英语六级作文天天练(10)
12月大学英语六级考试作文点评(9)
12月大学英语六级考试作文点评(4)
暑期大学英语六级作文天天练(1)
12月英语六级写作提分句型(1)
暑期大学英语六级作文天天练(11)
12月大学英语六级写作专项训练及参考范文(1)
12月英语六级写作佳句背诵(4)
12月大学英语六级作文实用短语(4)
12月英语六级写作佳句背诵(3)
12月大学英语六级作文高分句型(1)
12月大学英语六级写作专项训练及参考范文(2)
大学英语六级考试精品作文赏析:The Life Of Your Dreams
12月大学英语六级写作专项训练及参考范文(4)
大学英语六级考试精品作文赏析:A Clear Current
大学英语六级考试精品作文赏析:Questioning Beliefs
大学英语六级考试精品作文赏析:The Truths Within
12月大学英语六级写作范文:My View on Fake Commodities
12月英语六级写作佳句背诵(1)
大学英语六级考试精品作文赏析:Releasing and Welcoming
大学英语六级考试精品作文赏析:Avoiding Your True Power
12月大学英语六级考试写作解读
大学英语六级考试精品作文赏析:The Music Of Language
12月大学英语六级作文高分句型(3)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |