必修五
Ⅰ.单词拼写
1.His novels are a________(工具)for his political views.
答案:vehicle
2.This is a________(非公开的)club.No entry without being invited.
答案:private
3.On her way home,the little girl________(经常地)went to see the famous scientist.
答案:constantly
4.The woman has three children by the________(以前的)marriage.
答案:previous
5.When the woman saw her long lost son,she________(混合)joy with sorrow.
答案:mixed
6.Our school is located in very pleasant________(环境).
答案:surroundings
7.He didn't dare to have a try because he________(缺少)confidence.
答案:lacked
8.He was so strong that he could________(弯曲)a piece of iron into a horseshoe.
答案:bend
9.The company was in trouble,but the boss was________(迅速的)to take steps.
答案:swift
10.When the image________(闪现)onto the screen,everyone was in surprise.
答案:flashed
.用所给词的适当形式填空。
1.________(press) too frequently,the button is now out of work.
答案:Pressed
2.Have you seen a village________(surround) by mountains?
答案:surrounded
3.There are many stars________(flash) in the sky at night.
答案:flashing
4.The minister expressed his satisfaction with the talks,________(add) that he had enjoyed his stay here.
答案:adding
5.The meeting,________(attend) by over five thousand people,welcomed the great hero.
答案:attended
6.________(catch) in heavy rain,George was wet through.
答案:Caught
7.Sally stood in front of her husband,with her eyes________(fix) on his face.
答案:fixed
2017英语一轮复习学案:Revision 0f Module1-2(无答案)外研版必修4
浙江省2017高考英语二轮复习专题训练:短文改错+书面表达(6)
2017高三英语一轮复习学案:Module 3-4(2)(外研版必修3)
浙江省2017高考英语二轮复习专题训练:短文改错+书面表达(12)
2017英语一轮复习学案:Revision of Module1(2)(无答案)外研版必修4
2017高三英语一轮复习学案:Module 4-6(1)(外研版必修1))
浙江省2017高考英语二轮复习专题训练:短文改错+书面表达(3)
2017高三英语一轮复习学案:Review of Module 6 Book 3(外研版必修3)
浙江省2017高考英语二轮复习专题训练:短文改错+书面表达(16)
2017高三英语一轮复习学案:Revision of module3-4(外研版必修3)
2017高三英语一轮复习学案:module 6(外研版必修1))
2017英语一轮复习学案:高三英语学生自测题(二)外研版必修4
2017高三英语一轮复习学案:Module 4 Book 1 (外研版必修1)
浙江省2017高考英语二轮复习专题训练:短文改错+书面表达(14)
2017英语一轮复习学案:Revision of Module1(无答案)外研版必修4
2017英语一轮复习学案:Revision of Module4-6(2)(无答案)外研版必修4
浙江省2017高考英语二轮复习专题训练:短文改错+书面表达(10)
2017高三英语一轮复习学案:Book3 Review of Module 5—6(外研版必修3)
2017英语一轮复习学案:Revision of Module4(无答案)外研版必修4
浙江省2017高考英语二轮复习专题训练:短文改错+书面表达(15)
2017高三英语一轮复习学案:Module 4(外研版必修1)
2017高三英语一轮复习学案:Module3 Book3(外研版必修3)
2017高三英语一轮复习学案:Module 2(外研版必修1)
2017高三英语一轮复习学案:Revision of Module 5(外研版必修3)
2017英语一轮复习学案:Revision of Module6(无答案)外研版必修4
2017英语一轮复习学案:Revision of Module3-4(无答案)外研版必修4
浙江省2017高考英语二轮复习专题训练:阅读理解(100)
2017英语一轮复习学案:Revision of Module3(无答案)外研版必修4
2017英语一轮复习学案:Revision of Module4-6(无答案)外研版必修4
2017高三英语一轮复习学案:Module 5-6(2)(外研版必修3)
不限 |
英语教案 |
英语课件 |
英语试题 |
不限 |
不限 |
上册 |
下册 |
不限 |